Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 5

• 39 592
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Относно младите, които не разпознават известни личности. Дъщеря ми гледа с мен и като видя Васил Найденов Joy ме попита  кой е този човек Stuck Out Tongue Winking Eye  Той приличал на баба й /свекървата/. Ох, корем ме заболя от смях.

# 511
  • Велико Търново
Още миналата седмица изказах съмнение, че има ПР намеса в избора на точно "Остани", но като се замисля - Дара просто се чувства сигурна с нея. Играе на сигурно и това е напълно нормално. Просто, след като вече толкова време я пее като себе си (защото кавърът е точно това - да не се пее като оригинала), би било трудно да направи имитация. Отделно, че Паша не може да се имитира.

# 512
  • There I was on a July morning
Еееее, Тома заслужаваше повече от 3-тото място AnguishedWorried

# 513
Шитнаха Тома много грозно!

# 514
Учудих се, че Тома остана трети. Но предполагам, че изборът на песен му изигра лоша шега.

# 515
  • Другата България
Въпреки, че харесвах Керана през целия сезон, ако гледаме цялостно представяне, Тома заслужаваше повече второто място.

# 516
Е нали нямаха време. Пак пуснаха реклами. Протакват накрая за sms. 4 часа шоу едва ли ги пуснат цялата тази публика до едното място..
Иначе много им се радвах днес. Голямо шоу правят.

# 517
  • София
Само че на финала се не се гледа цялостното представяне. А Тома днес не беше толкова добър.

# 518
Въпреки, че харесвах Керана през целия сезон, ако гледаме цялостно представяне, Тома заслужаваше повече второто място.
Hands Plus1Hands Plus1Hands Plus1

# 519
Тома изпусна второто, че даже и първото място единствено заради представянето си тази вечер. Да, Керана се представи днес вокално по-стабилно от него, но имитация при нея отново нямаше....

# 520
Явно повечето гласуващи от младите не знаят песента, която изпя Тома и не ги грабна.

# 521
Защо от около час оставам с впечатление, че само реклами шумят... Дано спечели Владо Михайлов.

# 522
Ето Мери, това имах предвид. Керана винаги беше възхвалявана, а реално не се справяше с имитациите.
Но аз не вярвам на приказката за
" зрителски вот ". Местата са разпределени предварително.

# 523
Бобото, и аз така мисля за избора на Дара.
Всъщност на водещите ми харесват импровизациите. Жалко че не правят новогодишната програма.

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 08:26 от brumm

# 524
Ами тя и Керана е като Мишето, колкото повече крещи, толкова повече възхваляне. Тома си се справяше по-добре от нея, по-постоянен беше.
Да се допълня за Владо, да му е честита победата. Заслужаваше си човека. Браво Hands WaveHands WaveHands Wave

Общи условия

Активация на акаунт