Какво ли ни очаква и нас
?
Трогнахте ме .Дори си признавам че мои близки приятели ме позабравиха днес
Така се радвам че ви имам

Жорето казва някой ясни думички,а всичко останало никои не може да му го разбере
Но по-добре на никой да не му се случва в къщата 
Не се притеснявай-тези неразположения ще изчезнат много скоро.Целувки на Нати 

, и той не можа да го преглътне и си подал молбата за напускане, а той я подписал. Сега си е вкъщи и търсим разни работи по интернет, но всички хубави оферти са за София за съжаление. Той се чуди дали да не си направи своя фирма, тъй като вече е усвоил занаята си , а и за да работи за себе си, но не знам какво ще стане в крайна сметка. Иначе сега като сме двамата е толкова по- лесно, много ми помага и е по- весело, а не така изнервящо, когато съм сама с детето и имам да върша хиляди неща, а то иска да играе, пипа и прави бели. Всяко зло за добро ! 
.

Нашият тати замина да пазарува из разни търговски центрове и аз пратих Жорето с него.Не можете да си представите колко ми е гот в момента
Имах нужда от малко усамотенеие и занимавка основно със себе си.Чистих с прахосмукачка,бърсах прах,и като ми омръзна си седнах пред компа,после четох книжка....абе активна почивка.
Наистина в София има много повече шансове.Много наши приятели от Пловдив се преместиха там ,точно заради работните места.Но вие не губете надежда и кураж
С усърдие и постоянство се постига всичко(личен опит)
Редовно му пера дрехите с някоя играчка вътре 

, нямам с какво да го почерпя. Той човека, постоя, поговори с мен, изобщо държа се много добре, а аз през цялото време се чудех как да изтичам до кафето, за да взема нещо да се отсрамя. После ходих, взех бонбони и обиколих колегите, но направо умрях от срам
. На следващата година, историята същата, и тогава си записах в тефтера датата, та да не се излагам повече, но уви. Тази година, нали си бях в къщи, нямам тефтер, в който да погледна, не знам коя дата е изобщо и естествено пак неподготвена. Ама сега поне не разбраха, че съм забравила!
.

2 дена вече поддържаме много висока Т - 39-40гр. Няма сваляне. Тъкмо я свалим и тя пак тръгва нагоре... Хремата е по ужасна от всякога. Кашлица, и плуващи очички... По цяла нощ се мъчим. Вече сме на антибиотици и куп други лекарства но ако и тази нощ поддържаме Т ще се наложи да минем на инджекции сигурно... А колко е кисел и тъжен...немога да ви опиша. Та това е при нас
.
. И наистина смятам, че не е никак, ама никак нормално такива Т за януари месец 
. Само Джули и тя - нещастна
!
! Дано се размине с инжекции, миличкия
!
!
, дайте някаква рецепта (освен сън