Шанс на човек, който не ви привлича, но е добър?

• 13 103
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
Прав е Абуто... само за него правя изключение Satisfied
Ко знайш как ще се набуташ...

# 226
Принципно аз не свързвам пеперудите с тревоги, за мен това е чувството преди да видиш любимия, което си е от хормони и какво ли още не, но сегашната ми връзка си започна позитивно, нямаше гонене и глупости, пък имам пеперуди колко то искаш.

Другото усещане при “Лошите връзки” е по-скоро адреналин, затова е също пристрастяващо и силно .

# 227
  • По света и у нас
Чакай сега - чичо и дядо са две различни неща... Чичовците са като барбекю в двешно време Simple Smile))

# 228
Ако е нещо от типа на Дуейн Джонсън, бих се прежалила с чичко Joy

# 229
  • По света и у нас
Мая на колко си години ако не е тайна?
Някой мъже като по-възрастни изглеждат по-добре отколкото като млади... Но не всички - да не си лежите на кълката, че като ти посивее косата ще си силвър фокс, по скоро ще развиеш шкембенце дупенце .

# 230
Чакай сега - чичо и дядо са две различни неща... Чичовците са като барбекю в двешно време Simple Smile))

Много зависи на колко е жената. За теб може и да е чичо, ама за 20- годишната, си е дедо.
Как пък никога не са ме влечали по- възрастни от мен? А съм си вече и аз на възраст.

# 231
  • Пловдив
Айде сега, дедо. Човекът е на петдесет и малко.
За мен си е таман, айде, аз съм дърта, но дедо може да бъде само на сина ми, който е в детската градина, и дори и той сигурно ще му каже "чичо".

А какво е барбекюто в днешно време - апетитно, или нещо друго се има предвид?

# 232
Не знам за барбекюто , но наборите много дърти, не ловят око.
 Щото аз съм млада.Емотикон дето се търкаля тук.

# 233
Оф, аз като 18-19-20 излизах с батковци. Някои с почти двойна възраст на моята ама не съм ги чичосвала. Ми наборите бяха малки, задръстени и правеха кофти секс. Вие тука ги изкарахте чичовци…

# 234
  • По света и у нас
Ами и аз се водя леля вече - такаче моята категория са си чичовците бежду 35 и 55. От 55 до 60 е малко странна зона, ни чичо ни дядо. Над 60 вече си е дядо.
Е кога барбекюто е било неапетитно нещо! Барбекюто е каране по същество.
Младите мъже (под 35) не са ми комфортни, трърде малки и сладки, като деца наивни.

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 20:15 от PriMadonna

# 235
А мойте набори изглеждат стари, побелели, и отпуснати.Все по- рядко в Бг има мъже на 45, да изглеждат добре.

# 236
  • Пловдив
Абе, не знам. На мъжа ми брат му е моя възраст и един мой съученик в момента е между що-годе обществено известните лица. Побелял е човекът наистина, иначе е на 47, още в гимназията имаше бели косми, иначе си изглежда на годините.
Та дават го веднъж моя съученик по телевизията и аз викам на свеки: ей с тоя бяхме в един клас. А тя: "Искаш да кажеш, че този е колкото ... [сина и]?! Та той изглежда 20 години по-възрастен от него!".
Сега, ясно, че за всяка мама нейното гардже си е най-хубаво и най-младолико, но при тях разликата е основно в сивата коса според мен, може и някое друго кило - нищо друго. Тия неща обаче създават основното впечатление, лъжат окото някак.

# 237
Лельо Хепи, кажи и ще докараме един набор от чужбина. Ще платиш само за шипинга.

# 238
  • Пловдив
Ти не си ли набор, бе, Абуто? Няма ли да отсрамиш нашите мъже?
Ако съм те състарила, без да искам, извинявай. Grinning

# 239
Сексуалното привличане не е равно на пеперуди.
Пеперудите са тръпка, често породена от несигурност, която в големи количества може да стане токсична.
Доста против съм романтизирането на пеперуди в ущърб на зряла, осмислена любов. Второто не изключва привличане изобщо.
ОО , това е много вярно. Имах две връзки тип emotional rollercoaster. Не ядях, не спях да мисля за него, прекалено много се взирах във външния си вид (мнооого се контех) и нищо друго не правех. Слушах песни, които ги асоциирах с тях, абе с две думи - бях здраво налапала въдицата. Като ги виждах - то направо ми се разтреперваше тялото, ама съвсем сериозно 😂. Разтуптяваше ми се сърцето. По-късно, след като бяха неуспешни естествено тези връзки, и след цели ролки с тоалетна хартия, използвани от рев, осъзнах едно нещо: това не са онези приятно гъделичкащите пеперудки, които само ти показват, че ти си срещнал човек, който да те накара да се почувстваш нежно, игриво и обичливо. Не, това е anxiety. То не ти функционира правилно тялото, не си в нормалния си ритъм на деня, не можеш да се държиш отпуснато пред този човек, защото се чудиш как ще те възприеме 24/7 понеже си лудо влюбена в студенокръвния , но адски красив мъж. Слава -богу , спасих се. Пожелах си спокойствие и споделени мигове, любов и топлина. Свобода , но и време за двамата. Това с разтуптяването на сърцето го асоциирам с излизане от зоната на комфорта, от която не трябва да излизаш с човека до себе си - защото той е тук, за да ти носи комфорт. А не да те кара да не си на себе си. Исках просто да го споделя😁

Общи условия

Активация на акаунт