Целулит - 13 тема

• 82 331
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Слагала съм от продуктите на Promo Italia.

Каква беше мезотерапията и колко често се прави?Аз ще изтърпя само да има ефект.

# 691
Здравейте, на 36 съм и положението при мен е много зле. Целулит започна да ми се появява още като тийнейджър, но се влоши, когато напълнях от едни лекарства преди доста години. Сега имам по краката и корема и е много грозно. Имам велоергометър, но не мога да го карам редовно. Чудя се дали има начин да се намали. Майка ми на моята възраст също беше така или може би малко по-добре. Нямам възможност да ходя на процедури и се надявам с колело малко да се пооправи. Някоя дама имала ли е ефект от това? Доста ми пречи в личния живот. Като бях по-слаба преди години и се хранех здравословно пак беше зле.

# 692
По начина, по който си описала, че ползваш велоергометъра- не. Трябва си комплексен подход. Успех.

# 693
  • Варна
Валентина, не е зле да изчетете темата,може да си правите процедури вкъщи и да включите и колелото, очевидно и храненето трябва да се промени.

# 694
Здравейте, може ли да кажете къде правихте процедурата и цена?

Да, аз поизчаках да минах синините и тогава почнах масажите.
Другото, което е ефективно при мен, обаче за оформяна на мускулите, не толкова за целулит - embody. Направих 5 на дупето и резултатът е видим. По принцип дупето ми е супер плоско и винаги е било такова - слаба съм, както казах. След embody е доста по-кръгло и оформено. Не знам колко време ще се задържи резултатът. Както казах, аз тренирам, така че дано се задържи.
Може би ще направя 5 процедури и на корем.
[/quote]

# 695
Привет, момичета! Simple Smile

Няколко месеца след като ви питах за скъпия уред с ролерите и ме насочихте към Шейн, да ви споделя, че ви послушах. От април досега се старая всеки ден след сутрешната тренировка да се масажирам по 10 мин. на крак. Понякога и вечер се присещам, но го правя за 5 мин. Имах и пропуски заради пътувания или липса на време, но като цяло съм редовна. Според мен има някакъв ефект или поне е повече от нищо. Тъпото е, че не се сетих да си измеря обиколките на баджаците, за да съм сигурна, но не пречи принципно да го направя и сега... На скъпи процедури това лято няма да ходя, категорична съм.

Руми Илиева направи програма за фасцията - съединителната тъкан, която обгражда мускулите, кръвоносните съдове, нервите. Всъщнос тя издува краката ни и прави целулитът така видим - поне това схванах. Упражненията са с топка за тенис. Не съм се задълбочавала да проуча и изгледам всичко, обаче, но това може да е път към намаляването на целулита.

Иначе тези дни задържам вода. Преди 2 дни дори отидох на лимфен дренаж и сякаш се раздвижи лимфата, но продължавам да се усещам пухкава.

Зачетох, че коментирате тренировките с тежести - аз тренирам комбиринирано, като работя по платена програма. Вдигам 5 кг, като за някои упражнения вече са ми леки, но за да не трупам гири, просто увеличавам сериите. Навсякъде чета, че за жени в моята възраст е must да се тренира с тежести, защото се уплътнява костната структура, поддържа се тонусът на мускулите, който иначе намалява с годините, тялото е стегнато, капацитетът на дробовете са повишава и т.н. Четох и, че здрави и добре тонизирани крака са в основата на дълголетието заради мобилността.

Относно Chat GPT - подкрепям, той е най-добрият ми приятел. Имам десетки книги с режими и рецепти, които стоят неотворени в библиотеката ми. С ИИ всичко ми е много лесно - казвам му какво имам в хладилника или какво ми се яде, за секунди ми дава идеи. Старая се да съм в КД, обаче пустият шоколад все прецаква нещата. И аз го попитах дали може да ми определи какъв тип е моят целулит, обаче още не съм му дала снимки... Simple Smile

# 696
Какъв е уредът от Шийн? Аз си поръчах ролера с иглички, който препоръчва Руми. Чакам да дойде

# 697
Със закъснение отговарям - аз правих процедурите в Arette studio в София.

# 698
Привет, момичета! Simple Smile

Няколко месеца след като ви питах за скъпия уред с ролерите и ме насочихте към Шейн, да ви споделя, че ви послушах. От април досега се старая всеки ден след сутрешната тренировка да се масажирам по 10 мин. на крак. Понякога и вечер се присещам, но го правя за 5 мин. Имах и пропуски заради пътувания или липса на време, но като цяло съм редовна. Според мен има някакъв ефект или поне е повече от нищо. Тъпото е, че не се сетих да си измеря обиколките на баджаците, за да съм сигурна, но не пречи принципно да го направя и сега... На скъпи процедури това лято няма да ходя, категорична съм.

И аз имам интерес, кой уред взехте?Simple Smile

# 699
Какъв е уредът от Шийн? Аз си поръчах ролера с иглички, който препоръчва Руми. Чакам да дойде

А кой е твоят?

# 700
  • Пловдив
Здравейте, включвам се и аз с борбата с целулита.
От 10 дни започнах масажи с вендуза и антицелулитното масло на Икаров. След това се мажа с един термо антицелулитен масажен крем на Биотен.
Сутринта мажа пак с Биотен и масажирам с ето този масажор:
https://moiatakozmetika.com/products/antitseluliten-masazhor-tesmed
Имам го от миналата година, но едва сега го използвам.
Също така на корема направих една процедура Онда, и съм планирала да направя още 3. 
Правя и упражнения - каланетика сутрин.
В началото с вендузите беше доста болезнено и не ги стисках докрай, но вече мога да направя максималния вакуум и не ме боли. За сега успях няколко синини да си направя. Дано поне да има ефект.

# 701
Здравейте, включвам се и аз с борбата с целулита.
От 10 дни започнах масажи с вендуза и антицелулитното масло на Икаров. След това се мажа с един термо антицелулитен масажен крем на Биотен.
Сутринта мажа пак с Биотен и масажирам с ето този масажор:
https://moiatakozmetika.com/products/antitseluliten-masazhor-tesmed
Имам го от миналата година, но едва сега го използвам.
Също така на корема направих една процедура Онда, и съм планирала да направя още 3. 
Правя и упражнения - каланетика сутрин.
В началото с вендузите беше доста болезнено и не ги стисках докрай, но вече мога да направя максималния вакуум и не ме боли. За сега успях няколко синини да си направя. Дано поне да има ефект.
И аз мада ирам с вендузи и същото масло, защото дава добър плъзгащ ефект. Иначе само по себе си надали би дало резултат. Вендузите работят, но е хубаво и да почиваш, т.е. прави ги през ден. Посиняването не следва да се допуска, въпреки че след време синките започват да минават много по- бързо. Каго цяло повече не значи по- добре. Нужно е време и не е хубаво да си насилваме тъканите.

# 702
  • Пловдив
Да, то се случва понякога да нямам време, в седмицата се събират 4-5 дни с масажи. Уж внимавам за да не си правя синини, но понякога се случва да ми се получат едни такива малки като точици.
не знам дали не ми стават от другия масажор, който правя сутрин.

# 703
Някой правил ли е Онда в Медицински център Медкрос, може ли да сподели впечатления Simple Smile

# 704

Същият като на Tesmed, но от серията евтинджос:

Преди да направя скрийншота, се загледах в описнието на продукта, че го употребявам доста ограничено. Можело и на паласките, и на ръцете...

Общи условия

Активация на акаунт