Силоз (Silo) - сезон 1 и сезон 2, в очакване на сезон 3 👨‍🚀

• 46 367
  • 730
  •   1
Отговори
# 720
По един на седмица.
За къде имаш абонамент?
Гледам ни в мах го има, ни в скайшоутайм.

Последна редакция: пт, 03 юли 2026, 23:36 от Елора

# 721
Сериалът си продукция на Apple tv и само там го има. Аз ще. Гледа епизода утре.

# 722
  • Berlin
На Apple ни пуснаха 3м гратис с новия телевизор.😀 Е, после ще си го платим, чакам още поне два сериала на Apple.

# 723
Със субтитри ли е там?

Скрит текст:
Изгледах.
Нашата мома я тъпчат с хапове и нищо не помни горката.
Е, има някаква проблясъци.
Жената на Симс води лаф моабет с някое говедо от главния силоз.

# 724
  • София
Много съм разочарован от епизод 1 на сезон 3 на Силоз.
Да не са сменили екипа сценаристи???

Добре, че прочетох книгите, защото това което видях, все едно е нещо тотално различно. И няма нищо общо с този сериал, който така обикнах през първите два сезона.
Да, в сезони 1 и 2 също имаше разлики и то никак не малки, НО генерално си се придържаха към историята.
Но ''това нещо'' какво по дяволите беше???
Сигурен съм, че тези, които не са чели книгите се чудят какво по дяволите се случва, всичко беше толкова хаотично и чак истерично.
Много слаб сценарий. Много разпилян, нефокусиран.

Слагам в спойлери огромните, подчертавам огромните промени спрямо романа
Скрит текст:
Джулс не е получавала амнезия след пожара.
Това с хапчетата го има и в книгите, но под съвсем друга форма и много по-добре обяснено.

Какви са тези бунтовници с маски и пр. тъпотии.

Камил комуникира със силоз 1, хахахаха, не не ще падна направо. Кой идиот го е решил това?
Тази в книгите не се споменава, а Робърт Симс е треторазряден герой. Но хайде тук в сериала е със сериозно присъствие и се доказа, но защо бутат толкова много жена му? Само защото е жена ли?

Шарлот управлява дронове. Не е пилот на изтребител. УТФ, хора???
Поне брат и сестра Кийн са ги запазили като имена и история.
Обаче и Шарлот получила амнезия, хахахаха. Колко банално. Естествено, че няма такива тъпотии.

Епизодът на амнезиите!
Трагикомедия.

И най-скандалната промяна я пазя за десерт.
Страховития кукловод, сенатор Пол Търман, вечният сенатор (човек с огромна власт и влияние) е заменен полово от някаква бабка. Да плачеш ли да се смееш ли. 😌😢
Ей, аман от този див феминизъм

Направо се чувствам обиден!

Съсипаха и този сериал.

Последна редакция: сб, 04 юли 2026, 00:06 от Diavolo

# 725
  • Berlin
Аз гледам с английски субтитри (по принцип)
Със субтитри ли е там?

А ако не сме чели книгите, ще има ли логика?

# 726
  • София
Е, сигурно... Едва ли ще има драми. В смисъл, 100% в течение на сезона всичко ще си се изясни.
Но защо трябва да ги правят тези промени? Сега чета в Редит яко хейт има.
Не знам, сякаш нарочно го правят за повече шум. Но не, по-скоро ги задължават и творците са с вързани ръце.
Докога ще продължава тази гавра с романите само заради някакви политики. Това не го разбирам наистина.
Мислех, че киното и телевизията лека-полека ще се отърсят от тази пагубна политика, но продължават. И после защо им се провалят проектите и се започват с обвиненията, че фенбазата е токсична.
Не, токсични са собствениците на големите компании, които нарочно правят всичко това. Всичко е напълно умишлена провокация според мен.
И най-засегнати са фентъзитата и научните фантастики. Точно любимите ми жанрове.

# 727
Всички продукции на Apple tv са с вградени субтитри,включително български.Явката просто ги е копирал за слава.
На мен ми хареса епизода.
Скрит текст:
Дяволо Шарлот също е на хапчета,едни от първите експерименти е тя с триенето на паметта.
Бях сигурна че няма да вървят по книгите,за мен историята е добра,но автора хич не го бива и яко се беше овъртял последните две книги.Дори края на моменти е прекалено нелогичен.Още от миналия сезон заложиха на политкоректност,та и там нищо не ме учудва.
Не ми допадна дъщерята Ана,каква смотана актриса са избрали и дървена.А майка и така е наблъскана с нещо в лицето,че никаква мимика и изражение не може да предаде все едно е мумия.

# 728
Наистина доста хаотично започнаха с епизод 1, но пък интересно завърши.
Скрит текст:
За мен най-нелогична беше Шарлот. Но все пак, тепърва ще се развива действието и ще станат ясни много неща. 

# 729
За епизод 1.
Скрит текст:
Да не беше представена добре параноята на Шарлот,нито обяснена връзката между брата и сестрата,освен че мимоходом споменаха че родителите им са починали и са сами.Тепърва ще разкриват и ролята на Ана,ако не си чел книгата се чудиш какво става,къде е динамиката и смисъла.Не случайно намекнаха за големите цистерни с "витамини",но можеха още нещо да доразвият в този епизод.Ама нали имат книга и половина за два сезона,та няма как да няма и локуми и слаби епизоди.

# 730

Общи условия

Активация на акаунт