МБАЛ Надежда - тема 23

• 77 470
  • 782
  •   1
Отговори
# 690
Да целият МЦ до 27 а преди това търсих в интернет и никъде не беше написано нищо че ще бъдат отпуск

# 691
Обявиха на сайта си празничното работно време преди няколко седмици:
https://nadezhdahospital.com/novini/praznichno-rabotno-vreme-2/

# 692
Звъннете в болницата и питайте, да ви го прехвърлят и да го вземете от там.
Да целият МЦ до 27 а преди това търсих в интернет и никъде не беше написано нищо че ще бъдат отпуск

# 693
Здравейте,
Може ли информация какви са тези пакети за проследяване на бременност? Търсих на сайта, намерих само някакви с изследвания, но не и с редовни прегледи и фетални морфологии.

# 694
  • София
Ето линк
Феталните не се включват в пакетите, струват около 140-160 лв всяка при едноплодна бременност.

# 695
Ето линк
Феталните не се включват в пакетите, струват около 140-160 лв всяка при едноплодна бременност.

Благодаря!
Явно все пак съм гледала същото, просто изобщо не ми харесаха, тъй като включват предимно изследвания, доста от които не мисля да правя. Докато прегледите, както и феталните морфологии, които са ми по-важни, не са включени.

# 696
Ето линк

Благодаря!
Явно все пак съм гледала същото, просто изобщо не ми харесаха, тъй като включват предимно изследвания, доста от които не мисля да правя. Докато прегледите, както и феталните морфологии, които са ми по-важни, не са включени.

Прегледите за ЖК са включени в пакетите, а изследванията по преценка на лекаря се пускат. Иначе за лекар доктор Павлова е разкошна, много внимателна, обяснява подробно, отговаря на всички въпроси, но мисля че не записва нови пациенти.

# 697
Момичета, налага ми се да направя аборт, в 7 г.с съм. Ако отида в Надежда, предвид, че са празници и че не мога да отлагам, мога ли да имам доверие на всички лекари там (евентуално, който ще е дежурен) или да търся конкретен ?

# 698
Здравейте,
Съжалявам, че се налага да минете през такова премеждие. Аз лично не бих се доверила без препоръка, защото съм попадала на много различни лекари там, от много внимателни до такива, които не са наясно с моя проблем, но нямат притеснения да ме изпратят вкъщи без решение. Ако имате възможност, изберете лекар, дори да не е от болницата. Успех

Момичета, налага ми се да направя аборт, в 7 г.с съм. Ако отида в Надежда, предвид, че са празници и че не мога да отлагам, мога ли да имам доверие на всички лекари там (евентуално, който ще е дежурен) или да търся конкретен ?

# 699
Здравейте! В колко часа се постъпва на деня преди планово секцио или е различно? Благодаря Simple Smile

# 700
До колкото си спомням се постъпва  предишния ден. Поне така беше с жените, които бяха с мен в болницата, но може и да е въпрос на уговорка със следващия лекар.

Здравейте! В колко часа се постъпва на деня преди планово секцио или е различно? Благодаря Simple Smile

# 701
  • София
Здравейте, някой който ходи при др Павлова-Насларова дали може да ми пише на лично 🙏🏻

# 702

Изпращат смс с точен час, предния ден преди уговорената дата за прием. Примерно, ако секциото е за 20ти, на 18ти би трябвало да получите смс кога да се явите пред кабинет 17.

# 703
  • София
Има ли някой опит с получаване на обезщетение за раждане (Фонд Доверие) чрез допълнителното здравно осигуряване от работодателя?

Днес се обадих на кол центъра им, обясниха ми отгоре отгоре за необходимите документи, но все пак би ми било полезно, ако някой вече е минал по този път успешно и си е получил възстановени разходите.

# 704
  • София
Има ли някой опит с получаване на обезщетение за раждане (Фонд Доверие) чрез допълнителното здравно осигуряване от работодателя?

Днес се обадих на кол центъра им, обясниха ми отгоре отгоре за необходимите документи, но все пак би ми било полезно, ако някой вече е минал по този път успешно и си е получил възстановени разходите.

Аз се пробвах да възстановя едни разходи от пренатален тест към Уника и не ми го приеха. От лабораторията ми казаха, че някои пациенти искат фактура, за да осребрят и реших да се пробвам. Реално моят работодател е платил за най-ниския пакет и вероятно затова не ми покриха този разход, дори и част от него.

Иначе следвай изискванията за документи, прикачи/изпрати всичко необходимо и изчакай необходимото време за отговор (при мен беше 2 седмици).

Успех, дано ти възстановят сумата Heart

Общи условия

Активация на акаунт