Отговори
# 225
Привет и приятно гледане.

Тук има озвучка на руски - https://vk.com/video-190076650_456240862

# 226
Снеже 🌼

Аз гледам директно на Канал Д, почти нищо не разбирам, ама се кефя, взе че ми хареса...

Началото - трудна нощ за Атеш бей 😏

Пристигане в Истанбул

Среща в асансьора - да не би да ме гледаш

Хотелът е мой ... Охо 😀

Булката беглец... Изгуби колието

Дебеланата е голям образ...

# 227
Чудесен е епизодът до момента според мен, не усещам как минава времето 🤩

😂😂😂

Подкрепа от Хадисе 😉

# 228
Много готин беше първи епизод - хареса ми. Сериалът няма да е никак лош, според мен - има драма и забавни моменти, съчетани много добре.Актьорите също са на ниво, особено Керем и Хафса. Пасват си като ръкавица.

А това детенце е супер сладурче. Heart Exl

Другият път, ако има пак озвучка, може да драсвам по някой ред, каквото разбера.

# 229

„моята майка също е пеперуда“

Гледах на живо по канала и не разбирах кой знае колко, но това което все пак схванах ми е достатъчно, за да чакам следващия четвъртък с нетърпение. Харесва ми сюжета и семйните драми, които излизат на повърхността, но без да натоварват с излишна драма. Много ми харесват комичните моменти в сцените и определено ми харесва лудостта на героинята на Хасфанур. За Атеш е повече от ясно, че ми харесва. Така че ще гледам....дано се намери преводач.

# 230
2 eпизод фрагман
„Кой е щастлив, кой е истински, кой е фалшив...“

Хареса ми , особено сюжетната линия Арджалъ.
Атеш, Умут и леля. Къщата е в испански стил нещо, има и коне 😀 Илтер е забавен, помисли Лейла за бавачката 🤫 трябва да ги учи на английски, френски и пиано... Хубаво се натресе от трън та на глок. Любопитна завръзка.
Важното е, че няма лигавене 😁

Какво пишеше в писмото?

# 231
Доволна ли? Повече от доволна съм айде Ай Япъмци качвайте ми епизодя да действам аз...

# 232
В писмото бащата казваше, че не бил виновен за майка му... влюбил се бил, ако това било вина. Той държал настрана нея от компанията, но ако майка му била жива, щяла да иска Атеш да е там, затова поверява на него компанията. Видя и някакъв документ, май фалшив - за да стои майката извън фирмата я изкарват психически нестабилна. Не знам как, но разбра, че и брат му има пръст в цялата работа, върна се и обяви пред журналистите, че той застава начело на холдинга. А на Умут каза, че ще им отнеме компанията, заради която са причинили нещо подобно на майка му.

Дидке, чакам гифки за новата тема. Kissing Face

# 233
Гледам и повторението да видя какво съм изпуснала....

Искам да кажа ,че намирам Хафса - както я нарича Керем за много добре до него във всяко едно отношение и мисля,че ще гледаме едно красиво партньорство и една красива и пламенна любов между Атейля а кой знае може и други чудеса да се случат до месец нали тъй?

Любимката ми...

# 234
Тъй, тъй Диде 😀
Снеже мерси. Явно там се крие разковничето на отношенията в семейството. Майката е свещена за него и трудно се прощава причиненото й страдание. Затова Атеш я кара малко 5 за 4, живее за мига, тук и сега... И не прощава лъжата. И точно среща Лейла, измамницата.

Много ефектно се появи с мотора 😎

Сцената беше силна

# 235
Не знам защо ,но останах с впечатление ,че Умут все пак си обича брат си въпреки плановете на лелята.

Като видя кон бях споделила ,че се разтапям нали?

# 236
Накрая на фалшивия документ стоят подписите на баща му, леля му и брат му. Затова Атеш размисли и се върна.

Надминаха очакванията ми и вече съм зарибена 😁 Много ми хареса, дано продължат в същия дух.

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 23:09 от JuliaB

# 237
  • Кърджали
2 eпизод фрагман
„Кой е щастлив, кой е истински, кой е фалшив...“

Хареса ми , особено сюжетната линия Арджалъ.
Атеш, Умут и леля. Къщата е в испански стил нещо, има и коне 😀 Илтер е забавен, помисли Лейла за бавачката 🤫 трябва да ги учи на английски, френски и пиано... Хубаво се натресе от трън та на глок. Любопитна завръзка.
Важното е, че няма лигавене 😁

Какво пишеше в писмото?

Баща му е написал защо е решил да го постави начело на фирмата.
Майката на Атеш имала голям дял във фирмата/голяма роля. Баща му се влюбва в друга жена /майтака на другите деца/ и с фалшива експертиза, гласяща че съпругата му е със психически проблеми взима развод, попечителството над Атеш /който тогава е бил на 10/ и ѝ отнема делът от фирмата. ЗАтова сега искал като извинение Атеш да си получи каквото му принадлежи по право, защото ако майка му била жива щяла да иска Атеш да е там.

# 238
Алекс , Flowers Cherry Blossom

Впрочем как ще се процедира с превода на сериала някой навил ли се е на това хорце? Питам ,че имам консуматор който много обича Керем от години - баба.

# 239
  • Кърджали
Аз мисля, че казах че не се наемам. Не за друго, харесвам Керем, сериала засега ми допада. Но ако направят опит да продължат наесен ще се наложи да го зарежа /защото нищо не може да изпревари Присъда/. А не искам да оставям нещо недовършено, та по-добре да не започвам.
Макар че имам подозрения, че до началото на септември ще са приключили, то половината екип на Присъда работи по този сериал. Ама знам ли ги какво ще им родят главите....

Та дано се намери кой да го превежда. И дано превода да е хубав.

Общи условия

Активация на акаунт