абе разсъждавам си тука, ето нали майчинските са равни на МРЗ, тя е под нивото за данък, но над нея каквото получиш ще се облага.но нека някой специалист да се произнесе.
абе разсъждавам си тука, ето нали майчинските са равни на МРЗ, тя е под нивото за данък, но над нея каквото получиш ще се облага.
. София е страхотна в това отношение - планината ни е само на една плюнка разстояние, а толкова рядко се сещаме да се възползваме от това
А по въпроса за доходите - няма ли как официално да ги запиташ по електронен път

На мен така и не ми изплатиха майчинството от общината за 2 месеца след като ме съкратиха поради ликвидация на фирмата в която работех като родих първия младеж, а на 2 други мой колежки в индентично с моето положение, но в други две общини си им течеше майчинството без проблеми
( като чуя, прочета, напиша или се сетя за думата ВИРУС и ставам много агресивна
)
. Малкото човече, растящо в коремчето ми, днес бе на Фетална морфология. НАй-щастливата новина, която тръпнех да чуя бе, че е здраво и добре развито
От там насетне си дойдохме и до истината, че и наследник №2 ще е ЮНАК
и отсега си представям каква бойна дружина ще си имам в къщи
Ооооо Гале, да знаеш че малките мъже са огромно удоволствие за мама, пък и за самите тях е предимство да са еднородни, пък изтърсака си е по-редно да е момиче
- така де аз първа да дам акъла
. Целувки за коремчето и да ти расте и да се развива все така добре юначето
, да знаеш само, че имах някакво усещане че и второто ще ви е юначага
Стискам палци и до края на браменността да се развива добре, а и ти да си в отлично здраве 
Бяха страхотни и незабравими моменти