🧷Terzi - ШИВАЧЪТ 🧷 ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти , колеги и приятели- Тема 3

• 25 121
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Не съм гледала,Феми.
Жалко за резултатите и то с такава малка преднина!
Neutral Face
По принцип не харесвам такива колажи,но този не е лош.

# 151
Не съм гледала,Феми.
Жалко за резултатите и то с такава малка преднина!
Neutral Face
По принцип не харесвам такива колажи,но този не е лош.

Чок гюзелик е колажа и стилен.
С каквато и визия да са двамата  просто са с харизма  и красота, която те приковава. За таланта им който няма граници да не говоря. Играят с поглед и очи.  Затова феновете не спират да мечтаят и надяват на чудо.
Онзи ден в профил писаха господа продуценти нерде сте ,защо не ги съберете отново?!

Ох, тия епизоди преди финала  на ОС ме изнервят и изкарват от релси и превключих канала. И финала ме изнервя не заслужават такъв край. Това няма да му го простим на продуцента Фатих   Аксой.
Намислил нов проект за камериерки нещо си  и се набира каст. Може и да е интересен. Режисьор ще е Мерве Гиргин.
Напоследък и на Аксой не му върви с рейт и проекти. Освен ЗЯ  вече е на финал 6 сезона навъртя с интриги , номера, клюки и изневери.

Редактирам се..
През новата седмица в
световната ИМБД  по интерес на първо място е режисьора на филма , който Мерве Д спечели наградата ,втори е Джан Яман ,Чаатай Улусой на трето и следват други колеги.

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 20:38 от femmi2

# 152

Феми*  не знам откъде е тази фотка на Чаго
но погледа му е убийствен, невероятен..
Heart Eyes

# 153

Феми*  не знам откъде е тази фотка на Чаго
но погледа му е убийствен, невероятен..
Heart Eyes
От периода на Див мед е фотото за фотосесия. Убийствен поглед.
Съблазън и Огън.❤️‍🔥
 Софиии:wine_glass: , тез колежки са от жИлязо. Така ,като те погледне в реал и сериал и те опрЕ до стената и целуне усещаш диханието му ,парфюма. Сърцето ти се разтуптява ,краката подкосяват..
Монахиня да си ще съгрешиш.

Като говори на английски с този секси глас и тембър умираш. В Шивача на два пъти говори.  
В Италия - Рим на презентацията за Протектор също на инглиш  пред публика, гости и журналисти.
Изпитва ужас от пресконференции, но се справи перфе.

Нези , Шаманката още ли е в Амстердам ? Трябва да се е върнала вече.
Да не е сложила пак от ония гъби за депресията.
Да си ги яде само да остави на спокойствие зверчето ни и излекува. Вредеше му то  е ясно и видимо.

Айде някой да пусне нещо от Кубра да му видим сладките бузки и очички и къдрички.
Ще влезе пак у форма, сега се е отпуснал.

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 13:56 от femmi2

# 154
Феми,със сигурност се е върнала. В неделя агитираше за гласуване. После не се е показвала.
Wink
Ти си видяла вече, че Чачо е на трето място тази седмица. Според мен ще се задържи дълго в топ 10.
Аз на 1.06 заминавам. Ще ви чета от там. Ако имам списание ще ви го показвам и превеждам,до колкото мога.
Колкото до погледите-неустоим е!
Някъде го бяха питали за тях  и той каза,че така си гледа. Grinning

Как ще се издържи до 28 юли,обаче...
Бенсу Heart Eyes

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 17:23 от nezito

# 155
Здравейте момичета,
Не смогвам да пиша, но ви чета Simple Smile

Нося Ви един готин Чачко....
Тезиииии устнииии 😚

# 156

Тезиииии устнииии 😚

Тези устнииии създадени за грях Kissing Heart
Какво носле красиво и изваяно  
Ръцетеее , очите , как да ги опишеш.. 🔥😳 Погледа неустоим  ,който така си гледа по принцип. Сладурчето ми ,върви си по улицата и така си гледа и после ко видите изпотръшкани хора  да не се чудите от какво е Joy  
Нани , 💐  пусни си отпуска и  наваксай с Шивача докато пуснат продължението. Как ще се издържи..  Чок зор!
ХЖ изгледали го ?

Нези 🏵️ цяло лято в Гьокчеада:heart_eyes: Неблагородно ти завиждам.
Няма да ни изоставиш нали и когато можеш минавай в къщичката ,ако няма проблем с нета. И с пейзажи да ни зарадваш. 
И аз така мисля  ще се задържи още дълго в световната класация. Важно е това за кариерата  там те наблюдават от цял свят.
Няма как да няма размествания с новите проекти на колеги. Сега пуснаха и от конкуренцията Дисни.

Любимият футболен  клуб на Чаатай - Галата Сарай  снощи спечели купата на Турция ,което съвпадна и със 100годишнината от Ататюрк.
Поздравления! Чачи е много щастлив и ние заради него.
По време на трагедията със земетръса се обедениха и помогнаха. Колко е вярно, но се твърди че Ча е с акции в клуба. Мениджъра Енгин бей също е луд фен на отбора.
Сигурно е отбелязал победата  сега няма как да проверя. НащУ още нищо не е отбелязал иначе  феновете досега да са го отразили.
И да е бил на стадиона пак е от филма Невидимият.

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 14:42 от femmi2

# 157
Фемииии,
Енгин бей го отбеляза, Аталайчо също, и доста други, голяма радост Simple Smile

Много ме е яд, че Чачо нищо не поства....добре, че се разписа за Ататюрк....
Феми, ще направя всичко възможно да ги изгледам тези дни Simple Smile
Нези, чакам с интерес да споделиш инфо от списанието....приятна ваканция 🎉
Прекрасен ден, момичета 🍀

# 158
Феми,ще ви навестявям редовно,табики!
Там си взимаме турски карти и имаме Интернет.
Енгин бей отразява победата в сторита,но няма никакви снимки -нито негови, нито на Чачо.
 Сигурна съм,че са били там...

# 159
Какви са тези турски карти за нет и колко струват и от нерде се сдобиваш с тях ?
Там нета е чок скъп. Като бяхме си активирахме роуминг от тука скъпо не скъпо няма начин..
Разчитам и пейзажи да споделиш и красивите фламингота.  
Чачи още снима не е във ваканция.
Нези ,пожелавам ти искрено да го срещнеш и прегърнеш. Това е незабравим спомен за цял живот.
Шанса е голям след като обича морето и тишината. Егейско море често посещава.
Ако ти се усмихне късмета да го питаш за виното и че желаем да си го купим от булгаристан.

Всички ни е яд, че не поства нищо дори и за победата на Галата Сарай.
Поне да лайкне..
Брата го отсрамва.
Ох ,не знам ако бяха на стадиона двамата все някой щеше да ги забележи там е имало и тв журналисти.
Няма начин да не са го видели и възползвали.
Предполагам  е снимал Кубра до късно и затова не е отишъл на стадиона.

Колежката от ПО - Серенай ще си партнира отново с Метин Акдюлер, който също игра в сериала с Чачи.
Няма да почива лятото ще снима за НФ. Едже Йоренч се завръща като СЦ. 
Ще има още главни мъжки роли в проекта няма да е само Метин.
Никакъв шанс няма да навият красивият ,талантлив  колега колкото и да си мечтаят меджезирските фенове. Той си е с договор с друга компания и се избягват с колежката.

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 17:40 от femmi2

# 160
Просто карта от мобилен оператор, с турски номер, с включени минути и интернет.  После само си зареждаме интернета.
Но са скъпи и за кратко време не е изгодно. Те май важат три месеца.
Фемиии,чул те Господ! Да срещна Чачо,даже и не смея да си мечтая!
И аз видях, че Серенай ще снима за НФ с колегата от ПО.
Тя е във вихъра си в момента.
Снощи имаха вечеря по случай края на първи сезон на Айле. Къванч беше с жена си.
Аз още не съм гледала последния епизод.
Ще чакаме и там втория сезон, макар и не с такова нетърпение като Терзи.
Ще ви показвам снимки,със сигурност!

Yakında görüşürüz!
Hug

# 161
Какво ни остава освен мечтите.
Невъзможни .. знае ли човек ако силно вярваш ще се сбъднат.
Чаатай непрекъснато споделя не спирай да мечтаеш и бориш. Кефя се  че смело си  сбъдва желанията и гледа към нови хоризонти.
И аз си мечтая да го видя. Айде Иншаллах!  Чанаккале също посещава ,само трябва да нацелим кога.  Освен турския ще се учим от най - добрият как се лови рибка и плува  в морето.🏞️

Айлето финала предвидим не е нещо уаууу, като замисъл. Четох, че и доста сцени са резнали.

Хазалка е с нов имидж с бритон.
Много я харесвам така. Страхотно миньонче е.
В Палас ще си върне русо - рижавия цвят.
Фаталната красавица. 🧡
Ако някой от вас може да донесе снимките от ИГ профила й.

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 19:43 от femmi2

# 162
Заповядай 😘

Много е готина Хазалче Simple Smile

# 163

Здравейте , хубав и усмихнат ден и честит празник. Balloon

Мислих да пием кафенце след като видях това направо се припотиииих.. и навън жегаааа и ...   грешни мисли  ме споходжат . Как може да е толкова Съвършен .Flushed Оставя те без дъх и думи . Гледаш и мигаш и цъкаш с език. Той си е с нашенска  жилка
SleepingSleepingHeart EyesStuck Out Tongue Winking Eye
Шерефе - Наздраве за красивите мигове! Champagne

Наздравицaта върви с ето това Обожавам да я слушам .  
Пее, като звяр. Това е сравнително нов лайф . Красавица темпераментна.  Heart Eyes
https://www.youtube.com/watch?v=D65_37iSOpc

https://twitter.com/OnlyCagatayU/status/1661840725422514177
когато си под напрежение и говориш на инглиш Sleeping
Може цял сериал да заснеме на инглиш, владее го перфе

Хазал Кая обнови имиджа си! Красивата актриса получи пълна оценка от феновете си...
https://www.magazinburada.net/hazal-kaya-imajini-yeniledi-guzel- … ndan-tam-not-aldi

Хазал Кая, една от знаменитостите, които активно използва социалните мрежи, не пропусна да сподели новата си визия с последователите си.

След дълга пауза известното име, което отново подстрига бретона, сподели след фризьора  си  с надпис "Пристрастена съм към бретона, какво да правя".

Обновеният имидж на Хазал Кая получи пълна оценка от нейните последователи.

Хазал Кая, която се омъжи за актьора и  режисьор Али Атай през 2019 г., изпита щастието да бъде майка за първи път, като взе в ръцете си сина си, когото кръстиха „Фикрет Али“, през същата година.
Двойката Хазал Кая-Али Атай се сдоби с второ дете на 11 февруари.

Нани,:hibiscus: гледала си Хазал и Онур Туна в романтик филма какво ще се получи от мен? Много са готини там и химията с нож да я режеш . Хазалче е пак с бретон за ролята на Сертаб. Няма  превод никакъв .  Аз го гледах на картинки и каквото схфана .  Романтик комедия.  Хазалка доказа колко е талантлива.  Синеочко игра себе си и той е талантлив.

това е старо фото с бретонче Heart Eyes

Още красота и сексапил Green Heart

Ново от Караджъ и Байрактаров. Двамата са приятели и са работили съвместно в хитовите сериали Езел и Карадай.  Байрактар е цар на екшъните , режисира и Ичерде. Ако  Чачи снима отново екшън жанр си пожелавам отново да работят двамата.

Последна редакция: чт, 01 юни 2023, 23:45 от femmi2

# 164
Феми,
Последните 2-3 год. съвсем нямам време за сериали, което е жалко защото ми липсва тръпката от чакане на серия и превод и вълнение да чакаш какво ще стане Simple Smile но и финализирани не смогвам ....понеже си имам ашкъм, да видиш с един поглед като си го видях по БТВ и да ти кажа.....старата любов ръжда не хваща Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт