МБАЛ Надежда - тема 23

• 77 270
  • 782
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, момичета. Имате ли идея от коя седмица започва следенето на тонове в болницата?
Благодаря❤

# 256
Здравейте, някоя от вас лежала ли е в Надежда за вливане на антибиотик поради бактерия в урината? Интересува ме за колко дни те приемат. Май ще ми се наложи, тъй като вече 2 антибиотика не помагат и съвета на нефроложката е да ме приемат за вливане на антибиотик в болницата.
Дават ли някакъв списък какво да си носиш?

# 257
При мен започнаха от 35 г.с.

Здравейте, момичета. Имате ли идея от коя седмица започва следенето на тонове в болницата?
Благодаря❤

# 258
Благодаря❤

От 34 започнаха при мен.

# 259
Здравейте. Имам въпрос относно записването на час през онлайн платформата.

Преди няколко дни разбрах, че съм бременна за втори път, но все още не знам дали ще се следя и раждам на същото място (Токуда). Ако си запиша час за септември през онлайн платформата на Надежда, а не по телефона за ЖК (ще ми е първи преглед в болницата изобщо и съответно няма да съм регистрирана за ЖК), ще има ли проблем, че отивам бременна, или тези часове са само за гинекологични прегледи? Задължително ли трябва при бременност да мина през кол центъра и те да ми запишат час за първо посещение?
Ще се падам в 10-12 г.с. зависи кой час избера.

Още един въпрос: цената за секцио от 3070 включва ли и престоя, тъй като не намерих отделна цена (с изключение на ВИП настаняването)?

Благодаря.

# 260
  • София
Здравейте. Имам въпрос относно записването на час през онлайн платформата.

Преди няколко дни разбрах, че съм бременна за втори път, но все още не знам дали ще се следя и раждам на същото място (Токуда). Ако си запиша час за септември през онлайн платформата на Надежда, а не по телефона за ЖК (ще ми е първи преглед в болницата изобщо и съответно няма да съм регистрирана за ЖК), ще има ли проблем, че отивам бременна, или тези часове са само за гинекологични прегледи? Задължително ли трябва при бременност да мина през кол центъра и те да ми запишат час за първо посещение?
Ще се падам в 10-12 г.с. зависи кой час избера.

Още един въпрос: цената за секцио от 3070 включва ли и престоя, тъй като не намерих отделна цена (с изключение на ВИП настаняването)?

Благодаря.

Здравей, не- не е проблем да си запазиш час за преглед през платформата и в последствие вече да се запишеш и за ЖК ако решиш и при когото решиш. Относно 3070 лв за секциото- да, включва и стандартния престой (3 нощи ако не се лъжа). Ако се налагат допълнителни нощувки, се доплащаъ

# 261
Благодаря за отговора! 😊

Понеже 100% ще съм секцио (след първо такова и една коремна миомектомия), кой лекар бихте ми препоръчали?

За момента се чудя между Личева, Арабаджикова и Павлова, но приемам и други препоръки.

# 262
  • София
Благодаря за отговора! 😊

Понеже 100% ще съм секцио (след първо такова и една коремна миомектомия), кой лекар бихте ми препоръчали?

За момента се чудя между Личева, Арабаджикова и Павлова, но приемам и други препоръки.

За ЖК, за изброените не мога да дам мнение, други мами ще се включат:). Но имайте предвид, че за самото раждане, не може да изберете екип- планирате си секциото според графика на Вашия лекар и се надявате бебето да не “тръгне” по-рано (ако се налага спешно секцио, го прави дежурният лекар, не викат Вашия).

# 263
  • София
Аз съм пациент на д-р Илиана Христова, която и изражда. Доколкото я познавам, няма как да пропусне раждането, пък било то и при дежурен да започне Simple Smile Така или иначе, може от болницата да не й се обадят, но на мен тя ще ми е първото обаждане преди изобщо да стигна до болницата. Ако лекарят е читав, все има начин да е там.

# 264
Благодаря за отговора! 😊

За ЖК, за изброените не мога да дам мнение, други мами ще се включат:). Но имайте предвид, че за самото раждане, не може да изберете екип- планирате си секциото според графика на Вашия лекар и се надявате бебето да не “тръгне” по-рано (ако се налага спешно секцио, го прави дежурният лекар, не викат Вашия).

Да, наясно съм с тази подробност. Предвид историята ми, по-скоро би се очаквало да се насрочи секцио достатъчно рано, за да не се стигне до спешно такова. Чудя се при кого евентуално да отида на преглед, за да може после с нея да се разберем за планово раждане. При мен шансът за естествено е пълна нула с две предишни операции. Sad

# 265
  • София
Благодаря за отговора! 😊

Да, наясно съм с тази подробност. Предвид историята ми, по-скоро би се очаквало да се насрочи секцио достатъчно рано, за да не се стигне до спешно такова. Чудя се при кого евентуално да отида на преглед, за да може после с нея да се разберем за планово раждане. При мен шансът за естествено е пълна нула с две предишни операции. Sad

Faerlina , аз се следя и ще раждам в Надежда при д-р Кръстев.
Първото раждане от нормално премина в спешно секцио - в друга болница и при друг лекар. След 7 г. отново забременях и родих секцио по медицински причини + седалищно предлежание и отново спешно секцио защото раждането беше тръгнало, а аз не усещах никакви контракции. След раждането лекарката, която го направи ми каза, че на късмет не се е отворила операцията защото коремнна стена е била изтъняла.
Сега пак ще съм секцио както казах тъй като ще ми е трето. А и никой лекар няма да се навие да пробвам нормално при положение че съм родила преди 3,5 г., а и бебето за момента отново е седалищно. А и като знам какво изтърпях с първото раждане грам не искам да се и опитвам за нормално.
Ще видим как ще се развият нещата до 9 м. и ще определим дата. Надявам се този път да си изчака датата, защото с предното родих 9 дни по рано от назначената дата, а от дата на термин пък близо 17 дни по рано.

# 266
Привет - налага се прекъсване на бременност по медицински причини във втори триместър. Някой от тук има ли наблюдения как протичат нещата в конкретния случай в Надежда и дали би препоръчал съответно подходящ екип. Благодаря!

# 267
Два пъти съм раждала планово секцио при д-р Ташков и мога да го препоръчам с две ръце. Страхотен лекар и човек, с втората бременност го засипах с куп излишни притеснения, които имах. Винаги ми вдигаше телефона, винаги ми отговаряше на съобщенията. Не може да се види изобщо, че съм раждала, точкова перфектни са шевовете.

# 268
  • Пловдив
Благодаря за отговора! 😊

Аз бих ви препоръчала най напред да видите кои лекари приемат нови пациенти и тогава да избирате...

# 269
Благодаря за отговора! 😊

Аз бих ви препоръчала най напред да видите кои лекари приемат нови пациенти и тогава да избирате...

Щом има възможност за записване на час през онлайн платформата, предполагам, че приемат, затова и беше въпросът ми дали при бременност се звъни на кол центъра, или мога да си запиша час онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт