Лично аз бих се въздържала до последно от антибиотик ако положението го позволява

Оздравявайте и целувки на Криско

..вече е доста кисел, почти нищо не хапва, но да речем това е нормално имайки в предвид че почти постоянно е с някаква Т..Снощи наоправих някаква бабешка рецепта на сироп за кашлица. Надявам се да има ефект..
Но при нас нямаше такива работи като тежко дишане. При нея се получи комбинация от гнойна ангина и 5 болест, което някои педиатри изтълкуваха като скарлатина, а се оказа че не е била такава и антибиотика само бели направи. Нали се напатих вече 

Нито кашля, нито вади някакъв секрет. Вчера педката изписа Аугментин, без изобщо да има някаква причина - бясна съм
Разбира се не го давам. Няма и да го дам, докато не ми докажат, че детето ми има вирусна инфекция. Днес чакаме кръвта и урината да видим те какво ще покажат. Като цяло съм учудващо спокойна, като се има предвид, че не спя много и Сияната суче почти нон-стоп. Хапва, когато свали Т, обикновено кроасан или кексче (до нас има цех и ги взимам прясно опечени) Пие вода, но само когато Т падне... така. Снощи хапна две лъжички супа сама, повече не пожела, но аз и на това бях доволна. Сега чакам дали няма да избие обрив и ако това се случи на педката ще отида да й скъсам главицата - КАК ТАКА ЩЕ МИ ИЗПИСВА АНТИБИОТИК!!!! 
..утре ще го заведа на лекар пак и ще поискам направление за кръв и урина..
Честито! 
, дано бързо да се оправяте и по възможност с малко лекарства! 
Освен това се ползва много време 
Честито ви и християнче 
Чудех се аз коя майка е родила четиризнаци, направо съм изкукала значи

.
.
, въпреки, че имате имунизация мисля)
Чувстваш ли се променена от това
И на Гого честито му приемане в православната вяра.
от всеки.
.
.
. Така ни растат децата - с бели, пакости, рани ... Важното е да са живии здрави!
, както хубаво си похапвам, при това не тревица
.