Как да подходя и да си я върна

• 9 188
  • 116
  •   1
Отговори
# 90
Беден мъж само майка му го обича.....

# 91
  • София
От горчив собствен опит знам, че финансовите провали на мъжете вървят гарнирани и с много кофти държание и настроение вкъщи.

# 92
Като не ставаш, ще бъдеш зарязан. Може да е след години тормоз, ако жената е много влюбена и загубена, ама все в някакъв момент ще се усети и ще се осъзнае. И тогава и ревове, и тантруми, и кълнене в нам си кво, и всякакви такива няма да ти помогнат. Да си мислил навреме. Счупи ли се веднъж, разочароваш ли до край, късно е, либе за китка....
Остави жената на мира!!!! Лекувай си там дефицитите и не занимавай другите с комплексите си.

# 93
levski14, единствено може да се опиташ да я срещнеш ,,случайно“ и да размените две-три думи, да видиш какво е положението. Ако още помни обидата, че си я оставил - няма надежда.

Justen1234, в едно семейство решенията се вземат единодушно. Когато не цениш мнението на жена си, тя си тръгва. Дано си си научил урока.

# 94
ДАй дистанция към момента и я остави на мира.
После си оправи положението, стабилизирай се. Нека тя види, че можеш да се справиш със ситуацията. Тогава може и сама да те потърси.

# 95
Като не ставаш, ще бъдеш зарязан. Може да е след години тормоз, ако жената е много влюбена и загубена, ама все в някакъв момент ще се усети и ще се осъзнае. И тогава и ревове, и тантруми, и кълнене в нам си кво, и всякакви такива няма да ти помогнат. Да си мислил навреме. Счупи ли се веднъж, разочароваш ли до край, късно е, либе за китка....
Мая, този твоя няма да се оттърве жив.
Мога да ти покажа една много готина вуду магия. В момента в който забиеш куката за плетене номер 5 и ще усетиш една мощна вибрация как се отделя от теб. Добре е прозореца да е отворен за да може вибрацията да излезе навън максимално бързо. И от съображения за сигурност. Рано или късно обекта-цел ще почувства най-малкото парене в очите.
Изпробвано и работи на разстояние до два километра.

# 96
Laughing
Не работи. Изпробвано. Тия вуду-муду магии не важат пред истински женски гняв.

# 97
Ама имаше ли хубава вибрация?
Или само фъсссссс.

# 98
Медицински.

# 99
Май не са само финансите, но останалото се премълчава за да не хвърли героя в съвсем различна светлина 😁

# 100
Авторе, така разказано в началото описваш жена си като меркантилна кифла, а реално ти си с лоша финансова култура, забатачваш семейството си и хвърчиш в облаците. Жените обичат си-гур-ност. Особено при наличието на деца.
Звучиш и като човек, който не приема отговорност за провалите си. "Заядоха се с мен"... Още с хиляди други магазинчета не се ли заяждат?
Можеш да си я върнеш, ако покажеш стабилност - работна, финансова, житейска. Не знам какво ще правиш, на три работи ли ще бачкаш, изплати си кредитите и подсигури детето си.

# 101
Няма как да  е кифла.
Седяла, търпяла, че и дете му родила и накрая не издържала горката.

И въобще с какъв акъл ще се заяждаш с държавни инстутиции. Незряло, много незряло.

# 102
  • София
Ако имам собствен бизнес, никога няма да се хвана с какъвто и да е вид храна. Работила съм с БАБХ. Там стъпваш на пръсти и даваш каквито документи поискат.

# 103
  • София
Аз не мога да разбера защо мъже с тотална липса на ликвидност считат, че са някаква ценност за женския пол.
Особено едни батки такива, с два лева в джоба, стиснати, незрели, страхливи, тотално безперспективни, мързеливи  и скучни, които са имали късмета да срещнат стойностна жена някога, отдавна, с хормонален бум, да я ангажират емоционално, да и загубят времето с напразни надежди и заради нейната любов и всеотдайност /често глупост и вяра в любовта, онази голямата, или  в името на детето, семейството и прочее/ да я ползват да добавят някаква стойност към себе си, вместо да използват този заряд да се развиват, да се надграждат, да печелят и да я направят щастлива, те считат, че този заряд е плод на тяхната неотразимост и мъжественост, която се проявява предимно вкъщи, пред същата тази жена, а навън са малки сиви мишлета. И ако не са успели да я сгънат като дърводелски метър и унищожат за това време и тя по няккаво стечение на обстоятелствата е успяла да се спаси и поиска достоен живот, отношение към себе си и мъж, изведнъж се озовават в големия лош свят без нея, осъзнават всичко и превръщат в смисъл на живота си мисията да си я върнат обратно.
Отговорът ми на този въпрос е абсолютно еднозначен, а именно- такива същества и от двата пола не са в състояние да генерират никаква форма на връзка и най-добре да използват миниатюрния си потенциал в усилието да достигнат до телевизора и да изгледат мача между миньор Перник и Долно нанагорнище.

# 104
То тук май чак такава дълбочина няма. Намерили са се и съвсем си подхождат.

Общи условия

Активация на акаунт