Отговори
# 465
  • Яко в Матрицата...
Фрагът е хубав, обаче... Някак си всичко виси във въздуха. Хубаво си признаха, че се обичат. Скъсаха с наследството от миналото - бракът по принуда и всички последствия от това, но какво следва сега? Ферит ще се ожени ли за Пелин или по-точно как ще се отърве от нея? Тарък ще си отмъсти ли на Ферит? Защото аз не вярвам, че целта му е само брак със Сейран. Ако някой от фамилия Корханови предаде Богу дух, какво ще стане с тази крехка любов СейФерова? Сейран ясно заяви на баща си, че няма да се омъжи за Тарък, ще може ли Ферит да се опълчи срещу всички и да скъса с Пелин и даденото обещание? Зеррин ще се предаде ли, след като е толкова близо до осъществяването на целите си? Докога Пелин ще преглъща отношението на Ферит?

Този Орхан не става за нищо, бе! Нито е лоялен към собствената си фирма, нито към жена си, да не отварям дума какъв баща е. Халис и той тръгнал да дава уроци. Гади ми се от този образ...

Надявам се поне сега сценаристът да сложи в устата на влюбените гълъбчета някои истини. Ако пак всичко се замете и Ферит не каже поне едно извинявай, значи изобщо не се е променил, не е пораснал  и не желае да поеме отговорност за нищо от случилото се.

# 466
Обаче и признанието ни оригинално Grinning

ÇOK SEVİYORUM LAN SENİ ANTEP FISTIĞI 🥹🔥❤️‍🔥

Дано драмата е на края на епизода

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 12:12 от Еванджелин

# 467
  • Яко в Матрицата...
Сейро как си е хванала Феро Simple Smile Няма да избяга той... Joy

# 468
Сценариста: "Първо развод, после любов" 😄🤦‍♀️
Всички си говорят каквото им хрумне в Т,в инстаграм... аз май вече предпочитам да не чета спойлери, макар, че понякога любопитството ми надделява... Искам сега да видя Сейфер да се борят до край за любовта си със зъби и нокти... да се опълчат пред всички и всичко... иначе представям си Пелин да се омъжи за сина на Нюкет.. и да седят на една маса един срещу друг със Сейро и Феро... с кравешкия поглед 😂

# 469
32 трябваше да е финал на сезона за мен. Колко ще очернят нещата сега до края?! Пък и както се говори, че  втори сезон, ще е кофти....
Не искам Фуат и Асуман да напускат сериала, симпатични са ми, а Фуат макар и малко има топ моменти.

Баран е по готин без брада. Grinning

# 470
Сърдечни благодарности за преведения епизод

Благодаря за фрагмана,превода и споделеното

# 471
Днес при корханови имало кортеж от коли и хора облечени в черно, много хора. Предполагат, че било нещо наречено Тазия-поднасяне на съболезнования на близките на починалия.
Не съм убедена дали ще гледам довечера, но пък съм убедена, че сезонът ще завърши гадно.

# 472
А може ли Асуман и Фуат да се катастрофирали и на дядото да му е станало нещо ?

# 473
  • Дубай
А може ли Асуман и Фуат да се катастрофирали и на дядото да му е станало нещо ?
Никога не бих се радвала за смъртта на някой, но може би ако дядото го няма доста неща биха били по друг начин

# 474
Сега гледах фрага, ами то не мина и една серия преди Орханчо да си стане себе си. Кратка беше и тази промяна.
Чудят се дали ако Асуман е останала жива ще я държат в къщата като противната Ифакат. Дано не.

Уж снимка зад кадър, това били АфРам, а не СейФер Joy

# 475
  • Бургас
За нашите преводачки - с най-добри чувства!

Гледам серията...превключвам на фрага... и пак серията....И така ще е до довечера, може би....  
Между другото, попрочитам тук таме тълкувания, предвиждания...гадаене всякакво, като за световен форум на предсказателите Joy
И на края?... Гюнгера пак "прекалил с розовите хапчета и ни хвърля зад борда"...People Rowboat
32 серии рев, крещене, бой и за какво? - за десетина минути "пърхащи пеперуди" и заветното "ÇOK SEVİYORUM"от Сейран, последвано от поредната трагедия....с която, като че ни набиват в главата обречеността на тази любов!
Все ми е едно как ще изкарат Фуат /Догукан /, но се ядосвам, че имаше толкова потенциал в този образ, а некадърникът-сценарист, му отреди ролята на борче...
Връщайки се в началото на историята, започвам да си мисля, че до към 5-6 серия е имало някаква добре обмислена сюжетна линия и от там - изтърваха нишката. Толкова време ни въртяха в този омагьосан кръг, че дори забравихме за няколкото добри изпълнения на актьора. Хванахме се за Пелин...ами ако не беше некадърността на Буче дали поредния ревящ и гледащ с кравешки поглед образ, щеше толкова да ни издразни? В края на краищата момичето играе, това което му е написано, а в първите серии то беше доста качествено!
И все пак, това е младото поколение....
Какво да кажем за доайена Четин Текиндор? Рутината и професионалния подход към ролята, не могат да прикрият накъсания, неадекватен в някои моменти образ на Халис Ага. Дори боравенето със силни думи, казани с театрален патос остават да висят в пространството без съответното покритие!
Бях писала и преди, но ще се повторя - интересна история, некадърен сценарий, прекрасен каст превърнаха поредното дизи във Феномен - двама се отказват, двайсет сядат пред екраните. Интересът расте лавинообразно
и какъвто и финал да има сезона - на есен ще сме пак тук и пак в размисли и страсти!
А сега, да си изчакаме поредната серия и спокойно да се насладим не само на   "ÇOK SEVİYORUM", но и на една за последно, братска прегръдка!

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 14:04 от Аniksi

# 476
Аникси, с всяка дума съм съгласна!

# 477
Здравейте,
Фенове пишат, че това са кадри, след като Ферит разбира за смъртта на брат си.

# 478
  • София
Цитат
Халис ага - Като хвърляш пръстта на гроба на сина си ли ще научиш бащинството?
Понякога родителите не осъзнаваме, че в яда си, можем да изречем нещо, което да се превърне в куршум за децата ни, и над тях да тегне прокоба за цял живот.
Хората са казали, да не те застига това, което си мислят родителите ти. Халис ага, без да осъзнава или може би съзнателно, прокле детето си, да му се случи това, което се е случило на самия Халис- да загуби дете. Не ми се мисли как ще живеят Гюлгюн, Орхан и Ферит от тук нататък. Просто не ми се мисли.
Не знам, дали ми се гледа тази трагедия в края на епизода и вероятно в целия следващ. Самите сцени между братята ще са покъртителни, а останалото дори не мога да го определя с думи.

Потенциал имаше в образите и на Фуат, и на Асуман. С това съм съгласна.

# 479
Момичета, вече във форума погребахме Фуат без да знаем какво се е случило и дали въобще някой ще умира.
До сега много пъти успява да ме изненада сериалът ни, така че не съм се настроила все още за лоши събития.

Общи условия

Активация на акаунт