Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 5

• 39 609
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Като изключим " китеника" на главата на Тома, аз пък много го харесах, беше страхотен.
Е, аз съм си фенка и на Ковърдейл и Гилън , та съм ясна . Stuck Out Tongue Winking Eye

# 361
  • Буркина Фасо
за  мен  тома  победител  къто  две  капки  вода  тома  е  номер  1
дай пак Smiley

# 362
И аз съм за Тома, но не ми хареса сега.

# 363
  • София
Фънки на концерта на Коцето е простооо 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

# 364
Мери, ❤️ стига, абсолютно популистко решение на Владо с избора на песен, както и на всеки, който избира на финала Васил Найденов или Емил Димитров. А Фреди даже беше компромисен с това преиграване. Според мене!

Аз ще стискам палци на Томата, но нямам проблем и с Владо. Обожавах Носорога. Wink А и съм ти обещала един победител. 🙃😄

# 365
Е, какъв е този губер на главата на Тома? Очаквах повече.

# 366
Еее, не можа да го изпее Тома, жалко. Изненада ме неприятно. И аз съм рок фен, но тц.
Фънки....чалгар.

# 367
Като изключим " китеника" на главата на Тома, аз пък много го харесах, беше страхотен.
Е, аз съм си фенка и на Ковърдейл и Гилън , та съм ясна . Stuck Out Tongue Winking Eye
Е, и аз съм фен на двамата, на концерти техни съм ходила няколко пъти, а познавайки качествата на Тома, очаквах много по-добре да се справи. Според мен малко е подценил песента.

# 368
  • София
Офф, Томата е като афганска хрътка в главата..без да имам нищо против кучетата хаха.. И като глас не беше ок..Иначе съм гласувала за него, но няма да е той. Владо ще е..

# 369
Хаха и аз все в главата му гледах… иначе и аз съм рокаджийка и много ми хареса.

# 370
  • София
И аз очаквах повече, жалко. На моменти му изневери гласът.

# 371
Повече очаквах от Тома, но това не засенчва цялостното му представяне в сезона Heart
Перуката му е потрес.

Аз не харесвам Ненчо, Низамов ми е по-забавен и артистичен, но не го слуша главата горкия Joy

# 372
А някой може ли да ме светне защо Рачков все казва на Маринов, “баджо”?! 😀

# 373
  • Другата България
Ето това беше сигурен избор. Повече от сигурен. Да не кажа комерсиален. И понеже беше повече от сигурен, не му се получи съвсем на Томата.
Аз не съм фенка на рока по дефолт, но слушам. Това парче на Ковърдейл ми е едно от най-слушаните. Може би заради това Тома ми хареса, въпреки че на моменти гласът му изневери, но го отдавам на притеснението. Затова му стискам палци и на него.

# 374
Не ми хареса Тома. По никакъв начин не ми въздейства, за разлика от оригинала, който ме боде в сърцето с гласа си.

Общи условия

Активация на акаунт