Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 5

• 39 598
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Нали все нямат време, защо не съкратиха фокусите?

# 496
  • Другата България
Дотук не познах.

# 497
Дара колко е доволна милата като е 4та, че няма да е набедена за бутана. Не й е лесно й на нея.
Успеххх на Владо, даже престъпих принципи и пуснах един смс. 😅😅😅

# 498
Познааах до тук поне 😀
 На мен пък смешките между Рачков и Маринов ми бяха забавни. Фокусите вече съвсем не.

# 499
Владо, Тома, Керана.

# 500
Сигурно съм много древна, да всъщност древна съм, но фокусите на водещите ми напомняха новогодишни шоа от преди много, много години и им се кефех, и сега си ме развеселиха.

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 07:54 от *Биле омайно

# 501
Не съм гледала до края днес, но ми прави впечатление, ч емайка ѝ на Дара не я видях в нито едно предаване. Дори на Фики баща му присъстваше всеки път, а се изненадвам, че Екимова я няма никаква

# 502
Замислих се защо младо момиче/ около 20 годишно/ , като Дара ще избира песен на Паша Христова?
Някак си не мога да си го обясня този й избор, а по-удачно е всъщност да се запитам , дали ТЯ самата е направила този избор.
Този ми размисъл е провокиран от едно телевизионно предаване от днес следобед в което младежи на 18-20 годишна възраст трябваше да познават известни актьори , певци и спортисти.
Ами, не разпознаха Камерън Диаз; а тя макар и да не е българска знаменитост, все пак е от много по-близко време в сравнение с Паша Христова.
Всъщност младежите не разпознаха  и известни българи от по-ново време.
Та затова този избор на Дара ме изненадва, меко казано.

# 503
Вече всяка втора пее Паша Христова. Тита, Невена Цонева, сега и Дара.

# 504
Има логика да избере песента, предвид съдбата на баща й и тази на Паша. Предполагам чисто емоционално счита песента за по-близка до нея. Пя и се справи чудесно, просто сравнение с имитацията на Владо, всички останали няма как да изпъкнат.

# 505
Дара пя Паша Христова още на концерта на "Българската Коледа" и беше приета много добре. За мен не е никак учудващо.

# 506
  • Велико Търново
Извинявайте, ако сте го обсъждали - някой знае ли защо смениха Низамов с Ненчо?
Ненчо е от приятелския кръг.

Ама Дара просто пее тази песен на Паша от няколко месеца насам като кавър. Пред публика официално го представи на Българската Коледа (допълвам: току-що видях, че и Solaris вече го е написала). А по БГ Радио доста често го пускат, освен всичките ѝ други нови песни.
https://www.youtube.com/watch?v=GQRb-1SwH_g

# 507
Ами леко , съвсем леко се съмнявам Дара Екимова да е избрала песента на Паша Христова сама.
Мисля, че е чужд избор, но не налагам мнение, кой както иска да го възприема.
Сега видях, че е пяла тази песен и преди, явно хората около нея се опитват да й изградят имидж, който не отговаря на момиче на 20 г.

# 508
  • София
Дара е певица, занимава се с музика, съвсем нормално е да знае коя е Паша Христова. Защо все се търси намеса на "някой" т.е. майка й - на знам. Много добре отбелязаха преди малко, че майка й не се появи в нито един епизод - вярвам по молба на Дара. Ето и 4-та стана - айде оставете я на  мира вече.

# 509
Магърдич е изперкал.

Общи условия

Активация на акаунт