Спойлери от реалити предавания - тема 13

• 203 840
  • 1 475
  •   1
Отговори
# 1 350
Не е спойлер, по-скоро гадаене по картинките, поместени тук, в основната тема няма да е Ok Grinning

Цвети и Радостин са в екипи на Изгубените, значи преминават оттам. Ако правилно съм разбрала логиката на регламента, който, разбира се, винаги могат да си го променят, както решат, това най-вероятно означава, че
1) Румен Радев се спасява, отива при Мудева при амазонките и праща Цвети в другото племе, не вярвам близначката да направи нещо особено;
2) Николай Ралев се спасява, отива при брат си при гладиаторите и изгонва Радостин.

Може и да бъркам, разбира се Grinning Ако някой има по-сигурен спойлер, да пише.

# 1 351
  • Вестерос
Кой е Калоян? Крум е май на снимката

# 1 352
  • София
Значи бройката за финала излиза така:Виолета/майката/,Момчил,Мастрагърков,Елвиса,Албена,Дунев ,Калоян,Цвети,Радостин.

Май не излизат съвсем така, защото се вижда и Крум като десети, а до русата жена Виолета/Дени е друга с тъмна коса, няма как да е Албена.

# 1 353
Не е ли Мария?

# 1 354
  • Вестерос
За мен е Ива, плувкинята, студентката по право

# 1 355
Май май Цецо, Момчил и Данчо ще стават амазонки до няколко седмици, за да спасяваме потъващия кораб.

# 1 356
  • Sunshine state

Съжалявам ако е качвано, не следя темата, но ми попадна във фейса и го качвам тук. Качеството е ужасно, но .. 🤷🏼♀
Страница от сценария на ИВ.

# 1 357
Оставам един коментар от фб относно този “сценарий” , които вече няколко дни се коментира тук !
“това се казва transcript(препис). След като е записано предаването и е дадено за обработка, тези които го обработват трябва да знаят какво се е говорило, защото може да се наложи някъде да се увеличи звука на някоя реплика, или пък да се сложат субтитри, ако не се разбира

спойлер е, но не е сценарий“

# 1 358
Оставам един коментар от фб относно този “сценарий” , които вече няколко дни се коментира тук !
“това се казва transcript(препис). След като е записано предаването и е дадено за обработка, тези които го обработват трябва да знаят какво се е говорило, защото може да се наложи някъде да се увеличи звука на някоя реплика, или пък да се сложат субтитри, ако не се разбира

спойлер е, но не е сценарий“
Ако беше транскрипт щеше да има и репликите на участниците, не само на водещите.

# 1 359
ИВ
Да, не за първи път се веят такива листове с репликите на водещите по плажа. 🤣 А забелязахте ли това "v1" в края на "заглавието". Може би е "вариант 1". Wink
И на мене русата старейшина ми приличаше повече на Дени, но сценарият ме подведе. Има логика Момчил да е отстранил Виолета и тогава тя да се е изказала за маменето на Момчил.
Синият мъж изглежда доста обрасъл, което ме навежда на мисълта, че Старейшини са се застояли на Стопанството. Гладиаторите са доста "по-спретнати".
Щом Дунев е в седмицата - ето ни олимпиеца от сценария.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 11:12 от Bilyana14.

# 1 360
Залагам, че амазонките ще си постоят дълго на реката макар, че изглежда, че има доста читави жени из отбора, но Мудева и учителката май май ще ги забавят..

П.С. някой знае ли кога отпада Мудева?

# 1 361
Не, че е някаква гаранция,  ама Мудева доста рано се е завърнала в инстаграм.  Скоро отпада, освен ако някой не е поддържал акаунта де.

# 1 362
  • София
От обща позната, разбрах, че тази Моника бързо приключва с участието, поне така се говорило из Враца. Иначе, браво момичета, пред вас Марлоу ряпа да яде Grinning

# 1 363
От обща позната, разбрах, че тази Моника бързо приключва с участието, поне така се говорило из Враца. Иначе, браво момичета, пред вас Марлоу ряпа да яде Grinning
Тази ми се стори голям дразнител от визитката. Емоционално нестабилна плюс тая заявка, че тренира 4 пъти дневно - алооо, те професионалните спортисти не тренират толкова Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 364
Като е отпадала колко ли сълзи е проляла Sweat Smile
Снощи само, защото "не знаеше каква е" и избухна в сълзи, а при отпадане не ми се мисли

Общи условия

Активация на акаунт