Отговори
# 435
За мен всички психари в този филм са типични за определени общества, в които жените имат стойност на говеда, мъжете се разпореждат с тях като с вещи. За мен няма и капка нормалност в нито един от тях. Нито Казъм с изродщините му, нито дъртия Халис, за Саффет старши и Саффет джуниър пък няма да отварям дума. Хатуч? Есме? Болни жени. Не знам, сега като пиша и се чета още повече се чудя какво му гледам на този сериал.. Само нерви ми образуват. Всичките герои тотално неадекватно поведение. Сейран, Суна. Пелин и майка й. Кой? Един ми покажете, който айде да не е нормален, но поне в образът му да има някаква логика. Засилават ги в една посока, рязък обрат на 180градуса, ще ми се, не ще ми се, ще ти дам, няма да ти дам.

# 436
  • София
За мен психиката на всеки зависи от обкръжаващата среда, затова при всеки един от героите е с различно проявление "изригването". Един таи в себе си и мълчи, друг реве, трети крещи, четвърти бие/ удря, пети е хванал бутилката, шести го е ударил на жени и т.н. То и в реалния живот е така, като се замисли човек.

# 437
Поне си казаха, че се обичат. Друго не разбрах 😁

# 438
Момичетаа, бомба фрагман
https://youtu.be/L5gaVilWOQU

# 439
Ферит се прави на маймуна хахах , ще има смях в тая гора 😂

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 23:42 от Николета Кирилова 736837

# 440
Доживяхме Сейран да му каже, че го обича 😅

# 441
  • Бургас
https://turkru.tv/zimorodok-33-seriya-4.html  за най-нетърпеливите...

# 442
Само не разбрах, защо Орхан пак прегръща вещицата Ифакат, уж всичко беше приключило между тях и той обичаше жена си, а ей го на… старата песен на нов глас пак се запя….

# 443
Сейран - Дори ние като не знаем къде сме, другите как да ни намерят, нали?
Феро - изградих ново имение, да ни е честито. ... Аз съм мъжът в този дом Simple Smile
Суна - Достатъчно ми е да обичаш мен и децата ни.
Кязим - Ага, ние ти се доверихме. Този срам от челото ни как ще се изтрие?!

Taрък- Достатъчно е Ферит Корхан и Сейран да са живи. За останалите да кажем че е нещастен случай.
Халис ага - Като хвърляш пръстта на гроба на сина си ли ще научиш бащинството?
бащата на Ферит - Много ми домъчня за теб, много те обичам.
майката на Ферит- Както виждам, всичко е наред?!
Сейран - И ти се страхуваш нали? До теб съм.
Ф - Много те обичам, антепски фъстък
С - и аз много те обичам
- Докато не си върнем репутацията, нощите ни са безсънни.
Халис ага - Накрая това момче ще се погуби.

Това е от мен до професионалния превод на всеотдайните преводачки.
Лека нощ.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 00:10 от sevgito

# 444
Благодаря за превода. Flowers Cherry Blossom

То и светлина не може да се каже след развода. Няколко общи схеми и хоп трагедия. И то явно голяма, след като Ферит реве на колене.

На мен Асуман и Фуат ми харесваха като персонажи. Смачкани от машината Корханова, но отстрани се кефика на Сейфер, че не позволяват да бъдат подчинени.

Тарък нещо не мога да го намразя заради актъора вероятно, симпатичен ми е като външност и държание на сет-а (от видяното в клипчета и снимки).

Замислих се, че в сериала ни показват доста различни нюанси на психични разстройства- Ферит, Сафет, Сейран на моменти, Суна и тя, даже и Пелин. Халис също има нещо и вероятно се предава на следващите поколения.

Някои се предават, но при нашите ГГ са формирани още в детството.

# 445
Не мога да отворя линка, блокирана съм 😳

# 446
Винаги ми е било интересно, как ги намират лошите ...17 мил град място за паркиране цяла седмица ще търсиш  😄, ама лошите винаги знаят в коя гора си се скрил.

# 447
Sevgito, благодаря!

# 448
А защо пък да трябва да умира? Да осиновят бебе и да заминат с Асуман, за да му осигурят по-добра среда. Би било разбираемо. Защо е необходимо да влизаме в такива ужасни драми?! То защото са ни малко СейФеровите мъки, че сега и това.

п.с. Бл@гуна, писали сме по едно и също време. Smiley

Цитат
Наистина обаче всякакви нюанси на психически разстройства ни показват. Ама то с този сценарист друго не може да се очаква.
Това не е чак толкова зле. В днешния напрегнат, стресов, несигурен живот, все повече хора изпитват психическа нестабилност, а повечето от тях са и родители т.е. отглеждат деца. За това трябва да се говори.

Да, все още го има това отношение и към жените и към децата. Разстройствата са от възпитанието и отглеждането. Видяхме доста моменти на разглезения Ферит, нарцистична натура се явява и от глезене не когато трябва.

# 449
Кязъм Обвинява Сафет ага 😂

Общи условия

Активация на акаунт