Отговори
# 510
Уточниха, че интервюто, излъчено в Румъния, е снимано отдавна, а излъчено сега. Смятат, че Мерт говори за Ферит към 15-16 епизод.

# 511
  • Бургас
И от спойлерите, и от интервюто на Мерт пред румънците ми стана ясно, че тази серия ще е повратна в по-нататъшното развитие на събитията.
Цитат
  Все още не е готов - не възразява на дядо си , не казва нищо за глупавия брак с Пело /дори го приема , все едно наказва другите /.Не помисли ли какво ще стане с любимата жена, ако той се ожени напук. Има още много да плаче според мен. Сутринта казва "Да" на развода , вечерта плаче колко я обича. Много непостоянен,объркан.     
Kami_J Много си права за непостоянството на Ферит, особено в отношението към Пело! Не може да и показваш едва ли не "погнуса", а вечерта да отиваш на вечеря със семейството. Разбирам, че пред дядо си губи ума и дума, но веднъж му казва, че е предложил на Пело, а после, че много бил притеснен за Сейран. Объркани са в главата му както отговорностите, така и мераците...В нито един от случаите той не чувства вина.Както, когато доведе Пело в къщата, защото я предпазваше от насилието на оня мафиот.
Няма да ме учуди и това да развият образа в съвсем нежелана за нас посока....Загубата на Фуат, ще отключи непреодолима вина, в която жертва може да се окаже Сейран. Но нейният образ трябва да бъде стожера този път, около който да се завърти интригата.
Започна обратното броене....На всички желая приятно гледане!

# 512
Уточниха, че интервюто, излъчено в Румъния, е снимано отдавна, а излъчено сега. Смятат, че Мерт говори за Ферит към 15-16 епизод.

Викаш сега е много стока Феро? Joy Има промяна, вярно е, но е бая далече

# 513
E, има промяна. Ще стане ясно от епизодите, които предстоят до къде е стигнал.

# 514
Kami_J Много си права за непостоянството на Ферит, особено в отношението към Пело! Не може да и показваш едва ли не "погнуса", а вечерта да отиваш на вечеря със семейството.

Оставам с впечатлението, че Ферит с действията си се опитва да принуди Пело сама да се откаже. Но едва ли подозира, докъде стига нейната лудост Smirk

# 515
Kami_J Много си права за непостоянството на Ферит, особено в отношението към Пело! Не може да и показваш едва ли не "погнуса", а вечерта да отиваш на вечеря със семейството.

Оставам с впечатлението, че Ферит с действията си се опитва да принуди Пело сама да се откаже. Но едва ли подозира, докъде стига нейната лудост Smirk

Ако си мисли ,че така ще я принуди е много наивен. То при нея  е "бий ме -обичам те". Маниачка !
Би трябвало да я познава. Все пак са  били заедно 3 години. Прощавала му е всичко. Иска го , независимо от цената , която ще плати.

# 516
Значи Фуат със сигурност е аут.

Възможно ли е текстовете на чужд език да се пускат с превод? Руски език не разбирам. 😒

Това с палатките голяма тъпотия. До кога щяха да издържат там?  Ама то ни на хотел може да се отиде, нито в някоя от семейните къщи.

Не мисля, че на Ферит Сейран му е прищявка. Обича си я.

# 517
Много рано започнаха с рекламите.
Господинът идва! И всички стават на крака и им треперят гащите. Дърт гъз. Как няма някой него да го гръмне, после Ифакат и до тях Пели и Зерин.
Актьорът, който играе Саффет младши е просто върха. Та той си прилича на някой, който има нужда от грижи.

Тъпо ми е да гледам епизода и така ми става мъчно за Фуат. Ич не съм го отразявала в сериала, а сега ми е тъжно, че ще го приключат.

Още ми е странно това бягство. Радвам им се, но някак тъпо измислено. Да видим.

Ако ви е интересно интервюто на Мерт, утре ще го преведа.

# 518
Актьорът, който играе Саффет младши е просто върха. Та той си прилича на някой, който има нужда от грижи.

Истината е, че съчувствам на това момче Disappointed

# 519
Казъм каква гнусна твар е. До вчера се храни на тази маса и харчи техните пари, сега влиза като враг. И тази музика, да ти се прииска да извадиш ножа и да се самозаколиш.

# 520
Интересно ми е дали наистина след като Ферит получи Сейран .. стане негова жена във всеки смисъл , дали ще остане толкова ценна за него?
Дали любовта му ще остане толкова силна колкото показаха в последните серии.
Иска ми се да се е променил.

Ще остане любовта му, защото се е влюбил и ако както казва я обича наистина. Не са ценни за него тези, в които не е бил влюбен, защото не се и влюбвал досега.

# 521
Интересно ми е Кязъм как ще реагира като разберр, че за всички ядове в семейството на Сейран е виновна Зерин?

# 522
Мале, тоя Халис как се отнесе с Фуат👿👿

# 523
Тоя Халис е пълен изрод! Може ли така да се отнася с всички, бе??? Как обижда Фуат и какъв унизителен шамар му отвъртя. Оф!
Зерин настъпа Ифакат по опашката и си го получи. Какви са нагли и зли всички не е истина.
А тези в гората майтап им се струва...

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 21:58 от Бл@гуна

# 524
Баран много добре играе. ❤️

Хаха, Ферит 😅😂😂😂

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 22:08 от Hurricane~

Общи условия

Активация на акаунт