МБАЛ Надежда - тема 23

• 77 257
  • 782
  •   2
Отговори
# 765
Здравейте, търся телефон на д-р Камелия Павлова.
Спешно е. Ако имате такъв, моля пишете на лични!

# 766
Здравейте ! Някой има ли номер на д-р Владимир Ненов в Надежда.?

# 767
Здравейте ! Някой има ли номер на д-р Владимир Ненов в Надежда.?
Мога да Ви го напиша на лично съобщение.

# 768
Добър ден, дами. Бихте ли изказали мнение за д-р Ненов?

# 769
Мнение няма да ви давам ама ще ви разкажа как минаха моите срещи с него:
Скрит текст:
Първи преглед - трая минута и половина, нито дума какво и защо вижда, каза само трябва цветна снимка.
Ок, уговаряме се за нея. Казва ми да си направя микробиология и да му пратя резултата - пращам му го - ти коя беше? Почвам да обяснявам - seen. Викам си добре, едва ли му се занимава баш с мен в момента.
Идва денят на цветната снимка. Приготвят ме, приспиват ме, събуждам се, гледам доста кръв.. питам акушерката това нормално ли е - казва ами добре, че бяхте с упойка, че докторът нещо се напрегна. Нямам представа какво означава това.. бях изискала да имам разчитане и консултация с него след това. Казват ми - няма такова потвърждение от страна на доктора. Звъня му - ти коя беше? Обяснявам пак - ама защо ме занимавате вие мене, нали ще правите инвитро в Турция (такова нещо никога не е било даже в главите ни тогава),  казвам му бъркате ме с някого - казва няма да ми звъните повече, няма какво да коментирам аз по цветни снимки, описано е. Затваря ми. Обаждам се в болницата да им обясня какво се случва, извиняват ми се и казват, че доктор Ненов категорично няма да се занимава с нас. Пращат ни при доктор Цветков.
Като изгледах клипчето от цветната снимка такова ръгане на инструменти е било, все едно обезкостява пиле.
Толкова за Ненов. Ако чете - да се гръмне.

# 770
Ох, има коментари и напред за д-р Ненов. Не са добри. Аз също писах за него, но отново не искам да говоря лошо и ще ти кажа само избери си друг лекар. Не съм доволна и не бих отишла пак при него. Между другото раждах с него. А след това контролния преглед беше една минута. Накара ме да раждам естествено, защото е привърженик на него, но имах предпоставки за секцио, които отхвърли с лека ръка. Е раждах цял ден и завърших със секцио.......... След това се възстановявах от две раждания.

# 771
Не съм се сблъсквала с др Ненов, всъщност  само задочно ,но съм дългогодишен пациент на болницата . Бих препоръчала за инвитро др Персенска, за следене на бременността , раждане др Павлова, за фетална др Патрикова , за водене на жк също е много добра , но не изражда. За следене на бебето неонатолог др Стоичкова. Следене на бебето консултации др Маринова и Деспотова. Образна диагностика ехография на гърди др Танушева. Това са лекарите от тази болница , които посещаваме или сме посещавали дълго и сме доволни, разбира се и други сме посещавали ,просто при тези съм видяла ,че работата им е призвание.  Успех!

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 15:25 от Lizi:) :)

# 772
  • гр.София
Не съм се сблъсквала с др Ненов, всъщност  само задочно ,но съм дългогодишен пациент на болницата . Бих препоръчала за инвитро др Персенска, за следене на бременността , раждане др Павлова, за фетална др Патрикова , за водене на жк също е много добра , но не изражда. За следене на бебето неонатолог др Стоичкова. Следене на бебето консултации др Маринова и Деспотова. Образна диагностика ехография на гърди др Танушева. Това са лекарите от тази болница , които посещаваме или сме посещавали дълго и сме доволни, разбира се и други сме посещавали ,просто при тези съм видяла ,че работата им е призвание.  Успех!
Пропуснахте Д-р Арабаджикова, просто невероятен специалист и човек!

# 773
Понеже препоръчвате д-р Павлова, как става записването за нея?

# 774
За консултация по време на бременност ли?
Пробвайте на регистратура, в супердок също пуска часове. Ако е за водене на консултация,направете първо един преглед при нея и говорете да ви включи за следене. За следене по мойто време преди 2,3г беше много трудно , мен ме вкараха накрая на бременността при нея и то др Патрикова беше говорила с нея за мен.

# 775
За консултация по време на бременност ли?
Пробвайте на регистратура, в супердок също пуска часове. Ако е за водене на консултация,направете първо един преглед при нея и говорете да ви включи за следене. За следене по мойто време преди 2,3г беше много трудно , мен ме вкараха накрая на бременността при нея и то др Патрикова беше говорила с нея за мен.

Мислех, че скоро сте се записвали 🙂 Вече не записват за нея на регистратура и в супер док няма часове.

# 776
Здравейте!
Знаете ли дали в болницата оперират по Щарк?
Имам 2 предходни секцио по този метод. Можете ли да препоръчате лекар, който практикува този вид оперативно родоразрешение?
Също така някой има ли опит със спешния кабинет, ако не е бил преди това пациент на болницата? Ако например в напреднала бременност получа контракции и отида при тях, ще ми обърнат ли внимание, въпреки че нямам следящ лекар там?

# 777
Инфото ми е старо , защото родих преди 2,7г.
Но тогава питах завеждащия отделението , дали метода е по Щарк и кои лекари го правят , защото се притеснявах да не тръгне спонтанно раждане . Той ми каза , че при тях всички лекари оперират по този метод.  По онова време ,ако не си се водил на консултация там , се записваше час при Кръстев в 34-36гс  и заедно определяхте дата за планово секцио, като се съобразяваше, ако имаш предпочитания за лекар и записваше в деня, в който искания от вас лекар е на смяна, сега мисля че друг лекар я върши тази работа. Мен ме вкараха два пъти в болница след преглед на фетална морфология,защото видяха скъсена шийка и контракции, минах през спешното. Не мисля ,че биха ви върнали.  Може да звъннете на региастратура за най точна информация, момичетата са учтиви , ще ви обяснят всичко. 02 441 7970

Здравейте!
Знаете ли дали в болницата оперират по Щарк?
Имам 2 предходни секцио по този метод. Можете ли да препоръчате лекар, който практикува този вид оперативно родоразрешение?
Също така някой има ли опит със спешния кабинет, ако не е бил преди това пациент на болницата? Ако например в напреднала бременност получа контракции и отида при тях, ще ми обърнат ли внимание, въпреки че нямам следящ лекар там?

# 778
Аз бях спешно секцио след индукция, но не ме оперираха по Щерк.

# 779
Кой лекар ви прави секциото?  И ако сте проверявали в епикризата , кой метод пише, също ще е интересно.  Просто от любопитство питам. Blush

Аз бях спешно секцио след индукция, но не ме оперираха по Щерк.

Общи условия

Активация на акаунт