Камери с животни в реално време - линкове, обсъждане, информация

• 34 850
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
Драго и Драга останаха с 2 щъркелчета 😟
В Унгрия най-малкото го прибра човек, видимо в спасителен център. Беше много дребно и са преценили, че няма шанс.

# 211
И аз видях, че май са две, не бях сигурна обаче, но така и не видях какво е станало и кога.

# 212
Цяла нощ валя и бяха покрити от родител. Сутринта мърдаше малко. Дали се е задушило или нещо друго? Не разбрах. Не могат и да го махнат.

# 213
Оооо 🥺 толкова се радвах, че са трички... Жалко!

# 214
Аз вчера наблюдавах млада двойка да си прави ново гнездо. Ако съм жива и здрава ще следя в годините.

# 215
  • под тепетата
В десет вечерта нищо му нямаше. После към два часа започна да трепери с клюна, все едно ще повръща. Връщах камерата , през цялото време големият се мъчеше да ги подслони под крилата си. Малкото все беше по средата. Сутринта много се влоши. Много жалко, тъкмо се зарадвах, че почти настигна другите.

# 216
  • Бургас
Оххх,стана ми криво като ви прочетох за малкото.... 😭Снощи ги гледах, нищо му нямаше....

# 217
Драго и Драга, за жалост останаха май само с едно щъркелче.

# 218
  • под тепетата
Не посмях да пиша преди час, но забелязах същото потреперване с клюна, като на това, което почина. Но и големият притеперваше странно. Сега е в дясно.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 21:25 от bilqna_69

# 219
Боже, измряха пиленцата в тоя студ и мокро... направо ми се къса сърцето!

# 220
Ужас, май наистина е останало само едно. Нямах време тези дни да гледам.
Сега видях. Горките! Стоят мокри в гнездото, а по средата виждам само едно щъркелче...
П.П. А Радо съвсем не го виждам в гнездото напоследък...

# 221
И от големите единия щъркел трепери и почти не може да стои на един крак... Cold Sweat

# 222
  • под тепетата
Да, сега легна да топли оцелялото. Природата тази година е жестока към тях...Сърцето ми се къса!

# 223
Ама то топли оцелялото, а измръзва от умрялото, то е станало на кокал... Ох, много ми е мъчно! Като ги гледат на тази камера, от "Дивите животни" не могат ли да ги приберат?

# 224
  • под тепетата
Те имат фейсбук страница, но аз нямам фейсбук!

Общи условия

Активация на акаунт