Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 158
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 995
Свекъра и свекървата са уляля Joy Генчо е направо сладкишче пред тях.

# 1 996
Сега пък трябва снахата да яде това, което яде и харесва свекървата 😅. Вероятно свекървата ще не меси и в изхранването на децата. Решението е да живеят в друг град, далечен. Ако може и държава.

# 1 997
  • На морето!
Браво на бащата на Генчо - каза му го! “ С такъв тип жена се живее трудно“!
Е, Женчо няма да го послуша и после ще има - алеее, хоп и Ергенчо ще скача според тояжката!
Така ще го дресира Валерия, че няма да да усети! Ама кой каквото сам си направи..!
Тъкмо да чуя някой да казва така за дъщеря ми! Егати лютите свекъри, ужас са!

# 1 998
  • Пловдив
Сега си мисля, че родителите му щяха много да харесат Мика.

# 1 999
Светла милата, зацикли на веганството…. сега само мисли как бъдещите внучета ще рупат краставици и ще спят в леглото с бълхарчета… Мъка

# 2 000
Валерия е не по- малко целенасочена от Елена.
Дали Танко вече е разбрал от изгледаните епизоди и чутите заявки за борба, преследване, завоюване и още подобни заявки на Елена?
Дори на нейния фон, Валерия изглежда балансирана…

# 2 001
Мама Светла ме напрегна с тези погледи! Една приятелка ми пише, че гледала все едно Генчо е довел зет, а не снаха. 😂

Мама Светла с тези бръчици около устните, доста ги е стискала....
Бащата е много готин, със сигурност е опитал от сладостта на живота, жените такива мъже ги гонят до дупка, но мама Светла е удържала фронта, защото му е родила двама сина.

# 2 002
Нещата вървят към Елена. Тя влюби Генчо в себе си.   Прикривайки татусите говори най- много  дали е истинска.
Прикрита е отвсякъде и много се сложи и на Танко и на Светла. Не дай боже такава снаха.
Жалко, че за срещата с Валерия се започна с негатив, без да я познават, само Генчо като каза, че е веган и има приют и започнаха мненията каква може да бъде Валерия. Направиха натегната обстановка, преди да запознаят момичето с родителите.

# 2 003
На Татко Танко му светннаха очите....
Веч не плаче ...

# 2 004
Хаха, мама - тя е веган - това означава ли че я мързи в кухнята?!

# 2 005
  • гр.София
Е не можа ли рокля да сложи,Валерия?!

# 2 006
Валерия как се е спретнала с тия къси панталонки, май няма да се хареса на танковете. 😂

# 2 007
Валерия е облечена крайно неподходящо според мен.

# 2 008
Не че нещо, но на среща със свекъри с къси кожени панталони за дискотека.. 😁

# 2 009
Майката е изключително невъзпитана.

Общи условия

Активация на акаунт