Как да подходя и да си я върна

• 9 170
  • 116
  •   1
Отговори
# 60
Нормален любител е този, който може да пропусне прякото предаване.
Да гледаш мач на запис е като да правиш секс, след като си е заминала.

# 61
  • София
Аз не говорех за мачове по телевизията...

# 62
Да викаш срещу телевизора... Абе... Оправяйте се, Рижко е 🔝 🔝 🔝

# 63
Телевизорите вече са достатъчно достъпни като цена, за да може дори и в гарсониера да има два. И не е нужно някой да избира мач или сериал, всеки да си гледа, каквото си иска. Все пак става въпрос за 90 мин. Когато футболът е по Тв е чудесно. За мен е прекалено, когато се ходи с агитки. Дори и да ходи от време навреме с приятели на мач на стадиона, не е драма, стига да не е с агитка, а да е се спазват правилата.
Ако аз искам да отида на театър с приятелка, нали също няма да искам да бъда ограничена от това?!?  Ако не става въпрос за върли футболни фенове, не мисля, че има проблем.

# 64
Обади и се. Няма какво да изгубиш. Заради едното,, ако,, дали,, и подобни, моташ се излишно. Звънкай и.

# 65
Нормален любител е този, който може да пропусне прякото предаване.
Да гледаш мач на запис е като да правиш секс, след като си е заминала.

Баси, аз дето не съм много по мачовете, мач на запис ми е като безалкохолна бира или надуваема жена

# 66
Обожавам футбол и съм на стадиона, когато имам възможност. Но не става въпрос за гледане на мач по телевизор. А за обсесия - всеки уикенд, пътуване с агитки по мачове, неделя - да сверим другите резултати. Идва в повече и вярвайте - писва много в един момент.

# 67
За какво ти е да си я връщаш като няма тръпка?

# 68
  • У дома... някъде
И аз същият въпрос щях да задам.
Човешката душа не е разменна монета за "искам те-не те искам" вече, защото нямам тръпка към теб,но ...сега съм готов , защото те изгубих.
Ти си счупил доверието на тази жена,мислиш ли че след тези твои думи я заслужаваш?!

# 69
Е,обади ли и се?Пиши ,има ли развръзка?

# 70
  • SF
За какво ти е да си я връщаш като няма тръпка?

Заради егото.
Разделил се е с нея. Надявал се е, че ще му виси на телефона, ще реве, ще се моли за втори шансове, ще обещава да се поправи, да го обича вечно, след него животът свършва, незаменим е...
Не се е случило това и сега егото се чувства неуважено, непогалено.
И си мисли: абе аз не мога ли пак да я зарежа?
По-скоро му е любопитно къде е и защо не го търси.
Щом жената е толкова отворена и готина, има всички шансове да си е намерила друг. Или други.

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 09:52 от Esmee

# 71
Ако не пробваш, няма как да знаеш, нали? Обади й се. Най-лошото, което може да стане е да те отреже или да не ти вдигне, блокира и т.н. Така обаче поне ще знаеш, че нямаш шанс и ще свикнеш с мисълта за това.
Отделно си помисли дали си достатъчно зрял за връзка, щом си я зарязал заради липса на тръпка на 38 години.

# 72
Да не бъдем прекалено доверчиви. Зарязал я е да провери дали няма друго на пазара (което сега не е удобно да ни го каже), нищо не е открил и иска пак да си я върне, защото е стигнал до извода, че "по-добре врабче в ръката, отколкото орел в небето".
Иска да си я върне. Абстрахирайте се от защо я е напуснал. Wink

# 73
То е имало друго, но явно не му се е получило. Иначе няколко месеца къде дрема, та не се сети, че е сгрешил...

# 74
Айде бе авторе, свърза ли се жената, тя резна ли те вече.
За 5 минути работа е това, тука няколко дена се влачи дискусията вече.

Общи условия

Активация на акаунт