Отговори
# 480
Знаем, знаем. Сутринта в имението е имало снимки, може още да има. Пълно било с народ, облечен в черно.
Рових из нета, то и ровенето ми такова, като не знам турски, излезе една статия, вярно в нея пише, че в края на историята, жената напуска мъжа, който фалира и се самоубива.

# 481
Коя жена кой мъж напуска?
Ако се придържат към истинската история .. то накрая са щастливи заедно.
Аз очаквам втори сезон да почнат да ходят на терапия.

# 482
Marbellaa Уж в истинската история, на базата, на която е Рибарчето. Бях чела и аз, че са щастливи заедно.

# 483
На доста места пише, че Фуат го зануляват дано нашите след романтичните палатки останат верни един на друг. Дядото им Халис едва ли ще приеме Сейран. Дано финала не е драматичен за нашите.

# 484
Сташа, няма такова нещо и такава книга също. Това със самоубийството е от друга история на буля Гюлсерен.
Ако не се лъжа от "Ако кралят загуби".
В истинския живот си живеят щастливо и имат две деца, чула съм го от устата на Гюлсерен.

P.S. Разбира се, ако Гюнтер позволи, че доста се отплесна

# 485
Да, пишеше в статията за "Ако кралят загуби". Друга история е значи. Благодаря за информацията.
Ще се молим да разреши.

# 486
Според мен Халис ако се случи нещо с Фуат ще ги държи отговорни и няма да приеме Сейран

# 487
Мотото на Рибарчето било Joy

За щастие лошите дни свършиха.
Дойде време за още по-лоши.

Турски фен е обяснявал, че ако до месец след делото по развода не се отиде в съда, за да се вземат документите, то развода се счита за недействителен. Емрулах е харесал това. Значи, ако СейФер не отидат да си вземат документите, сбогом сватба с Пелин, сбогом сватба с Тарък.

Тарък между другото е направил много готини снимки на Абидин. Така и не им запомних истинските имена.
Явно ще започнат да разгръщат образа на Тарък, ще му дават повече екранно време.

# 488
Това клипче е красиво ❤
https://www.tiktok.com/t/ZGJ9LS7M3/?t=1

# 489
# 490
# 491
# 492
Зад кадър

Да не би Суна и Абидин да спят в една палатка? Край. Саффет младши сигурно като разбере и за това ще си тегли куршума. Поне са им големички палатките, бая народ събират.

# 493
Ама как няма да вземат документите, те Пелин и Таърк лично ще се наредят, чинно ще си изчакат 😛😆
Мотото на Рибарчето било Joy

За щастие лошите дни свършиха.
Дойде време за още по-лоши.

Турски фен е обяснявал, че ако до месец след делото по развода не се отиде в съда, за да се вземат документите, то развода се счита за недействителен. Емрулах е харесал това. Значи, ако СейФер не отидат да си вземат документите, сбогом сватба с Пелин, сбогом сватба с Тарък.

Тарък между другото е направил много готини снимки на Абидин. Така и не им запомних истинските имена.
Явно ще започнат да разгръщат образа на Тарък, ще му дават повече екранно време.

# 494
Ако Сафет младши се спомине, Кязъм ще връща ли колата 🙄😁? Няма да има снаха на кой да даде?

Общи условия

Активация на акаунт