Целулит - 13 тема

• 83 697
  • 741
  •   2
Отговори
# 645
Доста интересна тема, благодаря, ще чета и ще прилагам хахах Simple Smile моята борба срещу сладкото и целулита я водя с черен чай. намерила съм си един, който е сладък, но от сладостта на плодове, и е свеж  - https://biobliss.bg/produkt/cheren-chaj-s-mango-i-ananas/ Така хем не ми се хапва много, хем засища глада за сладко по здравословен начин, пък да видим.. бях почнала с една от тези вакум чашки на масажистите, но бързо ми дотегна от нея, а знам, че за всичко си трябва търпение...

# 646
Билката Витекс увеличава прогестерона по естествен начин. Самата тя не съдържа хормони, а въздейства на хипоталамуса и хипофизата да регулират съотношението естроген-прогесторон-пролактин. Пила съм я три пъти през живота си - и трите пъти забременях, та ме е страх да я започна пак, нищо че съм на 45 г. Smile

# 647
Здравейте! Някой още има ли опит с Ондата за брича. Блазни ме да пробвам, но до сега не срещам положителен отзив.

Аз имам опит и съм супер доволна, но спазвах препоръките на момичетата да увелича движението и да ограничат малко храната, за да се изхвърли разтопеното.

# 648
  • Варна
Отчаях се вече, аз съм на 42…Майка ми има дори по-малко целулит от мен…Някоя от вас пробвала ли е EMS процедури, би трябвало да влияят добре ?

# 649
Отчаях се вече, аз съм на 42…Майка ми има дори по-малко целулит от мен…Някоя от вас пробвала ли е EMS процедури, би трябвало да влияят добре ?

Аз правя в момента, редувам с bflexy (който ще приключа скоро), но не виждам голям ефект от нито едно от двете.
Като приключа флексито съм решила с лепенки да пробвам. Да видим там дали ще ударя на греда пак.
От всичко пробвано досега за мен и моето тяло няма спасение. Заглади се, но все още е видим, най-вече над колената.

# 650
  • София
Да ви кажа честно след много четене за различни процедури, може да ми се смеете, ама си говорих с chat gpt Smiley По обясненията ми, написани в текст, той определи какъв стадий е целулита ми и ми препоръча какво да правя - сухо четкане и вендузи, тъй като вендузите отлепват тъканите и имат способността да изглаждат кожата. Не само, че ми каза какво да си взема, но и ми изготви 4 седмичен план с постепенно увеличане на масажите като минути, спрямо ежедневието ми и тн.

Не казвам всеки да го отвори и да си говори с изкуствен интелект. Просто споделям, може да е полезно за още някого. Разбира се, имаше и предложения за различни процедури с доста подробно обяснение защо точно тях.

# 651
  • Варна
deede,няма да има ефект от би флексито,освен за някакъв дренаж, това е един прост вакуум.И аз съм се лъгала.Целулит няма да заличи.

# 652
С тези вендузи трябва да се внимава, защото може да разтеглите кожата ако не се прави както трябва. Сигурно има в тубата клипчета как се правят. Изгледайте преди да ги започнете, защото други щети може да нанесете.

# 653
Ееее, сега се уплаших с разтеглянето на кожата. Трябва да погледна в нета.

# 654
На мен от вендузите ми се появиха напукани капиляри и затова спрях.

# 655
  • София
Да, да и аз четох, че могат да бъдат опасни, ако човек, макар и неволно, прекали.

# 656
Петенце, възможно е и да бъркам потребителката, но ти не беше ли със супер спортна фигура? Simple Smile Какъв целулит, предвид това?

# 657
  • София
Аз съм, да Simple Smile Ами, то едното не пречи на другото за съжаление. Целулит имам от тинейджър въпреки тренировките, храненето и т.н. и си се е закотвил там и си седи ей така да разваля иначе добре изваяната фигура.

# 658
Ужас! Satisfied Какво остава за нас, нетрениращите.

# 659
  • София
А! Тяло с тяло не си прилича, така че недей така 😊 Моят си го влача буквално откакто бях тинейджър и е на точно едно определено място и за съжаление не е повърхностен целулит, който да изчистиш с диета и тренировки. Първо си трябва сериозен калориен дефицит (имам предвид дългосрочен), кардио, силовите тренировки и задължително процедури Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт