Вече всички ОКТОМВРИйски мишлета си имат ходещи крачета!!!

• 20 301
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро понеделнишки!

Добре дошла на мама Веск и компания  Hug
Добре сте се завърнали и на Гея - искаме много инфо за малкият братчет /нали нашите вече са големи  Laughing
Мишленце, честито ти ново "аз". На мен както винаги не ми остава възможност да похарча толкова много време за себе си Thinking, ама какво да се прави, може някой ден да се променят нещата newsm78.
ММЗ, много е хубаво, че сте се събрали всички заедно. Обикновено има трудности, но пожелавам бърза климатизация на Преслава  Hug

Приятен дееен   love001

# 196
Здравейте! Heart Eyes
Ей,така и зимата не дойде при нас!Пък на мен така ми се искаше един хубав пухкав сняг!Размечтах се за детството ми,когато имаше много сняг,снежни човеци,пързалки и беше супер весело.
Веск,добре дошла при нас! welcomeРазкажи нещо повече за вас!
Меги,напоследък оставям Натали да се заиграва сама и сутрин и следобяд и тя го прави доста успешно.Е,от време на време идва да ми показва примерно книжката си и пак се заиграва.Това е голямо чудо!Така и аз мога или да полегна или да се разходя из любимия форум. Grinning
MMZ,това е много хубаво да сте отново заедно с Преслава!Вероятно причината за отказа да се храни наистина е от смяната на климат,обстановка.Дано по-бързо свикне!Да я нацелуваш от нас!
Гея,добре сте си дошли! HugВчера забравих да ти кажа,давай снимкиии!
Кламерче,бързо оздравяване на вас! Praynig
Мишленце,това което си направила е чудесно!Всяка една от нас трябва да се грижи за себе си,но за съжаление аз съм се позанемарила в това отношение.Ех,как ми липсва понякога някоя баба,ама на която да мога да разчитам поне за един час или два.Точно до нас,през един вход откриха нов фризьорски салон,ама с всякакви екстри,засега го гледам замечтано... Sad
Ами,това е!
Целувки на всички сладури от нас с Нати.И весел ден!

# 197
Добре дошли на новите мами и техните сладурчета!  bouquet

ММЗ, не се притеснявай за Преславка. Аз като тръгнах на работа и оставих Рали на баба й, поне една седмица имаше гладна стачка. През деня с нея изобщо не искаше да яде, а като се върна от работа с мен си се хранеше много добре. Явно смяната на обстановката им се отразява.

Аз както ви се похвалих за козметика, да ви кажа пък на другия ден какво направих. Брат ми и неговата приятелка ще се местят да живеят заедно и правят ремонт. И съответно в неделя се събрахме една ударна група да помагаме. На мен както ми поизпилиха горния слой с мъртви клетки и трябваше да се пазя известно време, няма да ви казвам как се чувствах след този прахоляк. Вечерта лицето ми пламна, ама жестоко, стана горещо и червено, дано не съм направила някоя беля.

Ето малко снимки от събота в парка, забележете с какви еднакви аксесоари сме с Рали, оплетени от свеки Wink
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7848&AlbumId=85827

# 198
Привет, мами:) При нас времето е слънчево и няма и помен от вчерашния сняг и съответно и днес сме по улиците. Какво да ви кажа за нас...живеем сами, нямаме си баби и дядовци около нас и помякога ми е доста трудничко, но се справяме някак. Кака много ми помага. Друго си е да имаш едно малко пораснало момиченце:) Дребния не иска да говори. Казва само "мама", но пък за сметка на това всичко почти разбира и като един истински мъж е вечно гладен Joy Опитваме се да се чуим на гърне, но за сега само пиша в него с удоволствие  и то прав. Сложа ли го да седне започва един рев...и ми дожалява CryА пък и още си ми е мъничко мъжлето:) Стига толкова че се отплеснах. Пожелавам спорна седмица с много усмивки на всички мами и техните слънчица Heart Eyes

# 199
  • В кошера...
здравейте, мами!Благодаря за милата покана - няма как да не се присъединя. Нашето момченце е малко болничко в момента - откриха му чревна инфекция. Вече 2 седмици сме с разтройство и сега е на инжекции - 7 дни, после още 7 ще пием АБ. Изключително неприятно и никой не може да ми обясни от къде се хващат тези ешерихия коли. Иначе на малчо изобщо не му личи - нищо му няма - беснее, както винаги. Малко почетох от предната страница и скришом завидях, че така си играят сами дечицата ви. Влади рядко се заиграва сам задълго, ако чистя или подреждам е кротък - върви след мен и си играе, но ако взема да върша нещо в кухнята, все ме дърпа за крачола. Даже веднъж ме ухапа толкова силно, че се принудих да го оскубя, за да ме пусне. Много е щур - нито за минута не спира , все върви нанякъде. Но предполагам, че всъщност всички момчета са така.Ами това е, друго не се сещам сега. Да се похваля, че и аз ще ставам леля, но чак юли. Много се вълнувам. Кумата ни също чака второ - все хубави неща!!! Приятна вечер на всички, че той деня си замина вече.

# 200
Добре дошла на мама Медунка и малкия Влади!!!!!!! Радвам се, че уважи поканата ми, вярвам че тук ще ти хареса!!!!! Пожелавам малчо бързо да се оправи, но защо чак инжекции, милите  Sad
Пиши повече за себе си и да те включим в списъка на първа страничка!!!!!!!!
И Йони все ме дърпа за крака, дано не ме съблече някой път  Mr. Green

Мишленце, снимките са много готини и как сте си в тон с Раличка!!!!!

Гея, докога ще чакам снимки на Мартичо  baby_neutral и на батето, кой знае колко ми е пораснал любимеца, а  Hug
Целувки!!!

# 201
  • Където ми покаже сърцето
Здравейте момичета.
Медунка,много са лоши тези е-коли и Марти ги имаше и бяхме на инжекции.След четири месеца пак се появиха и сега пи само Суметролин.Сега се опитвам да хвана стерилна урина да видим какво ще е положението.
Момичета какво давате за закуска на малчовците?Тъй като Марти обича млякото на мама и трудно приема друга храна ,та се чудя какво да му предложа.Давате ли сандвичи и как и с какво ги правите?За сега толкова,че Марти май се събужда.

# 202
Калинке, за закуска ние даваме попара, кус-кус със сирене, овесени ядки с настърган плод и разтворени в АМ, баница и кекс /домашни/, последния път педиатърката ми каза да намачквам с вилицата 1 сварено яйце и сирене, става като пастетче и Рали много го харесва, понякога й го мажем на филийка. За друго в момента не се сещам.

# 203
Добро утро на всички:) Ние всичко хапваме: кус-кус, домашна юфка, попара със сухари и сиренце, макарони, пържени филийки...поначало сме си ящни за разлика то кака. С нея в чудо съм се видяла:) Приятен ден!

# 204
Здравейте мили майчета,
Искам да се извиня, че не съм писала отдавна, но само липсата на време може да ме оправдае. Иначе си чета много редовно.

Честит имен ден на всички Светлета!!! Желая ви много усмивки и приятни емоции!!!  bouquet

Ние сме добре. Хапваме добре, щурееме за двама, но най-хубавото е, че Крум се заиграва сам и има моменти, в които с часове не разбирам, че има дете в къщи. С гърнето сме много назад, от време на време може да свърши нещо, но това е случайно. С приказването също сме много назад казва само мама, баба, тата, но за сметка на това ако иска внимание крещи добре. Танцува на всякаква музика, но задължително микрофона му е в ръката /имитира певците/.

За друго не се сещам в момента, аааа сетих се да ви се похваля отрязах си косата и сега съм с късичка ама доста късичка за мен. След раждането започна много да ми цъфти и много бързо взех това решение...

Добре дошли на новите мами  welcome

Мишленце, ама много сте готини с Рали на снимките... хей напълнихте ми душата, май и аз вече искам момиченце!!!  Confused

Геа, чакаме снимки на бебчо...

Мацки, загатвам само, че наближава 8-ми март и май е редно да си спретнем една срещичка...

Айде да ви пожелая приятен ден, че да поработя малко "в/у вебе си".  Laughing

Последна редакция: вт, 06 фев 2007, 11:51 от Veri4

# 205
За закуска ние хапваме филийка намазана с нещо (топено сирене, масло) или готови тестени неща като малки банички, соленки, кекс, кашкавалки (взимам ги от фурната до работата ми и са всеки ден пресни) и в чинийката на Ема слагам нещо мръвчесто (шунка, пушено месце, мортадела) и нещо млечно (сирене, кашкавал, млечна салата) нарязани на кубчета.
Аз й подавам тестените неща на хапки, а я карам да си набожда или направо с пръсчетата да си хапва от нарязаните добавки.
Към менюто има Ам, сок или чай.
Я да ви питам, вие водихте ли децата на очен преглед?

# 206
  • Където ми покаже сърцето
Браво,като чета колко много неща хапват,явно съм се престарала със захранването.Марти на закуска яде ябълкова безмлечна каша или от готовите каши в бурканчета на Хип.Предлагала съм му да пробва от моите сандвичи,но той е отказвал.А какъв хляб ползвате?Може да ви е странен въпроса,но аз хляб ям само на закуска и то Бонус.Не съм сигурна обаче,че Бонус е подходящ за малко дете,та затова се чудя какъв да купувам за Марти.От друга страна белият хляб е много не здравословен.Интересува ме и кус-кус и макараните не се ли давят децата.Добре ли си ги дъвчат?Марти вече много пищи.Чао за сега.

# 207
Ехаааа, Светлите имали празник Simple Smile Честитооо!!!!!

Напоследък съвсем нямам време, не се сърдете. Нова година, нови промени в счетоводството, а аз хем не работя, хем върша цялата работа.... направо съм готова да убивам.

Калинке, и аз редовно се чудя какво да дам на дзверо за закуска. И обикновено решавам проблема елементарно - круша или банан (това между сутрешното сукане и обяда). Апропо, джипката ми (подкрепяща ме все още за кърменето) преди няколко месеца ми каза, че предиобедната закуска не е задължителна, оттогава давам плодове. Честно казано, никога не съм била фен на тестените закуски, повече вреда от тях, отколкото полза. Лично аз предпочитам да давам пълнозърнест хляб, овесени ядки и елда. Едно време сестра ми казваше, че съм щяла да си държа децата на диета, май е близо до истината  Laughing (не че не давам солети, бисквити и макарони изобщо де Simple Smile И Катето я изгледах така, само че и давах повече пюрета, а това хлапе отрано яде само неща, които само може да си пъхне в устата. Направо ме побърква със супите, а май най-много баш супа обича.... И друго - с това дете избягвам да давам много сок, максимум по чашка на ден и се събира. Че Катето беше стигнала до литър на ден, после що имала кариеси... ама пусто нямаше бг-мама  Heart Eyes

И докато сме на тема закуски, само ще вмъкна, че Ели още се обрива от всякакви млечни и домати, което вече почва да ме измъчва, защото се изчерпвам откъм идеи за хранене. Да не говорим, че вече не слагам домати и в нашите манджи. Никога не съм очаквала, че ще ми липсват толкова... А, за закуска съм правила и принцеси (за цялото семейство), ама Ели и от готовата кайма се обрива.

Медунка, Веск, добре дошли! Радвам се, че ви харесва тук!

И моята дъщеря като Вал явно вече се подготвя за ясла - граби нещата на кака си и не пуска, готова е да се бие със зъби и нокти.

Наканила съм се от утре да ходя на йога 3 пъти седмично. Само че е от 8:30, а Еличка напоследък се разсънва около 9, как ще я раздигам толкова рано, нямам си понятие. А и баща ми е навит да я гледа засега, ама го знам, че е зает човек, и ще го правя само ако наистина ми хареса.
А, и друго - преди време тук четох една тема - на какво си играете на компютъра. И, не че имам време, ама реших да си кача Симс. Голяяяяма тръпка, вече не ми стига времето за нищо. Вярвам, че за седмица ще ми мине, ама като имам максимум по половин час спокойствие на ден (когато Данчо гледа бебето, а Катето играе с мен), и не мога да се наиграя.

# 208
Здравейте момичета-кокичета Simple Smile

Пиша ви на топличко край парното newsm44 Ама страхотно е така да можеш да се отпуснеш,а не постоянно да трепериш.В събота пристигна нашият майстор,че и помощник си доведе.Цяяял ден от 9 до 10.30 вечерта тези двамата не спряха да работят smile3501.Смениха бойлера с нов,после нагласяха тръбите,обезвъздушаваха радиаторите...Ние съответно не можахме нищо да си сготвим и понеже стана късно да отидем да хапнем навън си поръчахме едни вкусотийки за вкъщи.
На следвъщият ден направихме основно чистене,че беше все едно бомба бе паднала в кухнята newsm28 clean cleanДа знаете че вече слагам "мишка "и "майстор" в една категория-и след двете много се чисти Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Момичета вие как свикнахте с гърнето?!Ние го ползваме само да седим на него...с дрехите GrinningПробвах да му сваля памперса и той милият се разплака CryДожаля ми за него и пак си го облякох.Направо не знам как ще свикнем newsm78
При нас настанаха големи студове-уж грее слънце ,а като се покажеш замръзваш.Излизаме на разходка,ама само с количката .Не смея да го пусна да тича и да играе на воля ThinkingА аз тъкмо си епилирах краката и сега като излизам на вън ми е много студено.Голям съм карък-мъжа ми се шегува с мен и ми казва цяла зима да не се епилирам,защото само съм разваляла времето Mr. Green
Добре дошли на мама Медунка и сладкият Влади  bouquet
Верич,радвам се че се появи.
Калинке,нашите закуски са предимно овесени ядки или мюсли със сирене или сладички(мед,намачкан банан,плодово пюре).Жорето не приема сандвичи или каквито и да било тестени закуски сега.Ще му дойде времето и  това да яде.
Облаче,добре си го намислила това с йогата.Подкрепям те с две ръце.

# 209
  • софия
Здравейте мами Simple Smile,
smiley Tanya,много хубаво, че отново имате парно Peace Peace
Калинка, аз за закуска давам сандвичи, макарони(разварявам ги и ги намачквам хубаво с вилица и човека си ги дъвче без проблем), бисквитена торта, корнфлейкс с мляко или плодово пюре с бисквити. Овесени ядки по никакъв начин не мога да го накарам да хапне, но за мой най-голям ужас обожава кренвирши  #Crazy.Направо незнам какво ще го правя.
А за хляба-яде и бял и типов, зависи какъв имам под ръка.
Приятна вечер на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт