Отговори
# 90
  • София
Дано само сценария си го бива! Вече любим актьор не може да ме задържи да гледам филм/сериал без добър сценарий. Колкото и да харесвам актьорите, екранната двойка, няма ли интересен сюжет, пас съм. Simple Smile

Малко ми стоят дървено към момента. Усещам химия, но все още не са се разиграли нещо. Дано за първи епизод да са уау, защото стартът е много важен. Ханде и Керем имаха страхотна химия и това ще се търси с другите му партньорки занапред. Хората ще сравняват, няма как. Wink

# 91
Ако обичаш много... Трябва да се научиш да мамиш като нея 😉

Да си кажа какво ми хареса най много от откъса. Хареса ми ехидната усмивчица на Атеш   граничеща с наглост 💥 Ще го играе лошото момче, защо не и негодник...от чаровните дето не можем да им се разсърдим. Или е някой от видните гости на хотела или е собственикът. Той няма да я предаде на полицията в замяна на което тя ще трябва да гледа малките му братя. И да му помогне с някоя измама да прецака конкуренцията в бизнеса.

Бърборанке аз съм съгласна с теб, че историята е важна и особено как ще бъде поднесена. За Керем не се и съмнявам, че ще се вложи в образа. Особено като гледам колко е развълнуван от новото начинание. Що се отнася до химията за мен тя е въпрос на лично възприятие, всеки човек различно усеща. Аз съм много придирчива на тема екранна химия, в турското дизи има една химична двойка, която съм признала и това са Бихтер и Бехлюл.

Сравненията няма как да се избегнат, но и не може да си останеш заложник на една роля. Много фенове вече казаха че гледат Керем Сайер 10 години по късно 😂

Бърборанке, ти изгледа ли семейството. В началото беше споменала, че ти харесва .

# 92
  • София
Малко инфо за новото сериалче: Атеш/Керем е от богато и влиятелно семейство от Истанбул. След като майка му умира, баща му се жени отново и има деца и от втория брак. Но и баща му умира и оставя богатството си на Атеш с условие да се погрижи за децата му. Атеш решава да наеме детегледачка и ето ни я нашата Лейля/Хафса. Атеш не прави проучване за детегледачката и попада на мошенничка от най-висока класа...Прегръдката в асансьора е всъщност игра на Лейля, за да се скрие от полицията...

# 93
  • София
Мира, да, изгледах го и много харесах Къванч и Серенай като двойка, страшно много!

Чакам фрага към първи епизод и възлагам надежди, дано там се усетят и химията, и стиковането, и добрата игра, сценарий, всичко. Hug

Просто след такава пауза имам високи очаквания от Керем и не ми се иска да се разочаровам. Дано е направил правилен избор за проект. Wink

# 94
На мен ми харесват един до друг и се надявам сценарият също да е на ниво. Сравнения ще има, заради химията между главните герои във вратата, иначе не мисля, че Ханде е по-добра актриса от Хафса.

# 95
  • София
Аз също не мисля, че Ханде е по-добра актриса от Хафса. Но с Керем бяха двойка и имат много голяма фенбаза. Аз самата припадах по тях, но приех реалността. Животът продължава. Simple Smile

# 96
Добро утро! 🍀

Хафса има късмет с екранните партньори в последната година - Демет, Бура Гюлсой, а сега Керем и Хатидже Аслан. Тя е млада и за нея е важно да играе с доказани актьори. Сигурна съм, че Керем има на какво да я научи в актьорството и ще я подкрепя занапред.
Разликата във възрастта беше първото нещо за което се хванаха хейтърите. Най крайните казаха, че двамата изглеждали като дядо и внучка 😂🤦🤣 Човешката глупост наистина е  безгранична. Всъщност тях не ги интересува толкова коя е по добрата актриса, тези сравнения се правят, защото те не могат да понесат мисълта, че друга жена ще диша до Керем, а не тяхната любимка. 😚 А когато Атеш започне да целува Лейла... 😎

Хафса съм я гледала само в Между мен и светът. Ролята на Синем мина през няколко етапа на развитие - от плахото и несигурно  момиче за всичко в офиса до една стабилна жена, която започна да уважава себе и да се бори за себе си. А разликата с Бура е даже по голяма отколкото с Керем и им се получи прекрасно взаимодействието. И там голям хейт имаше заради сцена 🔞 но пък показа, че не би се поколебала да изиграе каквото се иска от нея.

# 97
  • София
Керем е споделил клипче зад кадър, правено, докато са снимали постера за сериала. Видеото е споделено в официалните страници на сериала: https://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ0d2l0dGVyLmN … zbXNnNDY1ODQyMDc=

Много ми харесват заедно! Надявам се да се отпуснат, както са тук, за да видим тази химия и на екрана. Heart Eyes

# 98
Нищо не е специално за никого ако не познаваме Керем ще повярвам... 😎🔥

# 99
Тези двамата - Лара Аслан и Дурукан Челиккая ще участват в нашия сериал. Момичето се предполага, че ще е полусестрата на Атеш, а за момчето рускините пишат, че ще и е партньор.

Цитат
С фенка, която е написала: Колко пъти правих постове, започвайки с думите: Нови снимки на Керем Бюрсин с фенове... Но никога не съм си помислял, че ще дойде момент, когато ще кача снимки тук, където в ролята на фенка ще бъда аз самата. До този момент не мога да повярвам, че наистина стоях до него, държах го за кръста. Той е прекрасен, хиляди пъти повече, отколкото на екрана. Ние с Наталия Караман ходихме два пъти при него, за да направим снимки. Керем на никого не отказа, въпреки че бързаше. Нашият най-вежлив, най-красив, най- усмихнат и сякаш нереален the bursin.

# 100
Пффф 🔥🔞 то бива, бива, ама бива ли 😁

И тази вечер е на някакъв концерт

Много са естествени и зарибяващи, все повече ми харесват

Асансьорът на нашия живот...

# 101
Пффф 🔥🔞 то бива, бива, ама бива ли 😁

И тази вечер е на някакъв концерт

Много са естествени и зарибяващи, все повече ми харесват

Асансьорът на нашия живот...

Бива, бива..... ако не друго, поне да се наслаждаваме на завладяващ външен вид 😃

Хей, дами, не пиша често, но Керем е ходещ грях и няма как да го пропусна 😆😆😆 Чакам с нетърпение сериала с Хафса, защото тя също има подобно разбиващо излъчване и двамата са огън. Дано сценария да си заслужава чакането и двамата да запалят ефира 💥😃👻

Атеш 🔥Серкан 💥

# 102
Днес е денят на бащата

От снощи

Мелиса Дьонгел говори за Керем
https://twitter.com/thebursinguncel/status/1670412694460014595

# 103
Хафса съм я гледала само в Между мен и светът... И там голям хейт имаше заради сцена 🔞 но пък показа, че не би се поколебала да изиграе каквото се иска от нея.
Мире, а може би трябваше да се поколебае, не ми се вярва някоя от високоплатените им актриси да се съгласи да я изиграе. Сериалът можеше да мине и без тази сцена, не беше чак толкова необходима според мен.

И аз се надявам на забавна лятна история, Керем може и лед да разтопи!

# 104
Ще имаме постер тази вечер 💃

От вчера феновете пишат, че снимачният екип е в Бодрум, където ще снимат две седмици. Thinking

От концерта в събота

Общи условия

Активация на акаунт