С какво ви дразнят свекървите? - 174

• 263
  • 7
  •   10
Отговори
  • София
Заповядайте в поредната тема.
Линк към предишната - https://bg-mam.ma/t/1880117

# 1
Аз се учудвам, че Злодеида е получила подкрепа тук преди. Аз от малко над две години съм във форума и в този раздел освен начукване на канчета, друго не съм видяла

# 2
Миленака,

благодаря за новата тема.

Да споделя как моята свекърва се отказа да идва, когато реши без да пита удобно е. Идваше си 2-3 пъти седмично с години, защото "имала право да идва, когато реши в къщата на СИНА СИ (все едно аз съм никоя). Ако не намери никого или не й се отвори - следва скандал на ММ защо тя не е знаела, че няма никой вкъщи.

Промених себе си, по-точно моите действия към нейните посещения
Първо, заявих, че ще излизам от нас, ако тя дойде внезапно и без да е поканена от двамата.
Първо се разърди, но след доооста време пак дойде. За разлика от преди, аз продължих да си работя (хоум офис съм), но отидох в другата стая. Беше се изнесла след 5 мин и не повтори. А преди - оставях всичко, правех кафе, давах й внимание, понеже е пътувала (0,5 ч. с ГТ). Там ми е било грешката. Казвахме й, че не е удобно, но й показвахме гостоприемство.

# 3
  • Пловдив
Аз се учудвам, че Злодеида е получила подкрепа тук преди. Аз от малко над две години съм във форума и в този раздел освен начукване на канчета, друго не съм видяла
Е ние сме тук от 20+ години и всичко сме видели.

# 4
Е ние сме тук от 20+ години и всичко сме видели.
Аз не от 20+, но помня и теб и всички които пишехме от време оно.

# 5
Марулета, и твоята свекърва е един път! Много правишно си постъпила. Помня как си разказвала, че за нея жилището е повод за престиж.

# 6
  • Варна
Дявол го взел, нямам вече свекърва, аз трябва да съм, ма не ми водят снаха. Не мога  да помогна, че да разтегнем друга дъвка.
Абе, сега как им викате на свекървите, Иванова или Ленче?
Питам, че малко ми е странно - на комшиите снахата им вика чичо и лельо. А е снаха от 12 г., ако има значение.

# 7
По име им говорим. Нито са майка и татко, нито чичо и леля.

Общи условия

Активация на акаунт