ДЕКЕМВРИ 2006 отмина и наш`та палава дружина бебенца вече си има

• 18 368
  • 278
  •   1
Отговори
# 255
HEBMEHTE, добре дошла!
Честитит бебенца на криско и сикрет!
Днес наша Дивна официално дари с усмивки поотделно първо малкия батко после всички останали... тя от няколко дни я хващам да се хилоти, ама мислех че несъзнателно докато днес съвсем съзнателно награди батко си докато и се маймунчеше насреща. После явно се отприщи и цяла вечер ни се хилка.
Клеми , радвам се за теб - дано по бързо мине гадната болест.
Сара, кърпички ползвах първо на памперс , после нямаше взех на нивеа, обаче оня ден и от тях нямаше и взех едни израелски - 3.10 лв. - 72 броя. Ми много са си добри ще ти кажа, с ланолинче, миришат хубаво - направо са си супер. Не само заради цената, по принцип не видях разлика. Аз съм некъв изтребител на тия кърпи, при положение че я мия след ачкото.
Защо ще и завираш термометър? Ако не ака има и други начини, този нито е безопасен нито полезен , че научи ли се... Ако е за температура да знаеш там е по висока от нормалната май с 0.5.
Понтес водичката на стайна т, освен ако е за акане - топличка.
Мамо Шуши, аз приключих с работата за доста време.
Момичета в бързината забравих да ви се похваля - Продадохме бизнеса в който бяхме акционери, много сме доволни и доста по добре материално от преди. (да не чуе дявола)
Бети, премете ли на изгрев пред портите и омеси ли му баница! Grinning- чак сега ли сколасахте ние вече отдавна ....Но от днес броено 5-6 дни - йок щото най после ми дойде...
Мацко благодаря за инфото.
линка с формуляра нещо не се отваря....

# 256
  • сто акровата гора
Ох момичета имам температураааааааа  smile3518
Вчера вечерта, абе нещо ми е студено, нещо ми лазят тръпки, зачудих се какво става, премерих температурата и кво да видя - 38 градуса  Weary Иначе нямам оплаквания, нещо хрема, кашлица, не, само ми е много отпаднало  Tired
Добре че имам запаси от кърма, сега цедя и хвърлям, пък бебка папка от замразените запаси, а аз се захванах да пия разни лекарства. Ако някоя знае какво мога да пия за настинка, което не пречи на кърменето да каже, аз и педката ще питам, днес сме на консултация, да видим какво  ще каже-
Оплаках се, стискайте палци да се оправя бързо и да е здрава беба  Praynig

# 257
 Добро утро мами  Hug

ClanG температурата на дупето на бебетата е с 1 ° повече, т.е. ако показва 37 ° на дупето, значи е 36 ° и НП (няма проблеми), здраво е. soseress и аз бях настинала малко мин. седмица и личния ми лекар ми предписа TAYLOL мн. ефикасен е (против грип, хрема, кихане, кашляне, висока температура, отпадналост и др.). На пакет4ета е, подобно на Фервекс. Изсипва се в 4аша топла вода, разбъркваш и го пиеш като 4ай.

# 258
Вержи вие как си лекувате настинката и запушения нос.Не ми се иска да давам никакви лекарства и затова се чудя как да се справя.И при нас положението е същото.

# 259
привет и от нас,и нашта мишка се разболя.Вержи споделяй-как се оправихте със сополките? обадих се на педи-а и тя ми каза капки виброцил и вит.ц,темп.ни е 37 гр.точно,но на мен ми се струва топличка-незнам направо ще се #Crazy не сме спали цяла нощ,а то горкото не може и да суче с това запушено носле.Някой преболедувал нека сподели как се справихте с този проблем?На всичкото отгоре бебка няма апетит и не ще да яде,пак се разплаках...

# 260
Ами, ClanG, сколасахме чак сега - тоест на 37-мия ден, щото до скоро ми тече нещо си, после 2-3 дни вечер просто съм труп и докато се наканя и затова чак сега Laughing С първото раждане доста по-рано стана - още на 28-мия ден.  Хубавото при нас е, че кърмя и че скоро не очаквам да ми дойде!
А за болните бебета - с първото ми дете ползвах капки Коларгол - правят се - и помпичката за нос и физиологичен разтвор, витамин С, чувала съм че някои слагат и мас в нослетата.

# 261
И на нас ни изписа доки виброцил,но пише,че е за деца над 6 месеца и на мен не ми се иска да ги слагам.За помпичката чух различни мнения-едни викат може други не. Мамитата които са я ползвали как се отразява не бебчетата? Не е ли много болезнено за тях?

# 262
Здравейте отново!!!....май почти всички бебенца са със сополки...ние също:(....до сега и слагах едни капки Sterimar....но ми изписаха едни...педито каза че  са черни на цвят и цапат малко....още не сме ги взели....след малко ще се ходи до аптеката...мисля че се казат  коларгол,но не съм много сигурна...сестра ми ги е ползвала за племенника ми и каза че имали ефект....по късно като разбера ще ви пиша....та така...дано не ви отегча с малко информация за моята госпожица:)....значи:...термина ни беше за 20.12.2006...но се родихме със секцио на 18.12.2006....казва се Аделина  роди се в 9ч.50мин.   4 кг. 52 см. а за почти месец на консултацията сме с данни: 4.900 и 56 см.....та така...айде лек ден от мен и да се лекувате по бързо Hug.....
PS:....аз докато си напиша писмото са ме изпреварили...за същите какпи става въпрос....а за помпичката...аз ползвам и съм доволна...мисля че не е болезнено за бебето...Simple Smile))..айде пак Mr. Green

# 263
Здравейте запушени нослета, да се оправяте бързо ей Two Hearts. БетиЛ, браво на вас! Чух, че възбудата стимулирала кърмата дали е вярно  newsm78. Доколкото знам обаче има вероятност от забременяване дори докато кърмим така че ....
Да ви кажа какво прави от известно време моя малък мъж докато пирува на гърдите ми  eat - в един момент както си бозае спокойно почва изневиделица да нервничи, да ме бута с малките си сладки ръчички, да плюе и с настървение засмуква отново  ppp - цялото това представление почва да става болезнено за моя милост особено когато ме опъне като ластик и ми излезат свитки  Shocked. В такива моменти, особено като се има предвид, че пиршеството при нас трае часове, му давам шише изцедена кърма или формула. На вас правят ли ви така мушмуроците?  Hug
Сара, вярно е че Памперс са скъпи, но пък успявам с една кърпичка да обърша и най-голямото мазало Joy. другите кърпички ми отиват по две три  Hug поне на мен.

# 264
  • Варна
ние ползваме помпи4ката на Chicco тя е със силиконови накрайници и няма страшно  Peace
иначе сме с някакви адреналинови капки също забъркани в аптеката newsm78
бели ни се челцето и на нас  Confused много неприятно, на гущер е заприличала  Sad

имаме нови снимки  Heart Eyes
http://snimka.bg/album.php?album_id=48693&photo=72

detelini  не сте само вие  Wink мойта дрисличка драпа по циците ми като котенце и си ги мачка и си ги стиска и едни юмруци ми забива  Shocked   

shrew  Joy

Последна редакция: сб, 20 яну 2007, 14:01 от Virginity

# 265
Virginity, определено не искам дъщеря ти за снаха....ще изяде всичките пари на сина ми за фризури  hahaha

Uf kredora se precaka, ai mina mi meraka da pisha....

# 266
  • София
Верджи вадиш ли нещо с тази помпичка?Аз пробвах веднъж ,ама нищо не излиза newsm78сега пръскам със СТЕРИМАР после бъркам с памучни тампончета-педи ни ги направи и всеки път има малко сополки на тампона,въпреки всичко много му е запушено нослето ConfusedИ на нас ни се бели челото.А твойта плезеща кукла направо извади коса Crazy hahahaЗа температурата в дупето -вади се 0.5 PeaceДетелини може да не му пуска достатъчно на бебо и за това да се сърди,моя поне така правеше.За кърпичките -ползвам на Памперс и нивея,хабя по 5-6 на преобуване,абе един пакет почти за ден ми отива ,хем миеме дупето на всеки памперс Confusedама какво да се прави такива неща-памперси ,мокри кърпи,салфетки с тирове трябва да зареждаме,хабя ги като луда LaughingСосерес можеш хомеопатични да пиеш

# 267
  • Варна
Даниелка:  ами по принцип вадим доста сополи с помпата да. вкарвам я до края в нослето , Лора не се сърди ако не е много гладна или сънлива  Rolling Eyes но тази сутрин и аз се ошашавих - сложихме капки за нос, после дърпам с помпата - няма , бъркам с тампони - няма, а детето хърка и се дави  #Crazy сложих й още капки пак и се оправи  Rolling Eyes

а косата ни стига до очите вече и я слагаме зад ушите, че иначе ги покрива  Laughing
започна да пада все пак , нали е перушинка още  Rolling Eyes
дано да не оплешивее  Sad така си ми харесва - космата  Mr. Green

# 268
Добре дошла наHEBMEHTE   bouquet
Честито на secretbg   bouquet
Вержи, много е сладка малка Лора  Hug
И нашето носле хърка, за което слагаме едно кремче Nisita. За сега помага  Peace

# 269
Детелини, и при нас е така - суче около 5-10 мин и почва да се нерви, чак се гърчи и почервенява от недоволство и дърпа като ластик ме разтяга. Първо си мислех, че са колики, но като дадох с шише и си папка без грижи - явно не са колики, а не му стига на бебока и се нерви.  Само сутрин имам достатъчно кърма и не дохранвам - тоест до обяд, после се дохранваме кога с изцедена кърма, кога с АМ.

Общи условия

Активация на акаунт