ЛОНДОН - 13

• 48 685
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Може ли контакта на лично? И какви са цените от/до Лутън, че имам някаква награда в букинг за трансфер да сравня дали си заслужава?

# 346
Интересно и за колко време се стига с такси от Лутън до Лондон?

В тази група има няколко такива оферти. Мисля, че и на споменатия по-горе таксиджия му ги има кооординатите.
https://www.facebook.com/groups/1027252407294158/

# 347
  • В две мъжки сърца
Цитат на: scrye [b
[/b]link=topic=1554493.msg47584162#msg47584162 date=1707317230]
Благодаря! Надявам се всичко да е точно! Ще чакам отзиви и евентуално контакт!
Приятно изкарване!

Прибрахме се от Лондон много заредени. Изключително доволна останах от транспорта ни от/до летище. Комукацията беше много лесна, обадих се след като кацнахме, той предварително ми беше казал на коя лента да го чакаме, дойде за 3-4 минути. Направихме си и уговорката за връщане, като в нашия случай беше от същото място, където ни остави, но няма проблем да е от друго. Платих по банков път. Препоръчвам с две ръце, но не знам колко редно е да поствам контакта тук, та по-скоро ще пиша на лично, ако някой се интересува. Комуницакията водих по вайбър.

Относно студиото на Хари Потър, аз съм много впечатлена. Отидохме в Лондон главно заради него, голямата ми дъщеря е фенка и това и беше мечта. Посетихме го на 02.02, и въпреки че самата аз не съм Хари Потър фен, страшно ми хареса. Като цяло ни отне около 8 часа тура в студиото, пазара в магазина и пътя до там (ползвахме метро + влак), така че правилно бях предвидила цял ден за него. Самият тур ни отне около 3,5 часа + половин час за хранене.
Много благодаря за информацията. Ще ползваме тогава и ние този човек за трансфера, за да ни е спокойно. Може ли са ми пратите контактите му на лично? И ние сме фенове на Хари Потър и смятаме да посетим студиото. Билети от кой сайт закупихте и може ли линк?
Благодаря Ви предварително!

# 348
Здравейте, има ли възможност да се влезе в Sky garden на място без резервация? От няколко дни пробвам да запазя билети, пробвах от телефон, от компютър и не става, не ми дава опция с дати въобще 🤷‍♀️

# 349
  • Варна
Здравейте, има ли възможност да се влезе в Sky garden на място без резервация? От няколко дни пробвам да запазя билети, пробвах от телефон, от компютър и не става, не ми дава опция с дати въобще 🤷‍♀️

Не, няма кой да ви направи резервация на място. Има само охранители, които още на опашката отвън ви искат да покажете резервация и лични документи.
Отскоро има ново подобно място , което казват че дори е по-високо , може да опитате там да резервирате : https://horizon22.co.uk/

Сега погледнахх в сайта , за съжаление и те нямат възможност за следващите 60 дни.

# 350
  • В две мъжки сърца
Аз не намирам билети за студиото на Хари Потър за моите дати. Направо съм в потрес, ще бъде голямо разочарование, ако не можем да го посетим. Дали без билети поне магазинчета може? За началото на април няма вече.

# 351
Аз не намирам билети за студиото на Хари Потър за моите дати. Направо съм в потрес, ще бъде голямо разочарование, ако не можем да го посетим. Дали без билети поне магазинчета може? За началото на април няма вече.
Има турове с транспорт от Лондон. Цените са по-високи, но в такива сайтове може да има билети за вашите дати. Потърсете.

# 352
  • Велико Търново
В музея се влиза само с валиден билет, за съжалние. Имаше хора, които купуваха на място билети, но нямам идея дали, защото е имало свободни места или винаги продават. Ако все пак не успеете, можете да отидете на King's Cross, там също има магазин на перон 9 3/4.

# 353
Току-що са пуснали безплатни билети за Sky Garden за началото на март.

# 354
Предстои ми пътуване от Лутън до Лондон Бридж. Билетите за влака, ако купя предварително, има ли проблем, ако се качим в друг час, а не този, който избирам при резервацията?

# 355
vilitra, още като правиш резервацията трябва да избереш билет "Anytime Day Single" (имаше мисля още два варианта - по-скъп и по-евтин) и в условията на билета ще ти бъде изрично написано нещо като:
"You’ve selected the 18:39, but you can travel on any eligible train. Travel any time of day."
Това се вижда още преди да оторизираш плащането, така че спокойно си разцъкай опциите в сайта и разгледай билетите.

И да добавя, че сме много доволни от английските влакове. За 40 минути стигнахме от Лутън до Лондон, и то не с експресния влак, а с обикновения. Експресният стига за 25 минути, но е само до Сейнт Панкрас. На връщане хванахме и стачката на железниците, но не я усетихме по никакъв начин. Влаковете за Лутън бяха намалени от 6 на час - на 3-4, което не беше никакъв проблем. Бяха си все така празни, както и преди стачката. Имаше и някакви отсечки на влака в самия Лондон, които бяха напълно спрени, но там така или иначе си се движехме с метрото. Всички стачни действия бяха подробно описани по сайтовете на компаниите и синдикатите, така че нямаше никакви изненади. Като чистота и комфорт на пътуването влакът беше много по-високо ниво и от метрото, и от самолета даже.

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 17:33 от d&b

# 356
  • sofia
Здравейте,

Гледката от Sky Garden денем или вечер е по-впечатляваща?

# 357
  • софия
И денем, и нощем.

# 358
  • here and now
Ако има мъгла, нощем не е особено впечатляваща.

# 359
Ако има мъгла и през деня не се вижда много.
Аз обичам гледката през деня, тъй като се вижда Темза, мостовете, корабчетата и сградите в далечината. През нощта се виждат само светлини. Пак е красиво, но през деня е по-интересно.

Общи условия

Активация на акаунт