Подготовка за малкия човек - тема 23

• 45 868
  • 762
  •   1
Отговори
# 525
Имам на angle baby и по-бюджетни на so cute. В края на деня вършат еднаква работа. На 25 градуса лично чувал не бих сложила, освен евентуално някой 0.2, но ние през зимата спим на около 18 и си ползваме зимен.

Последна редакция: сб, 26 авг 2023, 01:00 от Inferiya

# 526
Както казах нямам думи марки, не знам дали вършат еднаква работа, може да са некачествени и т.н За градусите няма да обяснявам подробно, но обикновено ако отоплението е на парно, то не поддържа една температура 24/7. В някакъв момент може да достигне 25 градуса в стаята и да почне да намалява. Например късно през нощта в повечето домове дори спира да работи (почва пак рано сутринта) и ако навън паднат повече температурите, вътре ще стане около 20-21 градуса, което си е точно за есенен чувал. Нали никой няма стои буден да следи термометъра цяла нощ и тогава да облича детето. За мен зимата 25 градуса и на пролет 25 градуса не се усеща еднакво 😁 ама може и аз да съм сбъркана

# 527
А, съгласна съм, след ранното ядене към 5-6 се е случвало да ѝ обличам тениска. Но ние сме с термодатчици навсякъде и по записи виждам до колко пада температурата, влажността. Ако падне под Х да се включи, ако няма никой вкъщи да намали... Абе глезена работа Joy

# 528
Здравейте!
Колко хавлии за баня ще са ни нужни за новородено? От тези квадратните с триъгълна шапка в единия ъгъл. 🤗
Благодаря!

# 529
На мен ми бяха достатъчни две, но перях често и ползвам сушилня.

# 530
И аз имах две

# 531
И аз към Angel baby съм се ориентирала. Благодаря!

Както казах нямам думи марки, не знам дали вършат еднаква работа, може да са некачествени и т.н За градусите няма да обяснявам подробно, но обикновено ако отоплението е на парно, то не поддържа една температура 24/7. В някакъв момент може да достигне 25 градуса в стаята и да почне да намалява. Например късно през нощта в повечето домове дори спира да работи (почва пак рано сутринта) и ако навън паднат повече температурите, вътре ще стане около 20-21 градуса, което си е точно за есенен чувал. Нали никой няма стои буден да следи термометъра цяла нощ и тогава да облича детето. За мен зимата 25 градуса и на пролет 25 градуса не се усеща еднакво 😁 ама може и аз да съм сбъркана

# 532
  • София
Чувалчетата са ми на angel baby. Много приятни и откъм усещане, и откъм десени.
Хавлийки имах 2, перях често и със сушилня. Малко по-скъпи помня бяха, но пък не са мръднали.

# 533
Аз купих две хавлийки в началото. В последствие ни подариха още две и стана супер, защото нашата госпожица използваше всеки удобен момемт да се изпишка след баня директно на хавлията Joy

# 534
  • София
2 хавлиийки са предостатъчни особено ако имате сушилня.

Не знам дали има все още, но препоръчвам да видите спалните чувалчета и на ИКЕА, ние имаме от баткото и са страхотна материя , особено зимните, като пролетна олекотена завивка са. В спалните помещения пускаме парно само за малко преди сън, не мисля  и с бебе цяла вечер да работи парното, но ние сме със среден апартамент а и зависи каква зима ще караме тази година

# 535
Аз бях купила две такива с качулка и няколко малки хавлии. Тези с качулката ги ползвам само като я къпя цялостно, което не е всеки ден. Малките при всяка смяна на памперса. В последствие се наложи да купя още малки, защото моята принцеса обича точно след баня я да пръцне, я да се изпишка и се оказа че ми трябват доста повече и сега имам около 10. В крайна сметка не пускам пералня за две кърпи примерно, така че тези ми стигат докато се съберат повече детски дрешки.

# 536
Аз през деня като мия дупето подсушавам с памучна пелена, а хавлиите ползвам само за вечерната баня. Имаме 3,две от които подарък, но сушилнята върти често така че и с 2 бихме се справили.

# 537
Купих една хавлийка, ползвах я чак на 6м. До преди това с две бархетни - с една попивам, с другата си лежи докато я оправям

# 538
Аз гледах именно чувалчетата  на IKEA, но не пише за кой сезон са, нито тог.
Бихте ли споделили Вие зимата кое точно използвахте?

2 хавлиийки са предостатъчни особено ако имате сушилня.

Не знам дали има все още, но препоръчвам да видите спалните чувалчета и на ИКЕА, ние имаме от баткото и са страхотна материя , особено зимните, като пролетна олекотена завивка са. В спалните помещения пускаме парно само за малко преди сън, не мисля  и с бебе цяла вечер да работи парното, но ние сме със среден апартамент а и зависи каква зима ще караме тази година

# 539
  • София
Нашето е от преди 8г и не го намирам на сайта за съжаление, ще трябва на място да ги видите че и на сайта няма много информация май

Общи условия

Активация на акаунт