Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 5

• 39 596
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ами от последния концерт най-много ми хареса последната песен изпълнена от децата на Бонбон.

# 541
  • София
Познах класирането 1:1. Да му е честита победата на Владо, заслужи си я!

# 542
Някой всъщност помни ли, че Владо беше вокалист на Сафо? Като минавам през мненията и фейсбук коментарите излиза че масово не се знае нищо за миналото на този човек...

https://youtu.be/ZKvMi2MsHe8

# 543
Честито на победителя! 🙃
Ха, Мери, радва ме, че ползваш "почерпките". Значи са ти харесали. 😉😘 Честито и на тебе! Един за мене, един за тебе... 🤪🥰

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 00:19 от Bilyana14.

# 544
Честито на Владо! Напълно заслужено, доволна съм! И изключително изненадана, че Тома остана трети, но явно Керана има голяма фенска маса. И аз бях на тръни да не би да коронясат Керана, но все пак има справедливост!

# 545
  • София
Някой всъщност помни ли, че Владо беше вокалист на Сафо? Като минавам през мненията и фейсбук коментарите излиза че масово не се знае нищо за миналото на този човек...
Аз го знам от участието му в Евровизия 2018 с EQUINOX. Не го следя, но ми се струва готин човек, скромен и талантлив..

# 546

https://youtu.be/ZKvMi2MsHe8
Помним, да, споменавали сме го в темата.

# 547
Честито на Владо!!! Заслужено напълно!
И да, преди Братя масовата публика не го познаваше наистина, аз включително. Това е защото преди сериала, той е повече вокалист на различни групи, част от екип и по-малко отделно публично лице. Което го прави симпатичен, защото не се налага и не блести с огромно его като повечето изпълнители. А е огромен талант и като актьор и като певец. Време му е да блесне и със собствена светлина, извън образа от сериала, който изигра гениално също. Това е таланта, човек без протекции, без актьорско или певческо образование, но с чист талант и много
много труд. Поздравления!!!

# 548
  • София
Заслужена победа на Владо, бях сигурна, че ще е той заради песента, но и Тома го улесни, не се справи тази вечер.

Хубав сезон, за мен топ три бяха Владо, Тома и дуета. Керана и Дара пеят добре, но с имитацията са по-слаби.

# 549
Честито на Владо. Изобщо не съм се съмнявала и за миг тази вечер, че ще спечели.

Абе след финала на “Един за друг” да кажа, че всичко очаквам. Там с 300 зора запазиха печелившите за финала - 2 пъти губят, 2 пъти не гонят никой. Честно казано мислех, че ще дадат победата на Керана.

# 550
Честито на Владо, беше най-добър!

Съгласна съм с мненията, че Керана беше за 3-то място.

Тома направи няколко блестящи имитации и само несполучливия избор на песен на финала го остави трети!
Чудесен сезон!

# 551
Аз понеже не съм го гледала редовно. На живо ли са или на запис?

# 552
Аз съм гледала интервю около един от сезоните на Братя. Готин и скромен човек се показа, мисля че и в чужди филми има участия, талантлив е. Желая му успехи, защото не в натрапващ се като други известни люде.

# 553
  • Другата България
Честито на Владо!!! Заслужено напълно!
И да, преди Братя масовата публика не го познаваше наистина, аз включително. Това е защото преди сериала, той е повече вокалист на различни групи, част от екип и по-малко отделно публично лице. Което го прави симпатичен, защото не се налага и не блести с огромно его като повечето изпълнители. А е огромен талант и като актьор и като певец. Време му е да блесне и със собствена светлина, извън образа от сериала, който изигра гениално също. Това е таланта, човек без протекции, без актьорско или певческо образование, но с чист талант и много, много труд. Поздравления!!!
Не бих могла да го кажа по-добре.
Аз също го открих в “Братя“, и тогава изчетох всичко за него и изслушах повечето му песни не само в “Сафо“, ами и в “Сленг“. Дори изгледах и “Възвишение“. Знам и че  е бил част от музикалната група в предаването “Нощни птици“, по-“древните“ от нас го помнят, по Канал 1.
А е завършил Английска филология, дори не е завършил актьорско майсторство или Консерваторията примерно.
Страхотен човек, кротък, скромен, на моменти притеснителен, дори и тази вечер му личеше колко се притеснява, и от грима му беше трудно да говори, но си личеше и неудобството. Много, много се радвам за него, и много успехи му желая! Purple Heart

# 554
Чета ви и осъзнавам, че въпреки привързаността ми към родното, животът ми в чужбина си казва своето. Владо, Тома, Керана, Дара, Димо..... все непознати за мен.

Общи условия

Активация на акаунт