Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 5

• 39 589
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Сега разбирам, че Владо е филолог и се сещам, че и за Христо Петков съм чела, че е учил някой от скандинавските езици

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 08:31 от Г-жа Рамацоти

# 556
# 557
Чета ви и осъзнавам, че въпреки привързаността ми към родното, животът ми в чужбина си казва своето. Владо, Тома, Керана, Дара, Димо..... все непознати за мен.
Спокойно.Въпреки,че съм живяла само в Б-я,местните известни ги научавам от подобни тв формати.Керана от този разбрах,че е известна.Освен,че не слушам нейният стил и тя самата не ми харесва.Поредната  лигла.

# 558
Керана и Владо ги чух за първи път в мюзикъла Исус Христос Суперзвезда, където той беше Юда, а тя - Мария Магдалена.

# 559
  • Пловдив
Керана пее и Евита в едноименния мюзикъл. А тази вечер избра Котките. Явно си е на вълна Уебър.

# 560
Честито на Владо!!! Заслужено напълно!
И да, преди Братя масовата публика не го познаваше наистина, аз включително. Това е защото преди сериала, той е повече вокалист на различни групи, част от екип и по-малко отделно публично лице. Което го прави симпатичен, защото не се налага и не блести с огромно его като повечето изпълнители. А е огромен талант и като актьор и като певец. Време му е да блесне и със собствена светлина, извън образа от сериала, който изигра гениално също. Това е таланта, човек без протекции, без актьорско или певческо образование, но с чист талант и много
много труд. Поздравления!!!

Обаче относно егото, сам си каза в интервю, че му е проблем, т. е. осъзнава си го и затова се старае да го тушира. Личи, че е максималист, перфекционист. Не знам дали ви в направило впечатлвние, но Владо се бореше за победата от ден 1, и то защото може. Беше фокусиран и за миг не се отклони. Съжалявам, че не съм го гледала в Маскираният певец.

А тази вечер аз изпуснах цялото шоу или почти цялото. В отпуска съм и се точех цял ден, а заспах на Тома. В просъница осъзнах нефеноменалното му изпълнение и това беше. Много ми е чудно какво ми стана, или наистина съм била уморена, или ми е било спокойно за победата на Владо, но утре ще гледам за наваксване, а сега среднощно ви благодаря за коментарите, от които се информирам. ☺️

# 561
Поне не е Керана победител. Владо определено е по-добър имитатор.
А " Братя ", разбирам от тук е филм, с участието на Владо. Ама аз новите бг филми не ги гледам.
В началото на сезона попрочитам за участниците.

В сезон 4 ме грабна случайно и от тогава редовно висех да го гледам от 22:30, въпреки късния час за такъв хитов сериал. Бързо действие и развръзки, добре изградени герои, без тъпа мелодрама. Определено присъствието на Владо вдига нивото до световно.

# 562
О, ама то и N на брой сезони има въпросният филм. Тв сериал. Не са по мой вкус този тип филми. И да живеех в България,явно  пак нямаше да го знам Владо.
А световно ниво на тв сериал не е  като филм на Спилбърг, напр.

# 563
Защо от около час оставам с впечатление, че само реклами шумят... Дано спечели Владо Михайлов.
Точно ! Днес прочетох нещо като виц.Преди по време на реклами имаш време да отидеш до хладилника! Сега ,по време на реклами имаш време да отидеш и до магазина!

# 564
  • София
Защо от около час оставам с впечатление, че само реклами шумят... Дано спечели Владо Михайлов.
Точно ! Днес прочетох нещо като виц.Преди по време на реклами имаш време да отидеш до хладилника! Сега ,по време на реклами имаш време да отидеш и до магазина!

Нормално - това беше един от най-силните сезони на Капките. Ако помните, докато даваха първия епизод коментирахме, че почти нямаше реклами и се чудехме, защо не прекъсват толкова често, колкото сме свикнали, а вижте до края какво стана - реклама до реклама.

Владо не го бях чувала и виждала преди Капките, не знаех нищо за него, но определено ми стана любимец. Димо също си го харесвам много още от Откраднат живот. Накратко - браво на Маги за този сезон. Определено беше един от най-силните. Само за следващия път да подбере по-добри гримьори

# 565
Много съм доволна от финала.
Чета тази сутрин негодувания из ФБ. Явно в моята листа повечето са били за Тома.
Ами не.
Владо е ззвяр!
Честита му победа.
И Керана второ място! 🎉
Четях ви, включих се на финал, благодаря на всички списващи.

# 566
Владо искаше победата, а на Тома му беше все едно /"аз, Раче, вече съм победител с участието си в шоуто"/. Това е основната разлика между двамата.

# 567
Като споменахте гримьорите, вчера докато Владо пееше, към края на песента ми се струваше, че устата му ще се разпадне.

# 568
Мисля, че се лъжете за Тома. Чак такава липса на състезателност е добре изиграна роля. Има причина да бъде забравен след Мюзик айдъл. Любовта му към рока ми се вижда наиграна. И от снощното изпълнение се видя, че е по-добър с "Бяла роза", което не е лошо. Но показва, че не се познава добре. Повече вярвам на радостта на Дара, че е четвърта и осъзнава мястото си. Продължавам да съм за дуета. Но всичко вече приключи. Да благодаря на всички участници и списващите тук и до нови срещи!

# 569
  • София
Тома си остава загадка за мен. Като толкова ярко изразен фен на рока и двете му рок изпълнения не му се получиха. Дали беше пренавит или пък подцени самите парчета не знам, но е факт, че не успя да предаде на публиката усещането за наистина силно изпълнено рок парче. За сметка на това, обаче имитациите му на Меди и Славка Калчева му се получиха брилянтно. Не мога да си го обясня това.

Общи условия

Активация на акаунт