Рак или лъв ? МОМИЧЕ

• 1 471
  • 57
  •   1
Отговори
Рак или лъв ? Коя от двете зодии предпочитате за момиче ? Очертава ми се раждане покрай двете зодии и предвид, че ще е секцио имам правио на избор. Аз и първото ми дете сме рачета. Вкъщи през повечето време е война. Буен, своенравен и палав е, но пък е супер добър, възпитан, дружелюбен няма грам срам и е любомец на всички. Струва ми се че още един рак в къщи и ще е пълен цирка 😀
От друга страна пък лъв изощбо ще ми харесва. Повечето хора, които познавам със зодия лъв, са интриганти, манипулатори, жертви, всичко знаят, всичко могат, не мога изобщо да се разбирам с тях. Какво е вашето наблюдение по темата?
Някой може ли да ми препоръча добър нумеролог, които прави онлайн консултации ?

# 1
Не е до "зодия", а до цялостен хороскоп, т.е. зависи от избраната дата и от часа, в който ще се роди.

Ако се правят генерални заключения, Лъвът е по-силен и устойчив знак, но щом е момиче, Слънце в Рак също дава някои предимства.

# 2
Аз съм за Лъв, щом има избор.
Царствена зодия. Талантливи, умни, блестящи.
Освен това са прекрасни , верни и лоялни приятели.

# 3
Лъвиците са ЖЕНИ с главни букви. Огнени, горещи ,винаги център на вниманието, романтични , обичат и знаят как да контролират (и ситуацията и мъжете ), скрити лимонки (винаги има с какво да те изненадат приятно), амбициозни - постигат целите си , още мога да изброявам ...

# 4
# 5
Абсолютно "за" Лъв. Мъжете лъв не са моето нещо(освен сексуално о,да!), но жените са друга бира. Успех!

# 6
Лъв.
За раците по далеч от мен. Не връзваме колата с тях изобщо.
Освен всичко, лъвиците са борци, водачи. Раците за съжаление, не че не познавам силни техни представители, но рядко излизат от зоната си на комфорт и все са назад. Мои наблюдения.

# 7
Този въпрос е обида за зодия Лъв. Момиче, момче, лъв да е, царят на зодиите.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 00:44 от Tina*

# 8
Лъв, разбира се.

# 9
Лъв разбира се!
Раците за мен са в топ три на най-ужасните зодии:
1.Скорпион
2. Близнаци
3. Рак

# 10
  • По света и у нас
И рака не е за подценяване. Лъв е готина зодия но и рак е… и двете са драматични, но рака ще го прекарва по прикрито, докато лъва ще драматизира повече пред публика.
Кое предпочиташ?
Аз май съм за рак. Май са много по - изтънчени. Лъвовете са забавни но малко прекалено показно, бие към простащина.

# 11
  • Lyaskovec
Лъв! 👌🏻

# 12
Аз пък винаги съм си мислила, че хороскопа работи по друг начин. Раждайки се, бебето идва според подредбата на звездите. Когато е секцио примерно никога няма да се разбере точния ден и час, който е бил предопределен. Ето, например дъщеря ми е дева - но няма ни една черта на Дева - според мен термина ми беше объркан и се водех пренасяща 2 седмици, съответно я извадиха въпреки че нямаше никакви индикации за проблеми. Та, сега характера ѝ е на типична везна 😄

# 13
Не мисля, че слънчевият знак е кой знае какъв ориентир сам по себе си. Асцендентът играе доста ключова роля. Обаче действително е много трудно да се избере точен ден и час и те да бъдат спазени. Имах фиксиран ден и час за секцио, детето тръгна няколко часа по-рано. Денят е същият, но часът тотално различен. Аз по-скоро гледах за ориентир дата, която да е окей за операция.

Иначе от забавната стра на на въпроса - Рак или Лъв, гледам, че Лъвът води убедително. Аз обаче Лъвове не помасям - шумни, невъздържани, винаги прави дори когато не са. На мен би ми било трудно да съжителствам с човек с подобни качества, ако и да разбирам другите му силни страни като решителност, примерно.

# 14
  • По света и у нас
Има една книга - тайното значение на рождените дни, и там пишеше характера на всеки ден . Моята дъщеря щеше да се рови на 21ви Юли - обаче това бил рождения ден на Робин Уилиамс и Хемингуей… ми сещате ли се какво ги свързва?
Детето обаче се роди само една седмица по- рано и само реши да е раче.

Общи условия

Активация на акаунт