Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 91

• 25 399
  • 760
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Ян моя момък колко прогестерон е поел само той си знае... Моля ти се... НЕ намаля нищо до 12та седмица, дръж го на по-високи нива. Аман от тея лекари, дават ли си сметка че не можем да си играем тото...

# 406
Много ме е страх от лекари вече, не знам вярвате ли ми... Вместо да им се доверим, ние се съмняваме. Значи веднъж само сложих 600мг еднократно, после минах на 400, нали не е проблем един прием ,че е имало разлика? Иначе сега е държа на 400мг щом казвате. Ама ако отиде над горна граница какво правим?
 Тя дори не ми видя резултатите, нито ме изслуша ,че вече съм почнала по 4...
И ми изписа витамини ,в които има немитилирана фолиева ,като й казах,че съм с мутация. Има и омега 3 в тях, а аз си знам от преди,че преди 12гс той не се пие.
Та така.... Ще слушам вас..

# 407
  • На изток от Ада
Мяце ,точно да не го спира!  Той не вреди, купен е вече . За мн док сме само пациенти

Аз имам един случай , изтекли води в 11гс, но аз не знам отивам в 13 гс но ЖК.  Ми изтекли аборт пореден.... Докторката ме заведе в др кабинет пак ме гледа.  И ме връща в нейният кабинет там ме чака Мм. По пътя се нидя с жената на рецепция и се заприказваха и се посмяха ....

# 408
Ян моя момък колко прогестерон е поел само той си знае...

Моят стабилно до 37гс. LaughingLaughingLaughing По 6 хапчета дневно Утрогестан, в един момент и по 9 слагах.
Честно казано, половината "лекари" са толкова неадекватни, толкова нечетящи, толкова незапознати, че дори не ми се отваря тази тема.
Една такава компетентна г-жа беше решила да ми го спре на шийка 3.1см. в 16 седмица, и аз, понеже точно така се доверих, почти не си загубих бебето 2 седмици по - късно. Затова на такива категорични мнения и отсъждания вече не вярвам.

# 409
Момичета, пуснах днес в бодимед половината изследвания. Сега влизам и гледам пуснали ми някакъв разширен пакет за НК клетки.

Обаче в сайта им виждам и само тях, а те ме мотаха половин час че не могат да ги намерят.

Проблемът е, че сега влязох в Кандиларов да видя и там на НК клетки влиза NK cells (CD3-/CD16+)*, а в това разширеното само CD3-. Не стига че е 4 пъти по-скъпо, Ами дори да не включва това, което ми трябва. Дали ще се достатъчен този CD3- или да звъня утре да се разправям?

# 410
  • Замък сред облаците
Това с момчетата не е точно мит, а се преекспонира потенциален страничен ефект, който е изключително рядък.
Ако почнем да четем листовките ще откачим. За справка - здрав син с нормални полови органи, след 14 седмици по 800мг прогестерон.

# 411
  • София
Момичета, минахме, всичко е наред. Ръся ви с един 100% мъж!

# 412
Yan25, не искам да те шашкам, но прогестерона е важен. Едно че и някои жени не го произвеждат достатъчно или не го усвояват. Аз приемах Циклогест 2 по 400 мг (общо 800 мг, а той е доста силен) и по една инжекция Пролутекс 25 мг и пак бавно го вдигах). Разбира се твоето ЧХГ е перфектно и щом се удвоява всичко е наред, но не пренебрегвай прогестерона. Пусни си го да видиш как е. И забележи в кои единици, под 10-15 ng вече е ниско и трябва да се вземат мерки. Другата единица е nmol , там трябва да е по-високо, но може да си преобразуваш , има калкулатори в нета.

Мисля СГ да я пуснем максимум на 2-3 дни въздържание, не повече , а и знам че на 2-3 дни са най-пресни, ако мога така да кажа. Защото първата ни беше на 5 дни и почти всички войници бяха умрели .

# 413
  • На изток от Ада
Тя Ян показа 2 пъти прогестерон как е.
Salsera в репродуктивна клиника да пусне . Мм е  с астенотетразооспермия, но с добър sdi . Имам бременностти.  Не знам имаше и главични дефекти  ...

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 19:50 от nasito8988

# 414
  • София
Ей ,Маце,страхотно!
До финал да ти е леко и безгрижно!
Кой мислиш да ти води ЖК?
Казахте ли на баткото?

# 415
Честит мъж Мацее, много се радвам  до  бузест финал :*

# 416
  • София
Ей ,Маце,страхотно!
До финал да ти е леко и безгрижно!
Кой мислиш да ти води ЖК?
Казахте ли на баткото?

При Коновалова ще съм. На никой не сме казали, тези дни ще почнем.

# 417
Маце, честити сини гащи Simple Smile

# 418
Маце, страхотни новини, все така положителни да бъдат. Heart

# 419
Салсера,аз го пусках тук, леко нисък е.
Въпросът е ако се качи над референтните граници как се спира?
Мацето,честито!

Общи условия

Активация на акаунт