Спойлери от реалити предавания - тема 13

• 203 843
  • 1 475
  •   1
Отговори
# 1 320
Май Мис България Нанси Карабойчева ще влиза в Фермата. Предпоследният й пост е от 31 юли и следва фермата в инста.

Скрит текст:

# 1 321
Защо крият участниците във Фермата? В ИВ даже май ги представиха. Това предизвиква допълнителен интерес според мен. Хората започват да се ровят из Инста и FB.

# 1 322
Защото повечето участници са обикновени хора , а не спортисти , както е в ИВ. Освен Иван и Андрей да поканят една или друга звезда , останалото са обикновени хора.

# 1 323
  • София
Нанси наистина отговаря на определението красива, има логика да е тя. Дано, защото ми се гледа Фермата.

А в ИВ не ги представиха официално, имаше трейлър без лица и имена, ние ги разгадавахме, но те бяха известни личности - шампиони, олимпийци, ресторантьор.

# 1 324
Браво, машини сте! 👏🥰

# 1 325
Момчил е с цели 25 победи!! И естествено е набеден, че е мамил в битките на арената. Това е лист от сценария
https://www.facebook.com/groups/1735285076925451/permalink/1783903492063609/
дано е фейк ,тва със сценария!  Момчил ми е фаворит, най-земен от всички изглежда 💪🏻
Беше снимка на разпечатан лист от сценария с думите на Димо и Ралица от седмица 11. Явно снимката е изтрита.

# 1 326
  • София
Ето я снимката, качвана е в темата и преди:

# 1 327
  • Разпиляна във въображението
Добре де, защо ИВ позволяват подобно нещо - снимки от мястото на игрите, знамената се въргалят, сценарии изтичат, нагласени игри и т.н. Цялото удоволствие от гледане на предаването не ви ли се губи, или основното е разгадаването на схемите на режисьорите и качествата на актьорите?

# 1 328
След първото разочарование и след като ми стана ясно, че ИВ е ШООЛ, си го гледам като ШООЛ. 🤣 Удоволствието от гледането не ми се губи, а удоволствието от работата на "детективския екип" е даже още по-голямо. Затова и тази тема ми е любимата. 🙃🤗

# 1 329
Момчил е с цели 25 победи!! И естествено е набеден, че е мамил в битките на арената. Това е лист от сценария
https://www.facebook.com/groups/1735285076925451/permalink/1783903492063609/
Копирайте ги тия картинки, а не давайте линкове, защото бързо-бързо изчезват.

# 1 330
Това е същата страница от сценарий, която коментирахме 3-4 страници назад.

# 1 331
Цялото удоволствие от гледане на предаването не ви ли се губи, или основното е разгадаването на схемите на режисьорите и качествата на актьорите?

Не. Удоволствието не е в игрите, защото често са дълги, повтарящи се и доскучава. Не е Олимпиада или световно първенство. Интересното е да видиш как развиват нишката с пътя на победителя в социален план, пък да отпуснеш душата, да похейтиш продукцията 😁

Добре де, защо ИВ позволяват подобно нещо - снимки от мястото на игрите, знамената се въргалят, сценарии изтичат, нагласени игри и т.н.

Според мен така се шуми много повече, всеки "детектив" се чувства значим - ходи да тръби информацията, коментира, контактува виртуално с маса непознати хора, пълни със съдържание иначе скучната си стена и ангажира внимание из всички социалки. Голям интерес = повече рекламодатели и по-скъпи реклами.

Любопитен факт:  Знаете ли, че с възможностите за превъртане на реклами в днешно време, най-скъпите реклами са първата и последната от рекламния блок- няма начин да не ги видиш. Това го каза в интервю в Надкаст един от режисьорите на ИВ.

# 1 332
Ох, тоз Елвис! Най-накрая ми прие заявката в ИГ, сигурно защото довечера ще го видим и не е нужно да се крие. 🤣

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 17:09 от Bilyana14.

# 1 333
Мяза ми на почитател на мъжката любов този Елвис 😂

# 1 334
Той си отключи профила, затова автоматично се приемат пратените покани Grinning
Качил е снимка с единия Рълев.

Общи условия

Активация на акаунт