Отговори
# 240
Мерт вече не искам да го хваля щом баба ми седеше с отворена уста на сцената с бутилката
Кучето ми се вгледа сериозно докато се прегръщаха.Не може да играеш така с този стаж който имаш момче...
Това е актьорска игра вредна за здравето на човек да добра е Афра ,но сори той просто я превъзхожда и в анкетата тези които са гласували за него са го показали,че заслужава това момче яде Ферит то е облякло Ферит и живее с него изглежда е достатъчно психопат нали така беше казал един друг мой любимец,че актьорството е психопащина трябва да си достатъчно луд.
Аз вече нямам думи за Мерт Рамазан Демир каквото напиша ще е малко за това което ме накара да изживявам с неговия Ферит.Това момче е звяр...
Чаровник голям спор няма ,но тази игра тя може да спечели и най-студения човек на Земята.

Феро и Фуат и малкото им детство пред тях.Фуат преди да умре ще стане брат на брат си....
Ферит беше казал ти си ми брат не ме виждай за враг. Ооооо много ми е мъчно статисти ама все пак...

# 241
Сейран тръгна, защото Суна най-накрая се съгласи да избяга.. ако беше отказала и този път, Сейран щеше пак да отхвърли Ферит, независимо че страда...
Това пък защо да се отказва от Сейран? Много тъжно....
Дано да е ранен само Фуат..
Струва ми се, че ще се оженят с Пелин и Сейран за Тарък...  ама със Суна какво ще стане 🤔 ппц не съм черногледа, винаги си мисля, че ще дойде нещо добро... и дано да е така.. искам сега да се борят за любовта си и да се изнесат от тоя Конак вече, че всички почнаха да се намесват...

# 242
  • София
Цитат
Защото любовта му към Сейран уби брат му. Според мен ни очакват тежки сцени на спомени от детството на Фуат.

# 243
Цитат
Защото любовта му към Сейран уби брат му. Според мен ни очакват тежки сцени на спомени от детството на Фуат.

Е то ще се окаже, че да обичаш някой е голяма грешка... 😞

# 244
Тъкмо СейФер се събраха, ние пак ги разделяме. Хич не ми се иска, не!
А пък нали Бурджу (режисьорката) казва, че още и тя не знае финала на сезона.

# 245
  • София
Скрит текст:
Цитат

Е то ще се окаже, че да обичаш някой е голяма грешка... 😞
Ами, човек в мъката си казва и прави неща, които иначе не би.

Тъкмо СейФер се събраха, ние пак ги разделяме. Хич не ми се иска, не!
А пък нали Бурджу (режисьорката) казва, че още и тя не знае финала на сезона.
И на мен, ама натам водят кадрите.

# 246
Ако Халис ага прехвърли вината за смъртта на Фуат върху младите, значи е гадина. Не е да не е наясно, че причината за драмата е в неговото минало.

# 247
Една трагедия или събира или разделя. И да, има го и в живота изкупуването на грехове (стари/млади).

# 248
  • Бургас
Съдейки по системата при заснемане на филми, по сценариите на г-жа Гюлсерен Будайъджъоглу,  едва сега навлизаме в същинската и история! /Книгата и "Момичето на прозореца" започва със събитията от 2 сезон/
До сега трябваше да ни подготвят за причините, довели до нейните услуги не само сестрите, но и цялата фамилия Корханови!
И ако смъртта на Фуат стовари цялата тежест върху главата на Ферит, не Пело ще е неговото спасение! Идва времето на Сейран, която трябва да се бори за любовта си! И това ще е нейното изкупуване на вина - да бъдат заедно! Аз все още мисля, че началните думи от фрага, са на Фуат към Ферит! "Наистина успяхте, скъсахте оковите си. Браво на вас!"

# 249
Прочетох някакъв спойлер, че Тарък ще иска да застреля Ферит, но Фуат ще застане пред него...

# 250
И аз мисля че ще застрелят Фуат ама не мисля че ще умре незнам ..

# 251
Прочетох някакъв спойлер, че Тарък ще иска да застреля Ферит, но Фуат ще застане пред него...

Логично спомнете си как 7 епизод искаха да го пребият и той скочи на онези да ги бие заради Ферит както било в детството им.

Ани , така виждам нещата.Така ги усещам ,но ще видим аз съм сигурна,че на СФ ще гръмне в някой от двамата обаче този пистолет.Тази сцена е с толкова положителен заряд ,че душата ти се пълни...

# 252
# 253
Тарък е влюбен във Ферит 😂
https://www.tiktok.com/t/ZGJHvg6sL/

# 254
  • Яко в Матрицата...
Ей, много рев в тази серия, много нещо, чак аз се просълзих Sob

Гледах няколко сцени:
- Ферит, молещ Кязъм да види Сейран - просълзих се. Казаха си, че се обичат, без да произнесат и една дума. Много силна сцена.
- СейФер в парка - усмихнах се. Сейран разбра какво е да те търсят заради някого другиго.
- Ферит, обвиняващ семейството и думите на Асуман - идеше ми аз да вляза и да му взема бутилката. Още се чудя дали Феро бей ще осъзнае своята отговорност за случилото му се.
- Феро и Пельо - издразних се. Хубаво дават паралел, ама не ме кефи вече. Ферит не обича Пелин, не иска да го докосва и целува, тогава защо не се откаже от брак с нея, кого наказва с това? Пелин не обича Ферит. В тази серия се изпари дори и малкото останало в мен съмнение, че има чувства към него. Тя е влюбена в идеята да е негова жена и да се казва Пелин Корхан.
- Страдащ Абидин Sob - и тук се просълзих.
- И финалът, разбира се Joy  Четох възмутени постове в Т, че роклята на Сейран била грозна... На мен пък ми хареса Joy, като гръцка богиня беше Heart Eyes

Хубаво избягаха от сватбата двете двойки, но сега какво...? АбСун ще се оженят ли, ще живеят заедно без брак ли? От какво точно ще живеят? СейФер не станаха истинска двойка, докато бяха женени, сега как точно ще стане това?

И последно, че трябва да бягам Joy Не мога да сравнявам играта на Афра и Мерт. За мен те се допълват. Сериалът нямаше да има такъв успех, ако Мерт имаше друга партньорка или Афра - друг партньор. Това е успех и на двамата. Мерт има повече сцени, нормално е той да изпъква на моменти, но смятам, че и двамата се раздават на макс и успяват да предадат по най-добрия начин чувствата на героите си.

ПП Диди, благодаря ти за темата, мила HeartFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт