Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 5

• 39 625
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Яна съвсем изгуби гласец.
Хахах, ох, да, едновременно ми стана смешно и тъжно за нея. 🤣

# 466
  • София
Много се смях с Кали и Яна Joy

# 467
  • София
Яна съвсем изгуби гласец.

Според мен й спираха микрофона и двата пъти на едно и също място 😂

# 468
И на мен ми хареса Дара, за мен беше въздействащо и ме трогна. Дара за мен е една от приятните изненади този сезон. Не бях (и продължавам да не съм) запозната с творчеството й, не я харесвах особено, вероятно предубедена от нехаресването на майка й, но тук много ми хареса. Браво на момичето Heart

Ох, тия два койота, голямо виене, голямо чудо. Хайде, едната има извинение - не е певица. А на другата какво й е извинението? Трябваше и на една Текила да им измислят за по-поносимо.

# 469
На мен не ми въздейства Дара, но си личи, че много се старае. Наистина в началото на кариерата си получи летящ старт - благодарение на майка си, но полага усилия да се развива и да оправдае доверието, съответно - да опровергае недоверието към нея.

# 470
За първи път тая вечер Тома не ми хареса. Странно, но точно в свои води се оказа, че не ми допадна. Песента беше много яка, но не знам дали гласът му беше по-нисък от нужното, но на моменти направо отрязваше песента. И пак за първи път смятам, че Владо беше по-добър.
За Дара смятам, че в предаването се опитва да покаже, че е сериозна певица, защото покрай нейните песни се плъзга по комерсиалната линия. Не слушам и не ми допада Паша Христова, та откъм имитация нямам идея дали се справи. Според мен песента беше скучна.

# 471
Рачков няма да го махнат никога. Много е добър в импровизациите. Просто по изражението му виждам как му хрумва на момента някоя глупост и я изстрелва. Има си талант човека. Е понякога предобря, но няма пълно щастие.

# 472
Кали е по- отвратителната.

# 473
Как можаха да ги прецакат с тази песен двете чавки? Трагедия

# 474
Дуетът щяха да се справят идеално с песента на Кали и Яна, даже си представям Ралица и Димо в полички как се раздават на сцената. Laughing
А Кали и Яна сякаш ги стискаха за гърлата, направо отвратителни гласове,  изпълнено по-зле от всичко на Гърбов.

# 475
  • София
Не ми пука чия дъщеря е Дара - тя просто се представи брилянтно. Е ... вълнението малко я подведе, но се овладя.

# 476
Тома както и предположих още миналата седмица не се справи.
Владо беше страхотен.
Дара пя страхотно, но не беше Паша.
Никак не харесвам Шерцингер чакам да видя сега как ще я направи Керана.

Пп не гледам братя, но съм слушала Владо и преди някъде. Не участваше ли в едно друго предаване на Халваджиян пак за пеене? Онова с костюмите?

# 477
Да, Маскираният певец.

# 478
  • Другата България
“Самураят“ в “Маскирания певец беше“.

Някой питаше за Ралица и дали е бременна.
Много бременна е.

# 479
Като чух, че Кали и Яна ща пеят дует и си казах, че Халваджиян е решил да отреже с един замах два глави и да не отегчава зрителите с две отделни изпълнения.
Ако съм права, значи е проявил далновидност.

Общи условия

Активация на акаунт