Шанс на човек, който не ви привлича, но е добър?

• 13 132
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
не е задължително да е “Секс символ”, за да има страст
Аз до преди да срещна моя, дори си мислех, че не обичам секс особено, но просто не съм попаднала на правилните хора.

Даже понякога може да се изненадаш как се държи човек навън и в леглото

# 136
Ами какво да ви кажа, след 13 години брак не е същото. Отначало ме е привличал, с годините нещата се попромениха. Прекрасен човек е, видяла съм какви мъже има, попаднах на един, който ме привличаше, но пък беше пълен загубеняк, грубиян и комплексар. Та може би добре, че попаднах на него, за да оценя моя мъж.

Така че, ако те е привлича поне мъничко, ако е твой тип мъж, смятам че има надежда. Ако секса е хубав, също е добър знак. Защото най-важното е да се прибереш вкъщи и да ти е спокойно, да можеш да споделиш душата си на този човек и да бъдеш изслушана, разбрана, да те поеме в прегръдките си и да ти каже-"Всичко е наред, аз ще се грижа за теб".. И да, тъжно ми е много, че с годините тази страст и пламък от моя страна се поизпари... Но ми е крайно време за дечица, а такъв човек не мога да загубя. Къде тепърва ще търся някой нов кон да оседлавам, който най-вероятно ще се окаже и куц кон, като видях какви ги има Satisfied
Така че, то си зависи кой какво търси и за какво го търси. При мен все пак са минали много години и е нормално да поутшуми химията, но в чисто нова връзка да имаш такива въпроси, може би ти самата не си уверена, че е твоя човек.

Иначе и моя играе игри и седи на дивана, но работи по цял ден и това го отмаря. И двамата сме домошари и интроверти и предпочитаме да си гледаме филмче, да си пием кафе в близкото кафене, пред това да излизаме и да обикаляме насам-натам по разни социални събития с хора.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 05:25 от angelika_

# 137
Помня едно " Вълчицата до вълк ще тича...".Някои харесват алфа мъжкар, но сигурни ли са , че той ги харесва?  Силен , активен характер  може да иска същото. Кротки хора, тихи , са добре с активни, дето уреждат битовизмите ,водят , правят избори.  Но те пък може да изглеждат  други в очите им.  Някой да им нашепне тази заспалата не  е за теб.

# 138
На мен също ми е важно вкъщи да ми е спокойно и мъжът ми да има виждания и интереси, които не се различават много от моите.

# 139
Без страст е съжителство.
Който го устройва.

# 140
  • София
Точно вчера си говорих с една приятелка. Тя и нейния мъж са се взели на младини без страст, защото са добри хора и ще създадат добро семейство. Отглеждали са 2 деца, докато в един момент след 16 години тя не осъзнава, че не е щастлива и не може повече така. Живеели просто като съквартиранти. Даже децата им виждали, че не се обичат. Тя ми каза, че това е било много грешен избор от нейна страна и съжалява.  Та няма ли нещо да ти трепка към този човек, колкото и добър и прекрасен да е, просто не е твоя.

# 141
Точно вчера си говорих с една приятелка. Тя и нейния мъж са се взели на младини без страст, защото са добри хора и ще създадат добро семейство.
Такива връзки са по-характерни за хора не в първа младост.
В същото време съм сигурен, че всеки има приятелки (и приятели) дето са се оженили със буйна страст и са гризнали винкела доста преди да стигнат даже пет години.

# 142
Никакви гаранции, формули, цаки и шорткъти няма в тези неща, наистина голямата страст може бързо да изфиряса, а другаруване без фойерверки да изкара до края.

# 143
  • София
Взели са се със страст и устрем, след 16 години някои любезно забравят и го представят, като лошо стечение на обстоятелствата.

# 144
...другаруване. Предимно отегчение и скука.
Не че бурната страст е цвете за мирисане Wink
Трудно нещо е животът. В по-голямата част си прецакан.

# 145
И само едната страст не е достатъчна. Да изпитвам страст и пеперудки, но да не мелим брашно заедно, защото сме твърде различни - не, мерси.

# 146
  • София
За, радост, не е едното или другото. Може би въпрос на пропорция.

# 147
Пропорция според хората.
Водеща ми е страстта, но и битовия дзен ми е важен.
Ако няма страст, тръпка, привличане, чудесно си битувам и сама.

# 148
Баланс трябва, или по точно не само страст. Ама без нея просто не си го представям. Все едно някви другарчета, ама въпроса е ако секса не е на ниво или не се привличаме достатъчно, тогава какво правим ?
Не е за всеки тази схема, предпочитам бурна страст дори да ми идва в повече понякога, от колкото вечер да четем книжни и да обсъждаме планетарна физика.

# 149
Абе след една възраст искаш вечер просто да те оставят на мира.

Общи условия

Активация на акаунт