Отговори
# 270
СПОЙЛЕРИ

Скрит текст:
Клип от сета, Сейран и Ферит отиват в болницата и Тарък е там.
И клип как. Ферит плаче, а Сейран го успокоява.
https://twitter.com/Lidyaaben/status/1658756079021334528
https://twitter.com/HalimeKucuk4/status/1658755992052441088

Баран и Афра ли се прегръщат или Сейран и Тарък в края на клипчето? Според мен са Баран и Афра , защото май не снимат тогава..

# 271
Фуат бил ранен, но ще оживее. Раните му не били тежки.
Сега има нов клип на пристигането в болницата и Търо излиза, когато те спират с колата, а камерата отива да снима предната част на колата. Там уж били Суна и Абидин, но никой не ги и е виждал.
На предишния Тарък беше отвън, когато те спряха колата.

Никой няма обяснение за разминаването във времето на изстрела и събитията в болницата.

Афра се прегръща с Баран, това е зад кадър.
Всички фамилии са били там, а АфРам по приятелски са почивали в една каравана.
Не знам дали гледахте първия клип, когато тичат да влизат, минават покрай камерите и Афра се метна на гърба на Мерт. Големи образи са зад кадър.

Някакви гадости пишат за развитието към края на сезона,  но не са от уж проверените източници.
Малко снимки зад кадър
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 12:50 от Бл@гуна

# 272
Направо ги отвяхме айлето😅😅😅

# 273
Баран колко добре се вписа в целия екип, личи си, че са си създали приятелство.
АфРам са ни ясни вече, много са сладки. Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

Фрагманите са объркващи, изтрела може и да е през деня. Просто звукът е нагласен по друг начин. Няма да се опитвам да гадая, само СейФер да има.

# 274
Какви гадости пишат за края на сезона?

# 275
  • София
Е, още не са събрали СейФер и започнахме с гадостите. Пуууу, няколко серии поне да им се порадваме.
Много приятно впечатление остава у мен Баран.

# 276
АфРам са ни ясни вече, много са сладки. Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

Фрагманите са объркващи, изтрела може и да е през деня. Просто звукът е нагласен по друг начин. Няма да се опитвам да гадая, само СейФер да има.

Сал една Буче седи като присадена слива на праскова Grinning

# 277
# 278
  • София
Скрит текст:

Smile Ама го играе снаха Корханова.

# 279

😂😂😂😂

Явно и тя като Пелин, зорлем седи там, където не я искат 😂😂😂

# 280
  • София
Мерт се опита май да гушне Афра през кръста, ама се усети.😂

# 281
Сейран вчера с червени обувки, днес бели.

# 282
# 283

Да, има разлики. Казват, че пак са преснимали всичко в болницата, както било преди това в съда. Интрересно ще ми е в епизода с бели или с червени чепици ще е Сейро.

Има още снимки от неизлъчените сцени с украсената къща. Уж били от сцени, когато щели да дават детството на Ферит

Аз като ви казвам, че Търо зад кадър е близък с всички. А какъв е психопат в сериала, не мога някак да го намразя така качествено.

# 284
Те във филмите с цял гардероб се движат...някъде там...ама каквото и да ти трябва е вътре.
Загледах и казвам се Фара- уж бедна, отрудена жена, грижеща се сама за детето си. Едва два епизода. После извади тия ми ти рокли, шлифери...пък аз не видях някой да я води на пазар за нов имидж...ама филм

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 13:39 от Ela1

Общи условия

Активация на акаунт