Шанс на човек, който не ви привлича, но е добър?

• 13 152
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
На мен ми се е случвало да погледна на човек, който първоначално не ми е направил впечатление, по различен начин, даже съм била влюбена в него в последствие. Защо да не дадем шанс в крайна сметка, ако човекът си заслужава. Тук не говорим за някакви фрапантни случаи и отвращение от външния вид на човека, а примерно в началото ни се е сторил обикновен, не нещо "уау". Така може. Но ако изпитваш отвращение от визията на този човек няма как да се случат нещата, освен ако той не е финансово красив, а ти си с нисък морал като някои познати лица от шоубизнеса.

# 181
E сигурно тези дразнещите са добри, затова им дава шанс и седи наоколо, което е много добра тактика, все пак много по-зле е да няма кой дори да те подразни.

# 182
  • София
Тангра, с какви жени излизаш, бе, мам*ка му? Сега пък някакви заядливи с шанс да ги огрее.
Не съм писал, че излизам с тях. Засичали сме се.
Абе вие в пустиня ли живеете? Това работа, университети, бизнеси, хобита?

Очевидно сменят плочата, не я карат само на заяждане. Фантазирам си, де, както обикновено. Или съм неразбрал. А може би ги мразя ... Simple Smile

Така е, давам шанс, да ме обиждат, дразнят, присмиват. Де другаде такава далавера.

# 183
  • София
Ами там - няма. Всъщност има по някоя единична бройка, която групата я меля на мига и бай.
Та, не знам какво виждаш, къде живееш и защо изобщо ги отчиташ, та тук ги пробутваш като фоа гра на препечена филийка.

# 184
  • София
Абе, не визирах вас, както някои се уплашиха. Споко.

А и вие не се дразните, само позитивна критика.

Да сме по темата, ще дадете ли шанс на човек, който нито ви привлича, нито е добър?

# 185
  • София
Да ми коси моравата - винаги.

# 186
Първо да окоси моравата, после да прекопае градинката и накрая се засичате в 1 и половина през нощта пред хладилника...

# 187
  • София
Храна не деля.

# 188
айде сега, вие не подразвате ли малко обекта на интереса си?

То си е закачка Stuck Out Tongue

# 189
Не, вече спрях да чета Космо и минах на градинарски списания, а там съветват да радваш цветенцата, не да ги дразниш.

# 190

То си е закачка Stuck Out Tongue

В това съм най- добра. И шефа, за три минути мога да го изкарам от джапанките. Свикнал е и той, човека, де ще ходи.
Мога и да не дразня, но обикновено тогава спя.

# 191
Ако имам приятелка, която е на 20 и ме пита да даде ли шанс на мъж, който е добър на хартия, но не я привлича - ще кажа не.
Ако имам приятелка на 40+, която спешно иска деца от днес за утре и ме пита същото - ще кажа дай шанс, ако не ти е физически неприятен, или ще й предложа да обмисли варианта за бебе от донор.

# 192
Е то това е. Принуден ли си да даваш шансове на всеки желаещ или имаш възможност да избираш.

# 193
  • София
Ако имам приятелка, която е на 20 и ме пита да даде ли шанс на мъж, който е добър на хартия, но не я привлича - ще кажа не.
Ако имам приятелка на 40+, която спешно иска деца от днес за утре и ме пита същото - ще кажа дай шанс, ако не ти е физически неприятен, или ще й предложа да обмисли варианта за бебе от донор.

А, е това е. Човек трябва да може да погледне реалистично на нещата и да действа според възможностите си.

# 194
Е то това е. Принуден ли си да даваш шансове на всеки желаещ или имаш възможност да избираш.

Вярно, това е
И то не толкова да си принуден, ами да няма чак толкова желаещи...
Trollface

Общи условия

Активация на акаунт