Отговори
# 195
Не Ферит, Ификат трябва да изкупи  вината  си. Защото явно знае  за миналото на Деде и им натресе  тези кукувци.

Каква  сватба с Пелин?  Кой ще я гледа тази скумрия?  Може да е Асуман или Фуат.
Не вярвам    да умре, който и да е. Но драмата сега започва...

# 196
  • София
Скрит текст:
Е каква вина към брат си ще изкупи със сватба с лудата? Брат му не я понася, снаха му не я понася.....
Фуат е и ето ти вина у Ферит, която ще изкупи чрез сватба с Пело.

Дори и да ги накарат да се оженят ми се струва, че накрая Пелин ще се откаже.
Божееее, това и да го видя, няма да го повярвам. Той я направи на 2 стотинки, тя на сутринта пак в имението.

# 197

Фуат е със сигурност. Но не вярвам Ферит да се ожени за Пелин заради това.
Мисля,че така вече Халис ага ще е квит пред Сафет ага където не направи нищо на Ферит. И сега вече Халис ага трябва да  се вземе в ръце и да се докаже пред Хатуч хала.

# 198
Ако беше Асуман, Гюлгюн нямаше чак така да реагира.

# 199
Фуат го изпратиха пак семейството Не е по искане на Ферит или негов каприз , че чак да се жени

# 200
От сега ме е яд, че в петък няма да мога гледам. А епизодът ще е бомба!!!

# 201
  • Бургас
Ако тъпия сценарист тръгне пак в тая посока, да си взима дипломата и да я скъса най-демонстративно от кулата "Галата" Вина да, но защо ще я изкупува чрез брак с малоумната патка?
Вече ще са изговорили чувствата си със Сейран, къде пак ще се връща в изходна точка Оф, нервирам се само като си представя физиономията на преживяща крава!

# 202
Ако беше Асуман, Гюлгюн нямаше чак така да реагира.

Доколкото разбрах тя изпрати Фуат да намери Ферит.

# 203
  • София
Изобщо, ама изобщо, не ми се гледа брак с Пелин. Да се карат със Сейран, да се изясняват, но да не се женят за други.

Аз пак да кажа, че за мен спасението на Сейфер е в бебе и то незабавно.

# 204
Момичета, някоя може ли да каже какво си казват във Фрага?

# 205
От друга страна, нали имаше спойлер, че Суна ще се омъжи за Фуат.
Фуат и Асуман са при Ферит. Ама чак да коленичи Гюлгюн заради снаха си, знам ли.

# 206
  • София
И аз това щях да помоля.

Някои спойлери не излизат верни, слава Богу, като този, че Суна няма да иска да избягат, то стана точно обратното.

# 207
И аз това щях да помоля.

Някои спойлери не излизат верни, слава Богу, като този, че Суна няма да иска да избягат, то стана точно обратното.
Но пък спойлера за палатките излезе верен.
А не този за хижата Hug

# 208

Накратко- Сафетови отиват в имението и веднага с разпоредбите, че докато не се намерят бегълците, никой няма да излиза от имението. Гюлгюн моли Фуат да намери Феро, защото ако му се случвало нещо не знаела как ще живее. Фуат отива с парите-Феро му вика, казваш ми да не се връщаме, и Фуат отговаря- това ти казвам, да не се връщате. Дърт Сафет вика на Халис да се предадяли доброволно иначе, Халис го хваща за яката и му отговаря- Какво иначе....

# 209
  • София
Скрит текст:
И аз това щях да помоля.

Но пък спойлера за палатките излезе верен.
А не този за хижата Hug
Аз бях съгласна и под звездите в по един чувал да спят, само да са заедно. Smiley

Накратко- Сафетови отиват в имението и веднага с разпоредбите, че докато не се намерят бегълците, никой няма да излиза от имението.
Хайде бе, кои са те, че да се разпореждат в чуждото имение?! Rage

Общи условия

Активация на акаунт