Целулит - 13 тема

• 86 539
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
  • Там където
Някой посещавал ли е това студио https://eximia.bg/
Преди време моята козметичка беше ходила на някакво обучение при тях и ми похвали антицелулитните апарати като супер уау Simple Smile После сами ми излизат като реклама.

# 556
Аз лично никакъв ефект не видях от 10 процедури с LPG за редуциране на мазнините и целулита ...не знам как ги докарват тези на снимките или сами са се подложили на диета през периода на процедурите, което и аз направих до някъде,  при положение че се храня здравословно. А имам натрупани мазнини на определени места, които искам да премахна, а за този уред твърди, че извайва силуета ......и така пълно разочарование нито със см, нито с кг за месец нищо не се промени, освен че финансово олекнах......

# 557
Ами, аз не вярвам LPG да може чак да топи мазнини. Според мен, ако тръбят такива неща по рекламите, това са си откровени лъжи. Simple Smile
От LPG, освен леко раздвижване на лимфата и някой друг спукан капиляр на бедрата, друго не видях, като резултат. Simple Smile

# 558
Здравейте ! Имам нужда от съвет ..На 36 години съм, с нормално телосложение и целулит от години. С Хашимото и хипофункция на щитовидната жлеза. Храната доведена до малки количества, съобразени със заболяването. Търся инжекционно или оперативно премахване на мазнини..

# 559
Пишеш, че си с нормално телосложение, но търсиш оперативно отстраняване на мазнини?
Целулитът е нещо друго - при теб може би е фиброзен. Няма лесен начин за премахването му. Нерядко се дължи и на хормонален дисбаланс, от типа на Естрогенова доминантност, а тя може да е следствие от Хашимото-то.
Спортуваш ли? Това е от ключово значение - също толкова важно, колкото и правилната диета.

# 560
Не спортувам. За съжаление нямам особено време, а след работа съм като пребита. Ако е фиброзен, какъв е варианта за премахването му ?

# 561
Може ли запознатите да сложат снимки на фиброзен целулит?
Сега погледнах в нета, но не съм сигурна дали са правилните изображения.

# 562
Това обяснение е по-лесно

# 563
  • Варна
Моят целулит със сигурност е фиброзен. Грам не се повлиява от LPG-та. Онда във Варна знам,че има на едно място, но такава промоция като в Пловдив за съжаление няма.

# 564
Някой има ли опит с лимфодренажни ботуши, закупени за домашно ползване?

# 565
Последната 1 г. имам много лек целулит на дупето, защото вдигнах няколко килца. Трудно ми е да го стопя, пробвам с клякания, но бързо се изморявам. Имам уред с вибрации, който помага за корема, но на дупето ми е трудно да го закрепя.

# 566
На база дискусията тук, си отбелязах "Icoone", като препоръчана процедура, която бих пробвала. Изскочиха ми няколко питанки, обаче. Simple Smile
Гледам, че в ценоразписите на някои студиа е посочена цена за сесия от 20 мин. и за такава от 40 мин. Каква е разликата, като цяло? За 20 мин. какво въобще би могло да се свърши?
Също, понеже, доколкото разбрах, уредът има различни програми, терапевтът на място ли преценява точно коя да използва? В зависимост от нуждите на конкретния клиент? Аз целя основно стопяване на мазнини, изглаждане на целулит и стягане на кожата.
Усещането по време на процедура "Icoone" сходно ли е с това от "LPG"?
И последно - предполагам, за "Icoone" също е необходимо да си закупиш индивидуално трико, но възможно ли е да използваш това за "LPG"? Просто разполагам с такова и ми стана любопитно. Grinning

Позволявам си да отговоря, защото аз редовно ходя на "Icoone"
Нищо не се постига с 20 и 40 мин- те са по-скоро за проба или допълнение (ако искате против болка или медицински проблем. Намерете студио с 1 час, най-добре пакет заради цената. Преценява се на място как и какво да се работи- аз съм по-скоро отточна и с воден целулит. Ако съм стриктна (аз не съм никак Simple Smile) без сладко и солено за 2-3 дни нямам и следа от целулит.  Не е сходно по действие с "LPG", но не боли и не е неприятно по мое мнение. Аз дори задремвам и на най-силните режими дето други мрънкат... Може да ползвате трико от "LPG", но все пак питайте студиото в което отивате, защото има някои които мрънкат
Аз си направих 10 процедури на краката с "Icoone", по 2 седмично, но резултатът бе нулев.

# 567
Здравейте! Вчера започнах ръчни масажи на бедрата с гуа-ша масажор и вендузи. Насиних се. Въпросът ми е трябва ли сега да почивам няколко дни, докато минат синините? И въобще почива ли се при този тип масажи, или са ежедневни?

# 568
  • в 1001-та нощ
Няма да минат за няколко дни. Ще си синя, докато се научиш как, та по-добре продължавай, но внимателно 👌

# 569
Какво представлява този гуа-ща масажьор?. Аз знам само за лице.

Общи условия

Активация на акаунт