Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 5

• 39 670
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Кугата е за Владо!!!

# 406
  • София
Как му се радва и Васил Найденов. 😍

# 407
  • Буркина Фасо
още не са излизали момите Smiley

# 408
Невероятен е Владо! Както всеки път! А случайно някой да има идея каква марка бяха маратонките му, преди да се качи в асансьора?

# 409
  • Sofia
Какви са тез възглавници?!
Много глупаво 🤨

# 410
Хилда ще настръхне. Фенки ще пропадат. Обаче, не. Гримът е ужасен. И пя Владо, но не беше Васил Найденов. Според мен. Защото е имало много по-добри имитации на Васил Найденов, напр. Рафи.
Рафи беше уникален, който и да му се паднеше да имитира. Много съм доволна от представянето на Владо  😁 🌷 🎊
Забравих  излагацията по Текилата на Хърбоф.

# 411
Хилда ще настръхне. Фенки ще пропадат. Обаче, не. Гримът е ужасен. И пя Владо, но не беше Васил Найденов. Според мен. Защото е имало много по-добри имитации на Васил Найденов, напр. Рафи.
Гласът на Владо беше точно както на концертно изпълнение на Найденов, движенията му бяха малко обрани, емблематичното завъртане на Васко липсваше, направи го, но на забавен каданс. Simple Smile Рафи наистина направи имитацията по-добре от Влади откъм движения, но гласово Влади се справи по-добре.

# 412
Нали от продукцията нулираха резултатите и сега отначало, и аз така. Всичко, което съм казала за Тома и гласът ми в анкетата също, нулирам  и казвам, че наградата залужава Владо. 😁
Браво! Раздаде се!

# 413
Догодина направо и четиримата финалиста, да избират Васил Найденов 🥱

# 414
Добре се представи Владо, по-добре от Тома според мен. Движенията му бяха малко прекалено отсечени и роботски, но беше добре като цяло. Гримът отдалеч биваше. Добре, че имаше слънчеви очила.

# 415
И Владо, и Тома са ми фаворити, но Тома не ми хареса. Не му се получи. Беше пренавит.
Владо- прекрасна имитация, все едно слушах Васил Найденов. Гримът не беше добър отблизо, но той няма вина за това. Представи се прекрасно през целия сезон. За мен той е победител.

# 416
  • Другата България
В момента, в който Владо запя, Тома разбра, че загуби.
Комерсиална или не, сигурна или не, песента беше изпята като за финал, като Васил Найденов, като за победа.
Страхотен, страхотен! HeartHeartHeart

# 417
Владо си избра по-популярна и обичайна песен. И аз мисля, че той ще спечели, въпреки, че през сезона за мен Тома беше по-добър.
Ще видим и дамите. Там не ми се коментира след снощният финал на Един за друг. Дано не се повтори историята.

# 418
Графчето много се издължило на ръст Joy Много свежо трио, чудесни бяха, много настроение вкараха.

# 419
Ще съм кратка.
Владоооо❗!!!

Общи условия

Активация на акаунт