Шанс на човек, който не ви привлича, но е добър?

• 13 127
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Стеснителен за мен си е проблем. Но проблем ли е за теб? Замисли се до какво води това и си отговори.

# 106
Не че е мързелив, ходи му се, излиза му се, ама е много стеснителен. Няма опит с жените. Това май е добре? Досега не ми се е случвало.
Не е добре. Все избива някъде.

# 107
Звучи долу-горе. А ти как го намираш физически, твой тип ли е? Имате ли сходни интереси, виждания и цели?

# 108
Не че е мързелив, ходи му се, излиза му се, ама е много стеснителен. Няма опит с жените. Това май е добре? Досега не ми се е случвало.

Ми според мен не е добре.

# 109
Е как ще е добре да няма опит с жените мъж на 30г?! Секса едва ли ще е много ОК ако не знае къде какво и как да прави..
Иначе за другите неща са си лични предпочитания.

# 110
  • София
О, ама той на 30 ли? Доста кофти е това - обикновено тези, които нямат опит на тези години, не им се получава с първата връзка. Тепърва ще откриват неща, които на теб отдавна са ти ясни. Тегава работа.

# 111
Стеснителни не обичам, показва личностни дефицити. Не е нужно да е овършал всичко живо или да има 2 брака зад гърба си, за да има самочувствие и подходящо поведение сред жени. Но за някоя друга сигурно би било супер.
Аз не бих заключила за някой, че е добър човек, защото ти отваря вратата и се съгласява на предложенията ти. Това е нормално човешко поведение.

# 112

Това също е нож с две остриета. Човек, ненаживял се, като му обърнат няколко жени внимание и гледай какво става.

# 113
Стеснителни не обичам, показва личностни дефицити. Не е нужно да е овършал всичко живо или да има 2 брака зад гърба си, за да има самочувствие и подходящо поведение сред жени. Но за някоя друга сигурно би било супер.
Аз не бих заключила за някой, че е добър човек, защото ти отваря вратата и се съгласява на предложенията ти. Това е нормално човешко поведение.
Добър е много разтегливо понятие - от това обича животните, през диалогичен  до безхарактерен е и всички му се качват на главата.

"Стеснителни" и аз не обичам. Директно си представям как понеже е много стеснителен, аз ще трябва да се занимавам с какви ли не битовизми, защото на него му е трудна комуникацията и организацията с останалия свят.

# 114
Не само, че е разтегливо понятие, но и авторката според мен отсъжда по много повърхностни неща. Може би не е срещала много добро поведение от страна на мъжете в миналото, иначе не виждам защо ще решиш, че някой е добър мъж по някакви елементарни неща. За това се изисква повече наблюдение, различни ситуации, повече разговори.

# 115
А ти каква си по природа? Ако обичаш шума, компаниите, постоянно ти трябва разнообразие от хора и излизания, трудно ще се напаснете. За игрите мнооого зависи. Приятелка ми се е оплаквала от гадже-играч, прибира се към 19, засяда да играе до 2-3 през нощта всяка вечер, игрите са онлайн в компания, не може да се прекъсне по всяко време, а има кампании и куестове.

# 116
  • София
Пристрастеност към игрите значи, че няма да имаш помощ вкъщи, че няма да си говорите, че секс сигурно също няма да има достатъчно. С нищо няма да иска да го занимаваш и ще е като дете на отглеждане. Та това също е фактор, има разлика между играе и пристрастен.

# 117
  • София
От отварям вратата и разменявам пет любезности, до истинската добрина има мнооого голяма разлика.

Тоз 30+ годишен геймър с нулев опит за мен е бъдещ проблем.

# 118
Авторке, а на теб ти се иска алфа мъжкар или поне някой по- уверен и мъжествен?
При това положение май няма да ти се получи

# 119
Можете ли да се отдадете и до каква степен на човек, който не ви привлича, но има качествата, на които държите?
Идва ли апетитът с яденето?

Зависи кое точно не ме привлича. Ако изпитвам физическа непоносимост към човека, категорично няма да се получи. Ако някакси не мога да се влюбя в него, но иначе го харесвам като външност, като поведение, приятно ми е общуването с него, тогава бих дала шанс.
Авторке, има много връзки, които са започнали по този начин, без много чувства в началото, само като приятелство. Постепенно хората са се "открили" така да се каже, разбират че много си допадат и са стабилни двойки. Обичта идва постепенно при едни хармонични, приятелски отношения, и със самото развитие на връзката. Но пак казвам, трябва да има спойка между двамата, за да тръгнат нещата в желаната посока.

Общи условия

Активация на акаунт