Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 5

• 39 574
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
От началото на пандемията гледам много малко тв, за да избягвам новините. Единствените изключения са Игри на волята, Капките и малко, ама много малко Хелс кичън. В съчетание с общуването тук и клюките ми е приятно. Малка страна сме и няма чак толкова много "таланти" на ниво, които да са интересни и за публиката, т.е. малко или повече вече да сме виждали и да са ни интересни. Оценявам направеното (като се изключат някои залитания в сценария с долнопробно естество и изцепките на Магърдич, който явно много си е повярвал. Не искам да ви кажа колко ме дразнят бутилките вино- без подаръчна опаковка, или само за победителя- много ли щеше да се охарчи, ако беше дал  на всички участници?) Само за сравнение да ви напомня онова шоу, в което пак имитираха, и в което С.Маринова и Дони бяха жури. Даже името му не помня. Но беше огромна скука. Сега трябва да дочакам до есента срещата с Димо в ИВ. Хубава вечер!

# 616
Aу, да, потресаващо беше това шоу.
Един епизод едва изгледах.
Софка сложно изречение не може да изговори, но - жури.
Пак ли Магърдич му беше продуцент?

# 617
Кое е това шоу с жури Софи Маринова?

# 618
"Звездите в нас" - страшна скука и на всичкото отгоре не спечели най-добрата имитаторка. Продуцентът пак беше Маги.

# 619
  • софия
Би било добре и да разнообразят репертоара. Някои песни ги въртят всеки сезон, което вече не е интересно.

# 620
Ако ви липсва музикален формат в неделната вечер, Нова тв започва повторения на първи сезон на "Маскираният певец" от 4 юни. Simple Smile

# 621
Тома в интерес на истината беше по-добър имитатор, но някак не ми харесваше като човек. Има нещо злобно в него. Радвам се, че спечели Владо и поне едно тв предаване завърши с желан победител. Още не мога да преглътна Явор и Виктория 😡

# 622
  • Sofia
Дано има и нов сезон наесен на “Маскираният певец”,а не онова което не ставаше и за слушане 🤨 /забравих заглавието 🤔/

# 623
И аз искам МП да се завърне. Беше интересно, но щом пропуснаха тази есен, едва ли ще се върне отново. Продуцента беше казал, че е доста скъпо и трудоемко с тези костюми.

# 624
И аз искам МП да се завърне. Беше интересно, но щом пропуснаха тази есен, едва ли ще се върне отново. Продуцента беше казал, че е доста скъпо и трудоемко с тези костюми.

Да , по-добре е повече да печели за себе си и Малдивите (по Рачков 😀) отколкото да даде за предаване, което се харесваше. Нали зрителите уж са му най-важни. Доколкото знам, пак ще правят “Звездите в нас”. Лесно е, няма големи хонорари за звезди и ползват костюмите от капките…чудно. Малко разходи, добри приходи.
И мен ми липсва МП. Имаше интрига, обсъждане, беше интересно.

# 625
Аз не искам нито "Маскираният певец", нито "Звездите в нас". Искам да гледам Star Academy или Dancing Stars - много харесвах и двата формата. "Маскираният певец" ми беше скучен, но все пак го гледах. "Звездите в нас" го зарязах на 15-ата минута, още повече че по същото време по bTV вървеше "Гласът на България". "Звездите..." са един от големите провали на Маги, ще се изненадам, ако направи втори сезон.

# 626
И на мен ми липсват музикални формати. Много харесвах Х фактор.

# 627
Аз не искам нито "Маскираният певец", нито "Звездите в нас". Искам да гледам Star Academy или Dancing Stars - много харесвах и двата формата. "Маскираният певец" ми беше скучен, но все пак го гледах. "Звездите в нас" го зарязах на 15-ата минута, още повече че по същото време по bTV вървеше "Гласът на България". "Звездите..." са един от големите провали на Маги, ще се изненадам, ако направи втори сезон.
Най вече Dancing stars ! От кога не са давали това хубаво танцувално шоу! Не,че в музикалните формати има нещо лошо ,де! Само да не е ,, Звездите в нас "! Че беше доста посредствено.

# 628
И на мен ми липсват музикални формати. Много харесвах Х фактор.
Най-любимият ми музикален формат, как можах да го забравя! Simple Smile От X Factor и Капките не съм пропускала и минута.

# 629
Бая време мина от последния X фактор. Там изгряха и толкова много взезди. Аз не харесвам Гласът на България. Масово участниците потъват в забрава след участието си там, а и ми е скучно. Dancing stars също е готино.

Наскоро бях питала тук в кое реалити Софка жури. Значи сметнете колко ми е било безинтересно това предаване, щом съм забравила кой е бил жури. Гледала съм броени минути от него.

Общи условия

Активация на акаунт