Отговори
# 225
  • Бургас
Рени - страшна си! Не се издържа на тоя "кошер", нали? Wink
Аз се хващам за първите думи от фрага: "Наистина успяхте, скъсахте оковите си. Браво на вас!"...
Само на мен ли ми се струва, че това е гласът на Фуат, като че преди да издъхне?

# 226
  • София
Фуат е, дават спомени на Фуат и Ферит като деца и братска прегръдка като че усещат нещо, може би това ще е последната прегръдка между братята. Weary И Ферит ще се раздира от вина.

Скрит текст:
Аз се хващам за първите думи от фрага: "Наистина успяхте, скъсахте оковите си. Браво на вас!"...
Само на мен ли ми се струва, че това е гласът на Фуат, като че преди да издъхне?
И на мен. И започва падението Феритово.

# 227
Това е Мерт.  Д. Полат има заложби. Може малко да поиграе измъчен и ранен. С няколко  реплики.... Не вярмам да напуска сириала.   

# 228
Благодаря  ,Рени !

Мисля , че ще жертват Асуман . За Фуат Ифакат имаше планове със Суна. Кой знае , може и да се случат накрая.

# 229
Фуат носи пари - парите в сънищата знаете какво означават.Болест,смърт,беди и тн...
Другото което ми направи впечатление детето пред Фуат докато ходят с Феро по полянката и после се прегръщат. Спомнете си,че бяха снимали и сцена от детството на Фуат и Ферит която също чакаме заедно с Гюлгюн.
Сега ако убият Фуат Ихсанови имаме паралелна съдба на Халис - Сафет Агите...
Само,че тука е още по жестоко и се чудя Кязъм дали няма да се откаже да си даде щерките точно на тези хора защото това с пищаците не му харесва и си го показа.Освен това омекна пред Ферит като памук ,но и той му каза големи истини...
Смятам,че Фуат е убит и Асуман ще има съдбата на Ифакат ,но тя е чиста душа няма да направи лошотия.
Обаче между СейФер ще стои цял труп за съжаление и ще става още по трудно да са заедно защото всички ще ги държат отговорни тях двете за станалото.

# 230

— Наистина успяхте, скъсахте оковите си. Браво на вас!
— Суна избяга!
— Какво?!
— Нека дойдат!
— Дойдох да взема снахите си! Никой няма да излезе от тази къща, докато не ги взема!
— Направи нещо, намери брат си... Няма да мога да живея, ако му се случи нещо!
— Свърши! Свърши! Не го ли разбираш?
— Дойде тук, за да ни кажеш, че не можем да се върнем, ли?!
— Не, дойдох да ви кажа, да не се връщате.
— Моли се да се предадат, без да създават проблеми! Иначе, Халис ага…
— Иначе какво?!

Hands Plus1

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 00:57 от Katya_I

# 231
  • София
Рускините говоря за слух, че договорът на актрисата, която играе Асуман е за сезон 1 и убиват Фуат, а Асуман заминава. Ферит не е на себе си и вината ще го накара да се откаже от Сейран.

# 232
Може да остане инвалид Фуат, както Дъртия Сафет. Връща му се на Халис, но страдат внуците му от цялата работа.
Ферит и да се чувства виновен с какво му помага сватбата с Пелин?

# 233
Гаден слух от рускините. Обаче звучи логично.
Дядо му нали затова се е отказал ит Хаттуч.

# 234

Аз чувам Ферит.

# 235
  • София
Скрит текст:
Може да остане инвалид Фуат, както Дъртия Сафет. Връща му се на Халис, но страдат внуците му от цялата работа.
Ферит и да се чувства виновен с какво му помага сватбата с Пелин?
С нещастие ще изкупува вина, но рускините пишат, че се отказва от Сейран, за сватбата беше мое предположение.

# 236
Мерт отново изнесе целия епизод на плещите си - каква игра само, какви емоции! Гледаш го и му вярваш, на всяка една дума, живее просто с образа на Ферит! ❤️🌹

Относно фрагмана на 33.:
Мисля че ще прострелят Фуат, но без да умира. Вариант две е да гърмят по колата и Фуат и Асуман да катастрофират. Вижте как когато и на тримата (Халис, Орхан, Гюлгюн) им прилошава от 'новината', всичките те са в имението.

# 237
  • София
Ох, дано няма занулети само, пък ще изтърпим другото.

Според рускините Öznur Serçeler била потвърдила, че няма да подпише за сезон 2. Къде е потвърдила, аз не намирам информация.

Снимката била правена между снимките за сериала (на сет-а) от Баран, и Гюлгюн била в черно.

Скрит текст:

# 238
  • Бургас
Фуат носи пари - парите в сънищата знаете какво означават.Болест,смърт,беди и тн...
Другото което ми направи впечатление детето пред Фуат докато ходят с Феро по полянката и после се прегръщат. Спомнете си,че бяха снимали и сцена от детството на Фуат и Ферит която също чакаме заедно с Гюлгюн.
Само,че тука е още по жестоко и се чудя Кязъм дали няма да се откаже да си даде щерките точно на тези хора защото това с пищаците не му харесва и си го показа.Освен това омекна пред Ферит като памук ,но и той му каза големи истини...
Смятам,че Фуат е убит и Асуман ще има съдбата на Ифакат ,но тя е чиста душа няма да направи лошотия.
Обаче между СейФер ще стои цял труп за съжаление и ще става още по трудно да са заедно защото всички ще ги държат отговорни тях двете за станалото.

Ето това е! Перфектен разбор! Защитена теза.....
Ейййй, тия сценаристи, защо не четат по задълбочено феновете?! Head Band

# 239

Кязъм може и да съжалява, но Сафо ще го държи, затънал е в блатото и ми се струва, че дърт Сафо ще насъска Кязъм с/у Халис, заради смъртта на баща му.

Общи условия

Активация на акаунт