Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 5

• 39 573
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Бая време мина от последния X фактор. Там изгряха и толкова много взезди. Аз не харесвам Гласът на България. Масово участниците потъват в забрава след участието си там, а и ми е скучно. Dancing stars също е готино.
И аз не харесвам особено "Гласът на България", но в сравнение със "Звездите в нас" е много по-добро.

# 631
То самото ниво на "Гласът на България " , е като читалищна самодейност в малък град. Малко повече пищност няма да навреди на шоуто.

# 632
“Звездите в нас” беше толкова посредствено предаване. Надявам се да няма втори сезон. МП беше класи над това. Имаше улики, беше интересно, обсъждаше се, имаше интрига, но струва пари - костюми, хонорари на участниците, защото всички са известни, предварително заснемане на улики, пазене на участниците, отделни каравани за всички. Доста трудоемко е. А, “Звездите в нас” са с хора, които искат малко известност и почти никакви пари и точно след края на предаването, никой вече не си ги спомня. Аз го гледах уж редовно, а не мога да се сетя кой спечели.

# 633
Всъщност защо е спрян Хфактор? Беше страхотно музикално шоу с толкова талантливи деца.

# 634
За Х фактор ми се върти в главата довода "да си дадат малко почивка", ама то станаха години вече... Наистина беше грандиозно и бляскаво шоу.

# 635
Звездите в нас - едвам изгледах първото предаване и след това и наум не ми идваше да го гледам. Голяма скука. Не бих гледала повторение на Маскираният певец, губи си чара, като знаеш кой кой е.

# 636
X Фактор го спряха на международно равнище. Вмомента набират скорост новите American Idol и други подобни формати.
Гледам в момента all stars сезона на капките. От точките на Фики Стораро ми става ясно, че въобще нищо не съм изпуснал след като спрях да го следя много отдавна.
Наистина не виждам никаква сила в образите, няма грам идейност и се преповтарят изпълнители.
А Фики, мойте уважения. По-голямата част от образите, които го видях да имитира грам не се доближават до истината. Пък и ми се струва, че по-голямата част от каста е слаб. Така например Поли Генова да имитира Дара....... Ужас. Абе, въобще, мисля, че нищо не пропускам с новите им предавания.

# 637
  • Bulgaria
Здравейте, ще има ли нова тема за сезон 12?

# 638
  • Буркина Фасо
най-вероятно ДА.
все още може да се пише в тази тема.

# 639
Засега никой от участниците не ми е интересен /ако това е вярно в тази статия/
https://fakti.bg/life/849886-eto-koi-vliza-v-novia-sezon-na-kato-dve-kapki-voda

Иначе ме интересуваше кога започва и намерих това
https://mgergov.com/toraefimerida/kato-dve-kapki-voda-2024-sezon12/

Иначе можеха да поразнообразят с друго жури например

# 640
  • Другата България
Дано да не са верни тези имена на участници, че и мен ще ме изгубят.

# 641
Тази Мара ще я преглътна някак, ама Божинката ми идва в повече.. ужас!

# 642
Искат да превърнат хубаво замислено предаване в пародия.

# 643
На мене пък Икебаната ще ми е интересен. Сигурно защото в момента гледам първия сезон на Къртицата. 🙃

# 644
Икебаната е добър певец, не говоря за него аз.

Общи условия

Активация на акаунт