АС и други романтични К-драми - тема 2

• 21 149
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Честита и благословена да е Айю! Да е все така успешна и много щастлива лично и професионално.
https://youtu.be/o_nxIQTM_B0
https://youtube.com/shorts/TjM6fWE8RLM?feature=share
https://youtube.com/shorts/9UqDBGqgGVk?feature=share

# 121
До средата на 17-ти епизод стигнах снощи Бел, та разбираемо ми е всичко, което пишеш 😜  Ох, не насмогвам и аз да запомням всичко изречено от главния, като реален и много въздействащ наистина. 😍Лежат си в леглото му при втората размяна и тя от негово име докато го гледа втренчено отбелязва колко добре изглежда и сигурно смущава хората с присъствието си, определено Джу Уон завижда на тези които го познават 🤣
Какъв късмет изкарах, че не ми потръгна с дублажа... Батко 🤣 Що за безумно обръщение към любимия мъж, да бяха вникнали поне малко в съдържанието и заменили думата с друга...
Изслушах я иначе лекцията, ревнува човека, но щом феновете с такава лекота наричат идолите си по същия начин сякаш не е толкова интимно... Но той и изревнува, че е отишла в дома му, за да му говори за друг. Целуна я, даде ѝ да разбере, че не иска да се повтаря😁😘
Закачлив е, тя пък покрай него също става по-смела, готова да направи самопризнания какви мисли минават и през нейната главица hahaha Например като той се погрижи да внесе празнично настроение и в дома на момичетата, тя се беше настроила за други неща май,😂 а той просто искаше да подържи ръцете ѝ ❤️ Дали имаше и реплика, която ми прозвуча познато или просто ми се причу, но ми се стори да е в стил "направи това за мен", като при едно предложение за брак на фона на изкуствен сняг. Ужас, в два филма съм едновременно 😱🤣

А в описания момент като вървяха заедно към дома ѝ, много беше сладка като прехапваше устни и поясняваше, че около него все ѝ е горещо 😂 Нормалните за една двойка отношения... Чат-пат и "жено" я нарича, със сметана се омаза, взе участие като статист (завалията, на всичко се подлага за нея😂), но тя така му преобърна представите и се настани в ума и сърцето му, че беше готов да сътвори чудеса (след пропуснатия кастинг) и вече не му пукаше какво ще изгуби заради нея. Готов на всичко ❤️ Ясно, художествена измислица, но друго си е когато делата тежат повече от думите.

Рори, и аз като теб, откривам прилики. Особено пък в Хандетата 🙃

П.П. да е жива и здрава, АйЮ 🥳 Преди музиката, историята, принцовете и каквото и да било друго в Алено сърце, тя беше първото нещо което ми привлече вниманието с тази нейна красота.

# 122
Днешната рожденичка и ваша любимка е присъствала на ревю на Гучи като техен посланик за ЮК. Ревюто се е състояло в двореца Gyungbok, който често е сцена на действията в историческите им сериали.

Корейчетата веднага са направили съпоставка на тоалета ѝ с такъв от АС

Малко за Тек. Той е от групата 2PM. Сега, да ви кажа честно, не са най-великите певци, но при тях наблягат повече на танци, визия и сексапил. Трима от тях - Тек, Джуно и Чансонг вече наблягат повече на актьорството и то доста успешно.
Скрит текст:
Да ви покажа нагледно за какво става на въпрос ви пускам една реклама на аква парка Caribbean Bay и едно изпълнение от техен концерт. А това е песен от последния им за момента албум 2PM - “My House”.
Тек участва заедно с АйЮ в сериала Dream High. В сериала участва още един член на 2РМ - У Йонг, в който АйЮ е влюбена, а и той в нея.
Като цяло повечето му сериали не са от романтичните, а крими, детективски или с някакъв свръхестествен елемент в тях.
Другият месец започва нов сериал с него - Can You Feel My Heartbeat?, където ще е получовек-полувампир.

# 123
Проф, заглавието на новият сериал по Лейдито е "Добре дошъл, втори живот" (Welcome 2 Life)и  стартира на 9 май.

Приключих снощи с ТГ, впечатленията ми са пресни, но се натрупаха доста и сега не мога да свържа две смислени изречения 😂
Признавам, че като по-рано четох тук за амнезия при главния бях на тръни, но опасенията ми се оказаха напразни ☺️ И ми оправиха вкуса от едно друго възвръщане на спомени в турски сериал, при което главния отнесе бой и му се наместиха чакрите. А така и така бяха забили в драмата, изрекоха силни думи, имаше предпоставки и там да стане чрез любимо литературно произведение на главните(не беше Малката русалка, а Малкият принц), но ги пооплескаха нещата и резултата не беше добър. Но за мен нали си е специален, правя сравнения.
Тъкмо си говорим, че в ТГ ще минат без "обичам те"  пък те в 19 еп. не се спряха. Но и не прескочиха любезности като"сега вече те убих", " ще те потроша" и т.н. 😆

Песента, която звучи докато си спомня Джу Уон я бях намерила с бг субки, но в епизода превода е различен и ми звучи като да е по-точен.

Слагам частта, която много ми хареса и е близка до самата история.
...
Изплаших се от твоето "обичам те".
Знаеш, чужди са ми тези думи.
Но "обичам те" крещя сега,
за да те върна.
Мога да дишам само с теб.
Нищо друго не искам.
Мога да помня само, че те обичам.
Другото нека забравя.
И само болка да ми носиш
ще остана с теб.
И нещастен да ме правиш, ще се усмихвам.
И ако трябва да избирам - пак теб бих избрал. Sparkling Heart

# 124
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Благодаря, момичета, за споделеното. Flowers HibiscusFlowers Hibiscus
Ей ви една песен, хем с Пако, хем като за мен изпълнявана от ВИ.  Heart Eyes
https://www.youtube.com/watch?v=N5ShoQimivM&feature=youtu.be
/Оф, аман от новостите в Тубето, дето вече един клип не може човек да вгради! doh/

# 125
  • Варненска клюкарка
Не можах снощи да пусна мнението, заспал съм няколко минути преди Рори да пише, а си поиграх  да търс разни неща....
Стана ми  любопитно вчера и намерих заспалия ХБ. случва му се точно за няколко секунди но е смешно, още повече се е вкопчил в колежката си  Joy
на 2:42
https://www.youtube.com/watch?v=AT7UZgLQfdk
ето и скрийн

събужда се Joy

И оригиналния момент където така е награбил колежката че  едва се вижда под него. И така изморен, гушнат и затоплен в дълга сцена със затворени очи  е заспал Joy

А това е друго видео  за което ви разказвах с момента в който тройката дефилира по планинската пътечка и  главната почти се заби с глава в едно дърво край пътя, докато се опитва да се отърве от ръцете на ГГ. Има и други моменти от 13-та серия, например там където главния се нацеди между девойката и шефа и. Главната се вижда в гръб как се тресе от смях а ХБ се е забил в гърба и не могат да спрат да се хилят Joy
https://www.youtube.com/watch?v=IYB576440bo

Гледала съм тези видеа буквлно преди дни с добро качество и самостоятелни по серии. Не знам сега от къде ми дойде този размазан сбирщайн. Страницата от където са сега ми се пълни с някакъв англоезичен сериал със същото заглавие - ТГ и търсенето на корейското заглавие е трудно, снощи нищо от това което съм гледала от сериала зад кадър не намерих в нормален вид. Даже не си обяснявам що за качество е това. Търся по ключови думи и по номерата на сериите, както се прави по принцип, имаше и отделни филмчета с такива моменти за японска тв, но нищо от това сега не намирам. Сdмо вчера филчето от джакузито ми излезе с нормално качество и изцяло за този момент без да е наблcскано в общи видеа и размацано. Горния изглед направо ме отказа от търсенето....

Скрийновете са ако не ви се гледа това качество, дано да си личи какво съм щпракнала. Имаше специално за 13-та серия че там откъдето и да ги подхване човек все има какво да се види... Като я връхлета от вратата докато тикаше колежката си назад и я събори на земята ... Joy Имаше го момента за който споменах вчера че беше доста омгьосан на леглото и направо влачеше като говори, явно току що са го събудили, но самото заспиване го нямаше, тук едно за смтка на другото има го заспал... Във видеа които сега не откривам маше и повече моменти от пътечката в планината, общо взето смях, викове и писъци и тримата се превиваха от смях зад кадър, не знам изобщо как са успели да се съберат и да заснемат това което е в серията. Търсих вчера, но се изнервих и ги зарязах. Това другото заглавие е с ужасно грозни актьории, а ми пълни ЮТ.

Марги, а преди леглото я накара да се къпят заедно. Банята я оставиха на нашето въображение, но беше смешно как я принуди Joy
За превода пак ще кажа че е много пълен и хубав. Още по смислено звучи например забравих в 11 или 12 серя беше там като я пресрещна до тях и и каза за неговата версия за русалката и на други места също, но омазват нещата и имената. Впрочем и в английския превод ги изписват като Ра Им, вероятно преводачите получават някакъв списък с имена и при  разчитането става грешката, защото съвсем ясно се чува в оригинал какво казват, но пък нашите довършват нещата  като четат сричките в каквато поредност им дойде на устите... Но дублажът наистина е по-пълен.

За ревността да кажем че онези двамата - Оска и любимата доста се стараят да го дразнят, гледат го в очите и "хайде да ходим на кафе/чай" а той върви след тях да не изпусне нещо. Като му каза че феята кръсница Оска я е облякла с тази рокля как се стресна и я пита лично ли Joy Ох и "обичам те, много те обичмам, не мога без теб"  и каза, но и го казва докато беше в безсъзнание. Имам пропуски не само по другите места, ами и при ГГ, сега наваксвам с кеф Heart А като беше статист в исторически сериал някой там от хората на СП като се обърна и го видя със слънчевите очила се смях на глас, или пък като го "убиха" и си легна върху друг от масовката, онзи се възмути там нещо и последва отговор е кално е, на земята ли да легна Joy Закачиха го и на въжето в спортната  зала, а преди това се правеше на много смел. Ама много готин беше там като тръна да се кара на едно от момчетата което прати сърце на Ла Им, а тя тръгна успоредно с Джу Уон да го спре ако му посегне Joy Там всъщност се разбра че е учила в университет. Когато момчето и прати сърце с ръце и тя се отнесе снисходително, каза му че е малък, че когато е била в университета, той бил още в шести клас. Но след като знаем какво означава в ЮК диплома от лош университет, все едно дали я има или не...
Тука ще отворя и една скоба за спортната зала.
В няколко интервюта и в JG Stile ДжГ казва че си има режисьор по бойните сцени. Там го показват в такава зала, че ако не е и същата. Момчетата също бяха облечени в еднакви спортни екипи и ДжГ участваше в общи тренировки, вдигаха го с въже и т.н... Представи и режисьора си по бойни сцени с който работел за ролите си, обсъждали ги и ги репетирали.  И в ТГ беше така агенти и режисьори на продукции  казваха какво искат, а щефът на Ла Им с групата  и актьорите решаваше как ще бъде изработена сцената. Явно с подобен човек работи и ДжГ. И не само той, а всеки който си има работа с бойни сцени. Т.е. представят нещата доста  близко до реалността.

А и там ли има  обичамп те? Вярно имам да наваксвам аз! Но точно последните серии ги взех на екс че СуперК ме притисна. Гледала съм амнезии но излизането от тази беше най-хубавото. Бяха озвучили всеки спомен със звук от ротор на хеликоптер и всеки спомен блъскаше назад ГГ и той се сети коя е Ла Им и защо всеки ден иска да е при нея. Да си събера мислите  и ще питам нещо което от финала не ми е много ясно....
Дългичко се получи....

# 126
Разбрах от къде ми изглежда познат Хьон Бин. От месеци ютуб бълва видеа с жена му и бебето, а някъде бях попаднала на новини за скандала когато жена му му забранявала участие в романтични сцени в някакъв сериал. Досега виждах нейното име и подминавах видеата, че са като напаст, но едно от днешните по погрешка стартирах и се появи негова снимка с визията му от ТГ и така се сетих защо ми беше толкова познат без да съм гледала негов сериал или филм.
Предполагам са се срещнали като главни в общ сериал. Любопитна съм кой е общия им сериал и как стоят като двойка на екрана.

# 127
В ТГ някои от показаните неща навярно отговарят на действителността.
И изтрещелите фенове на Оска ги има в реала, вероятно не са никак малко и ги заливат с подобни обвинения... Да се покаже публично с някоя ги убива, чувстват се предадени, съжаляват, че са го подкрепяли, купували са му албумите, носели са чорапки с лика му 😂 Луда работа. Но явно са си такива,  идола им според тях няма право на личен живот, а е длъжен да се съобразява. Мениджъра му защо не си вършел работата... Обричат любимците си на вечно криене и нещастие.

И аз да сложа усмивки и романтика зад кадър
https://youtu.be/vs_E9eP8UGk
https://youtu.be/0saDbT3xoMk

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 15:03 от Margarita N.

# 128
  • Варненска клюкарка
Марги, на теб са ти излезли с приличното качество. Но за второто разбирам защо ми иска да си вляза в профила и да потвърдя възраст.  В цезурираната версия която гледаме в серията са ни поощетили Joy

А-а, аз като казвам че от месеци Хьон Бин и жена му ми пълнят Шортс без да знаех че са те, даже името му не знаех, разбрах го преди около 2,5 месеца.... Позагледах пищната им сватба без да знам че е той. Шортс наистина ми вадеше видео след видео, баха и с много лайкове и разбрах че явно са известни хора. Първо познах сред гостите други физиономии без да се сещам и техните имена, даже писах тука за Мин Хо, и като ми излезе озвучване на видеа с музика от ТГ и най-после разбрах кой е младоженецът. Май и жена му е някаква любимка.
Рори, на военна тематика е сериала им, Ив беше казала в предната тема но не помня подробностите. Тази дни докато събирах музика от една плей листа ми излезе видео с песен от сериала им с над 50 млн. гледания.
 С тази песен ми излизат много други двойки в Шортс и тях не ги знам кои са.. Впрочем спрягат го за романтични отношения с 6 колежки  с които е играл в главни роли. Едната е от топ 3 които беше споменала 2в1 но не и запомних името, за жена му ясно че и тя в броката и вече на няколко места срещам че по време на снимките на ТГ е имало слухове за Ха Джи Уон. И в нейната биография с любимите и мъже присъста неговото име. Кака му е, ама голяма работа. Вчера докато търсех това което търсех се убиха да ми излизат такива неща за тях. Ще видим 2в1 какво ще каже...
Ами с тоя слаб ангел - 6 колежки, като знае и тя къде го е хванала, не ми се мисли какво и е на съпругата докато се занимава с бебе вкъщи. Ако ХБ има 10% от чара на героя си от ТГ, начи тежко и Joy

Щях да казвам че в ТГ от един момент нататък много е отслабнал, може би към 4-5 кг и краката му са колкото на колежката му, а е с една глава по-висок, там като крачат в снега в последна серия се вижда, а лицето и шията му са на свършване, стърчат едни скули, много слаб.... В  началото на сериала е доста по-загладен, даже и бузки има. А Ха Джи Уон има много красиво тяло, макар че с дрехите с които я обличат нищо не личи. Но докато търсех кадри ми излезе със снимки от първа серия с кожения костюм или край джакузито и има и крака ... абе всичко си има.
Тука ХБ е от началото и към средата някъде, още  е с номални килограми.  4 и 5 кадър са кадър е от последна серия и е колкото колежката си...

Тука е рекламен кадър  и е добре. Накрая талиите им са почти еднакви, ама не съм щракала кадри.

Каквото съм запазила на ЛС, вкъщи в папка имам още - много ги приказват за тази целувка и в интервюта и на награди. А на място беше свиркане, подвикване, на колежката пък и стана неудобно, той пък кавалер и я успокоява. Когато режисьора им каза че трябва отново да го направят, я попита искош ли пак да се целуваме....Joy

За качеството вече обясних, каквото ми е излязло, такова съм го щракнала.

# 129
За приятелка на Хьон Бин са спрягали всяка актриса, с която си е партнирал. То, не само за него е така. Друг е въпросът, че често това са просто фантазии на феновете. Тези, за които е потвърдено официално от агенцията му или от него, са Хуанг Джи Хьон, Сонг Хье Кьо, с която се снимат заедно в Worlds Within..., Канг Со Ра и Сон Йе Джин, за която се жени след като двамата се снимаха в Crash Landing on You.

Рори обаче, се бърка "....за скандала, когато жена му му забранявала участие в романтични сцени в някакъв сериал". Дамата със скандала е Со Йе Джи. Нея може да сте я гледали с Пакитата в Хуаранг, с ДжГ в Lawless Lawyer или с Извънземното в It’s Okay to Not Be Okay/Psycho But It's Okay. А мъжът, който беше забъркан в този скандал е Ким Джонг Хьон, който пък е вторият главен в Crash Landing on You Rolling Eyes.

# 130
Горкия Хьон Бин го набедих за мъж под чехъл.

Другата Со Е Джи много я харесах в Адвокатите пък тя се оказа скрита лимонка. Там където четох за скандала пишеше, че актьорът се отказал от ролята и това му провалило кариерата.

# 131
Ами, не е точно така. Някъде към средата на сериала The Time или малко след това, съобщиха, че Ким Джонг Хьон напуска по здравословни причини. Бил изпаднал в депресия, защото много се вживял в героя си, който беше нелечимо болен и му оставаха няколко месеца живот. Сценаристите набързо префасонираха сценария и пратиха героят му на небето по-рано от предвиденото. Макар, че по-скоро първоначалната идеят може и да не е била да умира. Преди това отнесе много критики заради държанието си на пресконференцията по представянето на сериала и пълното игнориране от негова страна на колежката му, с която се очаква да го играят влюбени.
Година след това изведнъж избухна скандалът, че причината е била съвсем друга и в основата на всичко е бившата му приятелка Со Йе Джи. Била изисквала от него да няма романтични и по-интимни сцени с колежката си, като и никакъв физически контакт, държала го под абсолютен контрол, трябвало да ѝ дава отчет за всичко, което прави и изобщо всякакви такива простотии. Публикуваха някави смс-и между двамата. Накратко, изкараха я абсолютна ненормалница. Опитаха се да я посмачкат и други хора, но в крайна сметка агенцията ѝ успя да я защити. Ким Джонг Хьон и той написа извинение към всички и за всичко, независимо виновен или не и лека-полека всичко замина. И двамата продължиха с кариерите си, а Mr. Queen с негово участие и It's Okay to Not Be Okay с нейно, станаха хитови заглавия.
Прокрадваха се някакви съмнения, че всъщност неговата агенция нарочно е предизвикала скандала, за да попречи на кариерата му, защото той искаше да напусне и да си потърси нова агенция, която да го представлява. Каква обаче е истината едва ли някога ще разберем.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 02:29 от 2в1

# 132
2 в 1, благодаря за разяснението! На видеата зад кадър от Адвокатите момичето изглежда много приятно като поведение и с чувство за хумор и някак не мога да си представя, че е ненормална ревнивка във връзките си.

# 133
Рори, и аз я харесвам. Добра актриса е, освен че е и красива. Гледала съм повечето от сериалите ѝ, а в последните два визията ѝ беше убийствена.
В личния си живот може и да не е идеална и да си има кусури, но и не вярвам, че едва ли не е някаква вещица, както се опитаха да я изкарат. Между другото, по време на случката, наред с тези, които я плюеха, се появиха и хора, работили с нея, които я защитиха и казаха, че това, което се пише за нея в таблоидите не е вярно.

# 134
Хубаво е, че е имало колеги, които са се застъпили за нея, защото от това което ти разказа за скандала изглежда сякаш са я използвали, за да оправдаят постъпките на актьора. А публикуването на личната им смс кореспонденция е много долно.

Общи условия

Активация на акаунт