Целулит - 13 тема

• 82 363
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Аз ползвам маслото на Веледа, но не виждам то да прави нещо конкретно. Ползвам го колкото да не се шкуря с масажора на сухо. Иначе самото масло има някакъв цвят сякаш или защото е мазно ли, не мога да преценя, но като го нанеса и целулита не е толкова видим. Като се изкъпя и махна маслото, всичко си е както преди.

# 676
  • Бургас/Пз
Взех този комплект за целулит. Засега много ми харесва и мисля, че ако съм редовна ще има ефект. При мен проблема е, че 1 седмица съм супер сериозна и после ми минава ентусиазма 😂 Сега обаче съм решила наистина да се заема сериозно, докато имам малко целулит, защото виждам, че е с тенденция да става по зле, ако нищо не правя.
https://sosimplecosmetics.eu/product/antitseluliten-komplekt-silhouette/
Понеже е мазен доста го ползвам само вечер, а преди него правя сухо четкане преди душа.
Сутрин ползвам на Колистар.
Много се надявам до средата на юни за морето поне малко да е намалял. Успоредно с това спортувам, но аз от 7 години не съм спирала, така че спорта не го броя като нещо ново. Въпреки него обаче ми се появи тоя гаден целулит.Май ЕГН-то и хормоните в един момент си казват думата Sad

# 677
Мнения за лечение на целулит. ( кремове , олио за тяло , серуми и подобни. ) Благодаря

# 678
Целулитът не е болест, за да се лекува.
Кремовете, мехлемите, мазилата, олиата и всякакви други неща за мазане имат минимален временен ефект, около 5 %. От тук нататък изборът на крем не е важен, защото дали ще си вземеш от ДМ нещо за 10 лева и нещо от аптека за 50 - разликата в ефекта ще е между 1 и 2 процента.

# 679
Точно. Аз лично вземам тези мазила колкото да не се масажирам на сухо. А те по принцип са по-мазни и държат по-дълго време и са ми по-удобни. Иначе и с крем за ръце бих се мазала, но бързо попива и масажа трябва да го правя на сухо пак.

Изобщо като цяло няма мазило, суплемент или чай за отслабване и махане на целулит. Оставям на страна Оземпика, който е лекарство и има други механизми на действие. Говорим за козметичните донастройки. Спорт, вода, масажи, процедури при по-младите. Тези които сме премено и менопауза, там пък нищо не помага, но пак трябва да се дерзае, че иначе още по-зле става всичко.

# 680
Майка ми е в менопауза и няма целулит. Аз съм в детеродна възраст и имам. Май няма да може да се оправдаваме с възраст, друг е проблемът. Аз подозирам за мен хормонално лечение и някои храни.

# 681
Аз започнах процедури с BTl Emtone, което май си е радиочестота със загряване. След третата процедура виждам резултат. Първите два пъти усещах само леко загряване и никакъв резултат след това, макар че уж ме работиха на висока степен. Третия път бях при друго момиче и много ми пареше, едва издържах, но пък и след това най-накрая видях резултат. Определено зоната на брича ми е намаляла. А, имам направени и две антицелулитни мезотерапии преди това.  
Специална диета не спазвам, спортувам 3-4 пъти в седмицата, понякога и по-често, но гледам да са поне 3, много ходене пеша, 52 кг.

# 682
Момичета, има ли доволни от LPG?Днес бях за пръв път и ми беше приятно, но не знам дали е ефективно.Покрай проблемите с щитовидната жлеза за няколко месеца се сдобих с целулит навсякъде.Масажистката ме убеждава, че за 10-15 масажа ще изчезне, но аз като гледам какво количество съм натрупала малко се съмнявам.Иначе внимавам с въглехидратите, спортувам 3-4 пъти седмично, правя сух масаж.170/62 кг в пременопауза.

# 683
Няма да изчезне от LPG, за жалост, особено щом се дължи на хормонални причини.

# 684
Благодаря ти, Гърненце!Със сигурност е хормонален целулита.От онова екстремно напълняване от Елтороксин ми се появи.

# 685
Дали е от елтироксина? Аз съм на еутирокс и имам целулит…ама аз винаги съм си имала, и може би от Хашимото и хипотиреоидизъм се е увеличил ?
Благодаря ти, Гърненце!Със сигурност е хормонален целулита.От онова екстремно напълняване от Елтороксин ми се появи.

# 686
Определено при мен е от Елтороксин.Винаги съм имала по някоя и друга дупчица целулит, но сега е навсякъде, където е възможно.Аз обаче имах лоша конверсия и Т4 се беше преобразувал в Т3 / двойно над нормата/.По това време имах всички симптоми на хипо, вкл. дебелеене стабилно и този хормонален целулит.Спрях Т4 и минах само на Т3, но той се задържа в тялото 8 седмици.Започнах да отслабвам, но целулита си стои.Ще направя 10-12 LPG, мезотерапия и нещо апаратно за стягане на кожата, мисля ...

# 687
  • Sofia
Аз, когато започнах да пия л-тирокдин преди 23 г бях 52 кг (175 см съм висока). За една година качих 30 кг и се сдобих с целулит, а не бях сменяла начин на живот и хранене. Години наред го пиех и един ден ендокриноложката ми го смени с елтирокс, защото (по нейни думи) от лтироксин се дебелеело (уж е едно и също лекарствено вещество).
И до ден днешен не съм се оттървала от целулита, а пробвам какво ли не. За тея пари, които съм хвърлила на вятъра, щях да си купя чисто нова кола Joy

# 688
Аз не пълнея от Еутирокса, но очевидно е оказал влияние на целулита. Пробвах с мезотерапия, но адски болеше и не знам дали да продължавам, а ми се иска, защото има резултат.

# 689
Каква беше мезотерапията и колко често се прави?Аз ще изтърпя само да има ефект.

Общи условия

Активация на акаунт