Целулит - 13 тема

• 86 069
  • 763
  •   1
Отговори
# 705
Какъв е уредът от Шийн? Аз си поръчах ролера с иглички, който препоръчва Руми. Чакам да дойде

Същият като на Tesmed, но от серията евтинджос:

Преди да направя скрийншота, се загледах в описнието на продукта, че го употребявам доста ограничено. Можело и на паласките, и на ръцете...
Какъв е уредът от Шийн? Аз си поръчах ролера с иглички, който препоръчва Руми. Чакам да дойде

Същият като на Tesmed, но от серията евтинджос:

Преди да направя скрийншота, се загледах в описнието на продукта, че го употребявам доста ограничено. Можело и на паласките, и на ръцете...
Как го усещате като натиск? Имам подобен уред за масаж лицето и ми се струва, че не натиска достатъчно. А за целулит съм била на ръчен масаж с добър резултат, но си е здраво натискане.
Аз си поръчах ето това. Ще дам отзив като го получа, но поне смятам, че ще имам по-добър контрол върху натиска

# 706
  • Пловдив
Аз се правя с Tesmed, но на показания от шийн е с гладки кръгове, а моя е с едни шипове, направо ми правят синини. Доста силен е натиска дори да не натискам. Мислех, че синините са от вендузите, но снощи правих само с Tesmed и днес имам нови точки синини.

# 707
Натиска е според това колко вие натискате. И моя е с шипове. Аз посинявах първия месец. Сега колкото и да се натискам, не посинявам. Не знам какво се случи. Свиква тъканта ли и аз не знам. Сега даже зверски се натискам, не просто да движа уреда напред назад. Няма грам синка. И за ръце, за кръста го дават, но не е удобно. Аз пробвах, но няма как да оперира човек с една ръка, в предвид че ръцете са по-тънки от краката и уреда малко "хлопа". Пробвах с една ръка да го държа и движа, но умалявам. Но всеки може да си пробва на неговото тяло. Може да си открие негов си метод на масажа. Аз лично съм много доволан от уреда. Това ми е най-смислената антицелулитна покупка. Целулита си е там според мен, но сякаш разкарва лимфата и след време краката изглеждат по-гладички и по-слаби. Ако целулита е срастване на мастна тъкан с кожата, не знам кое може да го отлепи....Бях ходила на едно нещо endormology. Едно трико като марля обличах и после отгоре ме масажираха. Ей такава гадост и болка. Ефект нула, а пари сума и нещо. ПО един час ме мачкаха, вакуумираха и какво ли не. АБсолютни нулев ефект. С тоя кръг от Тему при мен резулатата е повече от добър.

# 708
vici75, на "LPG" май си ходила? Simple Smile

# 709
Гърненце, не знам. Тук му казват ехй това Endormology. Такава гадост няма втора. Имам чувството че с някаква мощна прахосмукачка ме вакумираха, после сменя накрайника с нещо като валяци, после нещо ми тресеше сланинките. Но това всичко много болезнено. По едно време викам ще ми счупи нещо тая жена. Не ща го повече тоя тритмънт. Краката ми стнаха сини лилави. На последната терапия не отидох даже. Голям страх брах. Късмет ли е било процедурата по този начин или всички са така и търпят, но не стана работа.

# 710
Ами, по-скоро е грешно извършване от страна на терапевтката. В смисъл, работила те е на много висока степен. По принцип, не трябва така. Аз много държах да ме ми оставят синки. Съответно, избрахме степен, на която не ме боли и ми е комфортно.

# 711
  • София
Здравейте Simple Smile Преди време писах, че съм решила да се справя с целулита с LPG. Купих 2 или 3 пакета по 6 процедури. Ефектът беше много спорен. Ама и аз пък само на това разчитах... Нещо прещраках и се хванах със спорт. Тренирам от повече от година от 3 до 6 пъти седмично. Задължителните ми тренировки са тежести- 2 пъти седмично. Останалото е кардио - табата, спининг, гимнастика. Освен, че тялото ми се стегна, целулитът сериозно намаля. Да не кажа, че толкова добре не е било от години. Е, още имам в излишък. Сега се опитвам да се настроя психически да оправям режима на хранене, защото има какво да се желае. А междувременно може ли някой да сподели отзиви за антицелулитния крем на So simple cosmetics? Постоянно ми изкача във фейса и се чудя дали да не го пробвам.

# 712
  • Sofia
Относно въпросите за Онда - аз ходех в продължение на 1 година всеки месец на процедури. Уж ходех при мацка, която твърди, че не всички правят процедурите правилно, тя е първата, която е започнала в БГ с този уред. Освен това има доста награди за последната година. Резултатът обаче е следният: много пари хвърлени на вятъра и едно нищо. В началото като че ли имаше малък ефект, но до към четвъртата процедура. След това нямаше никакъв резултат и след спиране на процедурите, всичко се възстановява.

# 713
Да ви питам, бременна съм и още от преди това си имам целулит. Дайте съвет как мога да го боря в този период, че още повече се трупа сега

# 714

Как го усещате като натиск? Имам подобен уред за масаж лицето и ми се струва, че не натиска достатъчно. А за целулит съм била на ръчен масаж с добър резултат, но си е здраво натискане.
Аз си поръчах ето това. Ще дам отзив като го получа, но поне смятам, че ще имам по-добър контрол върху натиска
[/quote]

Първите седмици имах синки, но не съм се притеснявала, защото зная, че е нормално. След всяко от ражданията ми ходех на ръчен антицелулитен масаж в студио и винаги посинявах временно, след това синките изчезваха.

Реално оказвам натиск какъвто преценя върху по-твърдия участък - при мен е в средната част на бедрата, и сега имам усещането, че не е толкова стегнато. Натискам и във вътрешната част - там с никакви упражнения не успявам да намаля и стегна и се побърквам. Коленете също са ми проблемни. За тези месеци обаче успях доста да изчистя около тях.

Дървеният масажор също си го поръчах, но съм го ползвала два-три път. Той е доста по-приятен. Давам го на детето спортист, когато усети схващане.

# 715
Да ви питам, бременна съм и още от преди това си имам целулит. Дайте съвет как мога да го боря в този период, че още повече се трупа сега

Без тестени и сладко.

# 716
Има ли някой с нормален инсулин (доказано с обременяване), нормално тегло и въпреки това с целулит, който е видим и за околните?

# 717
Има ли някой с нормален инсулин (доказано с обременяване), нормално тегло и въпреки това с целулит, който е видим и за околните?
чак с обременяване не ми е доказан инсулина,но никога не съм имала проблеми с инсулин и захар,имам много видим целулит,но съм в менопауза,с нейното настъпване стана брутален,на младини имах супер гладки крака. Нямам никакви излишни кг. Не спортувам обаче,много ми е досадно. Ходех с години редовно на ръчни масажи,има полза,но никога не изчезна напълно. Сега се масажирам сама.

# 718
  • France
Да, аз. Спортувам много, храня се здравословно и имам отвратителен целулит... нищо не ми помага. Освен да почна да се харесвам и така...

# 719
Аз искам да попитам, коя процедура би била най-подходяща за мен за премахване/намаляване на целулит, тъй като имам доста спукани капиляри по краката и червени точици (кръвоизливчета) по корема. Мога ли да отида на LPG или е противопоказно…

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 22:29 от Daisy_BG

Общи условия

Активация на акаунт